aslında yazın ayırmak istiyordum ama eşim çok horluyor:) gece acaba diyorum biraz da ondan mı sürekli uyanıyor. bir denesem fena olmayacak aslında.
aslında yazın ayırmak istiyordum ama eşim çok horluyor:) gece acaba diyorum biraz da ondan mı sürekli uyanıyor. bir denesem fena olmayacak aslında.
bebişi ayırırsan sende bebişin yanında yatmak zorunda kalırsın. bu da sana bi fırsat olur horlamadan kurtulmak için
:))aslında ben bebek doğana kadar eşimin horladığından bile haberim yoktu:)nasıl bir uykuysa bendeki. şimdi bebeği emzirirken fark ettim. eşim de diyor ya sen benim horlamamdan uyanmıyorsun da bebeğin sesini nasıl duyuyorsun. gık dese uyanıyorum.
mihrişah ben sana bişey sorucam geçen muhallebi tarifi vermiştin yaa orda 3 ölçek devam sütü yazıyodu.devam sütü toz halinde mi konulacak yoksa su karıştırılıp mama şeklinde mi konulacak. ben toz halinde koymuştum şimdi düşünüyorum da sanki yalnış yaptım gibi
smy sen facedeki gruba katıldın mı?
Günaydın Kızlar;
Benm bebiş geceleri 1 saat arayla uyanıyo neredeyse , emmek istiyo emziriyorum 3-5 dakikaya kalmaz uyuyo tekrardan. Yaa geceleri kalkmaktan nerede yattığımı bile unutuyorum. Kendimi yatağın ayakucunda buluyorum(( sizinkilerdede var mı gece kalkmaları sık sık. benmki1 --2 hafta öncesine kadar uyanmöıyordu ben alarm kurup emziriyordum
Günaydın Kızlar;
Benm bebiş geceleri 1 saat arayla uyanıyo neredeyse , emmek istiyo emziriyorum 3-5 dakikaya kalmaz uyuyo tekrardan. Yaa geceleri kalkmaktan nerede yattığımı bile unutuyorum. Kendimi yatağın ayakucunda buluyorum(( sizinkilerdede var mı gece kalkmaları sık sık. benmki1 --2 hafta öncesine kadar uyanmöıyordu ben alarm kurup emziriyordum
smy sen facedeki gruba katıldın mı?
Merhaba kızlar,
Grip oldum çok ağır bugün daha iyiyim. Kızımında öksürüğü azaldı şükür. Analı kızlı iyice bi yattık walla.
Herkesler iyidir işallah.
Ankara nın havası güzel gibi bugün ama bizim henüz gezme arabamız ve gücümüz yok yeni düzeldik :))
Evdeki biberonların uçlarını değiştireyim dedim. Onlarda ayına göre numaralıymış. 4+ için 2 numara al dedim benim kozalağa. 2 tane almış damaklı kızım ağzına sürmedi. Koleksiyonumuza 2 tane daha dahil oldu. bir sandıkla kızımın çeyizine koyacam bak sana yaptığım emzik masrafı diye :))))
Herkese kolay gelsin
kızlr bnm bebiş hiç kucağımdan aşağı inmiyor , ölüyorum yorgnlktan
benimkide kucağa alıştı. geçen hafta ne güzel duruyodu bu hafta sürekli mızıldanıyo illa kucakta durucak. kucakta da bi rahat dursa sürekli kıpır kıpır. yine senin eşin erken geliyo. benim kozalak 18.00 dan önce gelmiyo. mesela bu akşam hiç gelmicek yarın akşam 18.00 a kadar yook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?