• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 Aylık Bebek Ek Gıda

Merhaba bebeğim yakında 4 aylık olacak 4. Ayın sonunda ek gıdaya başlamayı düşünüyorum verebileceğiniz tarifleriniz varsa bekliyorum neler yedirebilirim şimdiden teşekkürler
4 aylik cocuga ek gida verilmez

Ek gıda değil de tadım lara başlayabilirsin diye biliyorum.
2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı var, oradaki kızlara sor aktif bir şekilde bu alandalar, bazıları 4 buçuk aylıkken başladı, benim bebeğimde 4 aylık.

6 . Ayda başlanır.
4. Ayın sonunda hatta ortalarında, bebeğin neyle beslendiğine ve bebeğin kilosuna göre, veya salya durumuna göre v.s bebek ek gıda veya tadımlara başlanabilir.
Her bebek farklıdır kızlar. Gereksiz iskender yazısını çok fazla saçma buldum

Siz iyi arastirin 4. Ayin sonunda hangi durumlarda baslanabilir
Araştırmalık bir durum yok 4. Ay sonunda yavaş yavaş tadimlar yapabilir bekirli sebzeler verilebilir tadım şeklinde bu konu hakkında bende tarif istedim fikrin yoksa içindeki siniri git başka bir yerde at burada değil

Boş yorum yapmaya değil bilgin varsa fikir ver diye açık bu başlık git vaktini başka bir yerde gereksiz bir şeylerle taçlandır
Keyfe keder 6 ay olmayan bebeğe ek gıda verilmez siz madem vermeyi uygun görüyorsunuz bende iskender öneriyorum. Hastanelerde boy boy yazıyor yani sizin ek gıdayı başlamayı düşünüp düşünmemenize bağlı bir durum değil bu.

Keyfe keder 6 ay olmayan bebeğe ek gıda verilmez siz madem vermeyi uygun görüyorsunuz bende iskender öneriyorum. Hastanelerde boy boy yazıyor yani sizin ek gıdayı başlamayı düşünüp düşünmemenize bağlı bir durum değil bu.
Sizede söylüyorum çocuğuma ne zaman ne vereceğim bilgisini sormadım 4. Ay sonu tadimlar başlayacağım fikir verin dedim iskenderi kendi çocuğunuza afiyetle yedirebilirsiniz ayrıca 4. Ay sonu bağırsaklar ek gıda için hazır bir hale geliyor yani ağır şeyler vermedigin sürece soruma cevap veriyorsanız verin vermiyorsaniz konuda ayrılın honkiponkitorino...

Araştırmalık bir durum yok 4. Ay sonunda yavaş yavaş tadimlar yapabilir bekirli sebzeler verilebilir tadım şeklinde bu konu hakkında bende tarif istedim fikrin yoksa içindeki siniri git başka bir yerde at burada değil
Kimin icinde sinir oldugu acikca ortada git ne yediriyosan yedir iyilik yaramiyor demekki bazi insanlara

Aman bosver millet ne yediriyosa yedirsin gel biz iskender yemeye cikalim bol tereyagli soyle 1.5 iskender😋

Sizede söylüyorum çocuğuma ne zaman ne vereceğim bilgisini sormadım 4. Ay sonu tadimlar başlayacağım fikir verin dedim iskenderi kendi çocuğunuza afiyetle yedirebilirsiniz ayrıca 4. Ay sonu bağırsaklar ek gıda için hazır bir hale geliyor yani ağır şeyler vermedigin sürece soruma cevap veriyorsanız verin vermiyorsaniz konuda ayrılın honkiponkitorino...
Tamam prof. Dr. Siz öyle diyorsanız

Back