Kızlar siz bebişlerin günde kaç kere bezini değiştiriyorsunuz ? Bide bebişlerinizin bezi ağırmı? benki hiç ağır değil ya önceden çok ağır oluyordu. Bugun iyi emzirdim ama yine hafif. sabahtan beri 2 kere kaka yaptı. Doymuyıormu acaba bebişim.
ben yoğurda mama koymadan yapıyorum.sebze çorbalarına da mama koymuyorum.meyve sularını veya püresinide mamasız veriyorum. mamayı muhallebisine koyuyorum.
Bizim bezimizin ağırlığı açma sıklığına göre değişiyor 3-4 saat olursa ağırca oluyor idrar yolu enfeksiyonu olduktan sonra ben 2 saati geçirmeden değiştirmeye başladım. Eğer ağlamıyorsa bence doyuyordur, sabahtan beri iki kere yapması da bence çok normal.
Aman maşallah diyelim ağlamasının azalmasına çok sevindim.Bizimki 4. ayını dün doldurdu, 2700 gr doğmuştu şimdi 6450 gr. Bu hafta kontrol var bakalım doktor ne diyecek?
Merhaba kızlar şimdi doktordan geldik tadımlık ek gıdalara başlayabilirsin dedi. Bana bazı tariflerin bulunduğu bir kitapçık verdi ama hepsinde devam sütü, mama var yoğurtta bile. Ek gıda verenler böyle mi yapıyorsunuz? Biz bu ay elma suyu ile havuç suyuna başlamıştık. 15 gündür vermeye çalışıyorum ama kesinlikle hoşlanmıyor başka şeyleri nasıl yedireceğim hiç bilmiyorum
seninkinin enfeksiyonu geçti mi? bizmknde değrler düştü. emmesi normal mi?
idrar tahlili ve kültürü aynı şey mi farklı mı biliyor musunuz?
öksürük vardı ya kızlar benmkisinde şurup kullandık o kadar da dsikkat ettm bronşit başlangıcı varmış . iştahsız olmasının sebebide bundan kaynaklanmıyormş. eşim şimdi ilaçlarını almaya gitti küçük hanımın. ne yapmam gerekir kızlar ya deneyimli olanınız var mı?
6 -7 kere.benimki akşamdan beri daha 1 kere azıcık yaptı.ama normalde daha sık yapardı.Kızlar siz bebişlerin günde kaç kere bezini değiştiriyorsunuz ? Bide bebişlerinizin bezi ağırmı? benki hiç ağır değil ya önceden çok ağır oluyordu. Bugun iyi emzirdim ama yine hafif. sabahtan beri 2 kere kaka yaptı. Doymuyıormu acaba bebişim.
seninkine de maaşallah.çok güzel kilosu.ufak doğanlar çabuk toparlar diyorlardı.
ben 1 haftadır veriyyorum.ne hikmetse hepsini yiyiyor.açmıdır nedir anlamadım ki.yoğurt konusunda çok kafam karışmıştı anne sütünden ve mamadan yapanlar var.biz köyden süt alıp kendimiz yapıyrz.yani babası yapıyo ben yemiyrm yoğurt.onu da sevdi.içine pekmez koyanlar var.
feysab ba ba ba ya bayıldım.senin kız ondan uyumuyo canım çalışıyor bebiş konuşmak için.çok erken inşallah devam eder.maaşallah diyeyim.nasıl uykuları gece gündüz fark var mı?bir de sen ek gıda verdin mi
öncelikle çok geçmiş olsun benim kızımda 1 ekim doğumlu ve maalesef ben hasta olunca kızımada sonunda gecti ve bronşiolit oldu. bütün iştahı kesıldı hastalık süresi bounca. 10 gun boyunca antibiyotik ve bir şurup kullandık. 10. gün kontrolden sonra tüm ilçaları bırktık iyileşti hırıltısı hersey gectı çok şükür.20 gün aşılarıda gecikti ve bugun aşılarımızı olduk.bir haftada da 200 gr almış çok mutlu oldum. bu bir süreç inşallah sizinkısıde kısa sürede atlatır.[/QUO
İnşallah yaa, O kadar çok zorluklar çektim ki anlatamam , dün doktor ventolin verdi onu kullanıyoruz , biraz daha emmesi düzeldi gibi ayakta emziriyorum ama oturduğum yerde dikkati dağılıyor . bakalım benmkinin iştahı ne zaman oturaccak. Teşekkür ederim , Biraz olsun rahatladım
bizde ventolin kullandık çok ıyı geldı.antibiyotik olarakta macrol vermişti.ilaç sürelerine çok dikkat ettik.2-3 gun içinde iyi yönde gelişimin gözlemeyeceksiniz çok iyi geliyo
seninkinin enfeksiyonu geçti mi? bizmknde değrler düştü. emmesi normal mi?
sizdede memeyi red etme durumu oldu mu? Benmkisi hala memeyi pek istemiyor , mama falan da yemiyor
oldu ağlayarak kendini hep geri çekti.sağdım verdim yine pek isteedi mama verdim ilk defa hastayken 2 kere acaip bi şekilde kustu. onuda bıraktık. kendi istediğnde ancak emzirebidim oda çok az. şimdi daha iyi emme konusunda.doktoru saat aralarını aç iyice acıksın dedi 3 saattte hatta bazen 3.5 saatte emziriyorum. sabahlar 12 ye kadar calısıyorum o süredede 150 180 cc falan içio
arkadaşlar kan damlasına başlayan oldumu?özel doktorumuz aşılarnı olduktan sonra başlayabilirsiniz dedi sağlık ocağı ise sağlık bakanlığı 6. aydan sonra verilmesini söylediği için vermiyo.
sizin bebek kaç aylık?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?