geçmiş olsun canım. inşallah hastaneye yatmadan atlatır. allah şifşalar versin. salgın mı var bebekler hep böyle hasta. birde diş çıkarma döneminde çocuklar hastalığa yatkın olurmurmuş. diş çıkarma gibi bi durum yok de mi.
günaydınn, hakikaten pek uğrayamaz olduk artık, zaman geçtikçe de zorlaşacak gibi görünüyor. Bizimki birşey almak isterse dönüyor, mesela pamuk torbasını yakınlarında görürse onu almak için, oyun halısında kısa süre kendi kendine kalabiliyor eğer müzik de açıksa, ayaklarımız sürekli ağzımızda, çorapları ıslanıyor, değiştiriyorum yine ıslanıyor:) napıcam şaşırdım, playskoolun çıngıraklı patiklerinden alıcaz sanırım, umarım işe yarar:)
yok cnm ya bakıyorum hep diş de gelmiyo ne zaman geçer diye bekliyorum sanki hiç geçmeyecek daha kötü olacakmış gibi korkuyorum
slm feysab benim kızımda hasta oldu maalesef bronşit başlangıcı olabilir geçmezse hastaneye yatırıcam dedi doktor öksürük hırıltı nezle hepsi var maalesef antibiyotik şurupla ventolin şurup verdi çarşamba kontrol var Rabbimden şifa diliyorum o acı çektikçe bende acı çekiyorum her öksürüşünde birde isalde oldu 5 günde 600 gram kaybımız var kilo veriyor iyice halsiz kaldı kuzum
slm feysab benim kızımda hasta oldu maalesef bronşit başlangıcı olabilir geçmezse hastaneye yatırıcam dedi doktor öksürük hırıltı nezle hepsi var maalesef antibiyotik şurupla ventolin şurup verdi çarşamba kontrol var Rabbimden şifa diliyorum o acı çektikçe bende acı çekiyorum her öksürüşünde birde isalde oldu 5 günde 600 gram kaybımız var kilo veriyor iyice halsiz kaldı kuzum
en son nezaman gıtmıstınız dr a ve o zamankı gelısımı ne ölçüdeydı?günaydın kızlar. uzun zaman oldu girmeyelii. sizlerde çook girmemişsiniz. bebişler büyüdükçe rahat bırakmıyo artık. bugün kızım 5 aylık oldu :)) ufacık hallerini hatırlıyorum hiç inanamıyorum ne ara bu kadar büyüdü. artık kendi kendine dönüyo durmadan hehe heee diyye sesler çıkarıyo. babasını gördüğü an gülmeye başlıyo(( anneye hiç pas vermiyoooo bugün doktora gidicez kontrolü var bakalım kaç kilo almış. bu ara iştahı pek yoook.
feysabcım geçmiş olsun. allah acil şifalar versin..
kızlar doktordan geldim. kan ilacının damla sayısını arttırdı. kilosuna göre artıyo. doktora gittiğinizde unutmayın sizde sorun. biz 9 damla veriyoduk şimdi 10 damla oldu. daha diş çıkarmasına varmış. diş yerleri biraz düzleşmiş çıkarmasına yakın kızarıcakmış.
en son nezaman gıtmıstınız dr a ve o zamankı gelısımı ne ölçüdeydı?
bizim doktor 6.aydan sonra verecekmiş kan ilacını ya vermedi , sizce normal mi?
slm canım size de geçmiş olsun.biz de ventolin şurup kullanıyoruz.5 gün kullancaz.dr.5 günden fazla kullanılmaz dedi.3 iğnemiz var.bi de idrar yolu ilt.tekrar tahlil yapıldı.bakalım ne çıkıcak?Allah hepimizin meleklerini korusun.slm feysab benim kızımda hasta oldu maalesef bronşit başlangıcı olabilir geçmezse hastaneye yatırıcam dedi doktor öksürük hırıltı nezle hepsi var maalesef antibiyotik şurupla ventolin şurup verdi çarşamba kontrol var Rabbimden şifa diliyorum o acı çektikçe bende acı çekiyorum her öksürüşünde birde isalde oldu 5 günde 600 gram kaybımız var kilo veriyor iyice halsiz kaldı kuzum
1 ay önce gittik doktora. o zaman 6,850 kilosu 65 cm boyuydu. bugün kilosu 7,750 boyuda 67 cm olmuş. bir ayda 900 gr almış hiç beklemiyodum bu kadar alacağını son bir hafta biraz iştahsızlaşmıştı.
maasallah...Allah esırgesın..bızde 16 subatta gıtmıstık 7310 gr 65 cm gelmıstı...evde dıjıtal tartım var aynı cıkıyor kılosu ölctugumde..7900 gelıo sımdılerde ayın 20 gıbı tekrar gıdıcez kontorle bakalım o zaman ölcumlerı nasıl olucak...tam 5 aylık olucak ınsaallah....
maaşallah canım seninkiside çok iyi.hatta şuan seninkisi dört buçuk aylık o yüzden çook çok iyi. bundan sonra fazla kilo almazlar gibi geliyo çünkü diş çıkarıcaklar biraz daha hareketlenicekler. benimkinin iştahı bir haftadır yok gibi zaten. inşallah düzelir..
ben ek gıdaya sutumun azlıgı yuzunden erken gecmek zorunda kaldım..yaklasık 20 gundur verıyorum yogurt,püre falan onlar sayesınden toparlandı bıraz...bıde dedıgın gıbı bundan sonra kılo alımının dusecegını bıldıgımden sımdıden bol bol alsın ıstıyorum..mesele kılo degıl ama kılo aldıgı zaman saglıklı oldugunu dusunuyorum kızımın..annelık ıcgudusu belkıde bılemıyorum..
bayanlar nasıl gidiyor bebişlerle hayat.biz hala hastayız ve damaklar kaşınıyo.uykularımız çok fena.sürekli sallanıyoruz..
hala geçmedi mi canımm yaa allah biran önce şifasını versin. bizim ufaklıkta iştahsızlaştı iyice. bişeyler yedirmek için uğraşıp duruyorum. bu arada bir gülüşü var kıkır kıkır.sürekli sesli gülüyo. şimdide ayaklarını ağzına sokmayı öğrendi yere bıraktığımda ayağını hemen ağzına götürüyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?