- 15 Haziran 2016
- 7.712
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.426
- 348
- 38
Neden? Bir kadın çocuk doğurunca anne oluyor, anne olunca da kusursuz mu oluyor? Anne olunca meleğe mi dönüşülüyor? Yanlış olan eleştirilir anne-baba-öğretmen-görümce-avukat-astronot ne farkeder yanlış yanlıştır. Onu eleştirme bunu kınama kimseye yanlışını söylemeyecek miyiz. Evladını satan anne de var, doğurup boğan anne de var, karnındayken şişleyen anne de var, kolunu bacağını sakatlayıp dilendiren anne de var, terkedip giden anne de var…..var da var…..eeeee bunlar da anne?Çocuğunuzu koruyamiyorsunuz mu
Keşke bı annenin anneligini böyle elestirmeseniz, kimseye düşmez çünkü
Yazık çevrenizdekilere
Çocuğunuzu korumadığınızı kabullenmeniz için bebeğin başına daha ne gelmesi gerekiyor?"cocugunu koruyamiyorsun" demek neyin farkindaligi? hangi yonden farkindalik olusturmaya calisiyosun ki bu uslupla??
Ben.m dediklerime odaklanmadığın için mi cevap veriyorsun bana? Madem biz kimiz niye gelip bize danışıyorsun? Niye bizle paylaşıyorsun?iste twitter kullanin ki icinizdeki hemcinslerinize olan kininizi o platformda kusun. tam sizlik hareket olur, sen kimsin ki senin dediklerine odaklanicam? ama sizin gibileri biliyorum ben, cok gordum sosyal medyada. reelde pısırık, ozguveni dusuk, surekli cevresiyle problem yasayan tip ama boyle platformlarda da olmayan ozguveninin acisini cikarir, klavye delikanliligi yaparak yani saldirarak kendini onemli hissetmek ister.
Ego tatmini benceabartmak degil aslinda saldirgan bir uslup kullanarak konuyu baska yonlere cekmek. bu bolume de gelmis boyle tipler. "cocuk buyuturken" bolumu bu tiplerden arınıktı. ne ara buraya da el atmislar anlamadjm:)
Ne ise onu soyluyorum. Olan bu cunku. Baska turlu nasil soylenir bilmiyorum. Aymaniz lazim. Simdi size agir geliyor olabilir ama ben hangi niyetle sizinle kotu konusmak isteyeyim ki. Tek amacim size faydali olmak. Bence gercekten yardim alin sinir cizmekle ilgili."cocugunu koruyamiyorsun" demek neyin farkindaligi? hangi yonden farkindalik olusturmaya calisiyosun ki bu uslupla??
Hemcinsim olmanız yanlışı değiştirmiyor, aaaa yanlış yapan kadınmış kayırayım diyecek halim yok. Hemcins olayını da hiç anlamıyorum, erkeklerin ben erkekim uleyn tavrından ne farkı var bunun?iste twitter kullanin ki icinizdeki hemcinslerinize olan kininizi o platformda kusun. tam sizlik hareket olur, sen kimsin ki senin dediklerine odaklanicam? ama sizin gibileri biliyorum ben, cok gordum sosyal medyada. reelde pısırık, ozguveni dusuk, surekli cevresiyle problem yasayan tip ama boyle platformlarda da olmayan ozguveninin acisini cikarir, klavye delikanliligi yaparak yani saldirarak kendini onemli hissetmek ister.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?