• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 aylık bebek anneleri

Minnoshanim11

Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2022
14
5
16
25
Bebeğim 4 ay 20 günlük uyku düzenimiz gittikçe tuhaf 1 hal almaya başladı kolik bir bebek annesiyim bebeğim 2 uyku arasında sadece 1 saat sakin duruyor sonra uyumak için çıldırıyor eğer uyutmamak gibi bir hata yaparsam da öyle bir ağlama krizine giriyor ki ne yaparsam yapayım bayılana kadar uyumuyor varmı böyle zor bebek anneleri geçen gece acillik olduk zediten damla verdi doktor alerji ilacıymış yan etkisi sersemlik. Sakinleştirici niyetine kullanalım diye fakat kullanmıyorum. Tam 1 aydır bu döngünün içindeyiz ayakta sallanarak uyuyan bebem gitti yerine çarşaf, hamak beşik, yada araba olmadan uyumayan bebek geldi :((

Bebeğim 4 ay 20 günlük uyku düzenimiz gittikçe tuhaf 1 hal almaya başladı kolik bir bebek annesiyim bebeğim 2 uyku arasında sadece 1 saat sakin duruyor sonra uyumak için çıldırıyor eğer uyutmamak gibi bir hata yaparsam da öyle bir ağlama krizine giriyor ki ne yaparsam yapayım bayılana kadar uyumuyor varmı böyle zor bebek anneleri geçen gece acillik olduk zediten damla verdi doktor alerji ilacıymış yan etkisi sersemlik. Sakinleştirici niyetine kullanalım diye fakat kullanmıyorum. Tam 1 aydır bu döngünün içindeyiz ayakta sallanarak uyuyan bebem gitti yerine çarşaf, hamak beşik, yada araba olmadan uyumayan bebek geldi :((
4. Ayda bebeklerin duyuları artık tamamen gelişip dış dünya bilinci daha yoğun oluyormuş. Benim bebeğim bir anda emzik kullanmayı bıraktı, biberonla sağdığım sütü içmeyi bıraktı. Uyku süresi maksimum 10 dakika o da kucağımda olursa eğer yatırmaya kalkarsam 3-4 belki. Uyumamak için direniyor. Uyumadığı için mutlu olmuyor. Zaditen yan etki olarak uykusuzluk da yapabilir. 6 aydan küçük bebeklere de pek önerilmiyor diye biliyorum. Yani bildiğim tek şey sevdiği şeyler başkalaşabiliyormuş. Atlatılması gereken bir süreç olarak bakın diyorlar 🤷🏼‍♀️

Benim bebeğim 3 aylık anlattıklarınız aynısını yaşıyoruz ve ağlamaktan emziremiyorum kesinlikle emmiyor uyku aralarında 1 saati geçerken hemen ağlamaya başlıyor bir kriz bi kıyamet kopuyor emse sakinleşir ama emmiyor sinirden mecbur öyle uyutuyorum hemen uyanıyor emziriyorum bende

Merhaba
Nasıl rahatladı mı biraz bebeğiniz ve 4 ay krizi?
Valla 5 ay 10 günlük şuanda yani tamamen geçmedi ama biraz hafifledi diyebilirim en azından geceleri ağladığı için acillik olmuyoruz. Prpbiyotik damla başladık kolik teşhisi konuldu. 6. Aydan sonra düzelicek denildi. Allahım çocuğuma da onun gibi olan bebelere de sakinlik sağlık versin aminnnn

Merhaba

Valla 5 ay 10 günlük şuanda yani tamamen geçmedi ama biraz hafifledi diyebilirim en azından geceleri ağladığı için acillik olmuyoruz. Prpbiyotik damla başladık kolik teşhisi konuldu. 6. Aydan sonra düzelicek denildi. Allahım çocuğuma da onun gibi olan bebelere de sakinlik sağlık versin aminnnn
Gün içinde uykusunu alamadığı için de hem gündüz hem gece huzursuz olur

Back
X