• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 aylik bebege elma tattirmak

Çocuğunuzu koruyamiyorsunuz mu

Keşke bı annenin anneligini böyle elestirmeseniz, kimseye düşmez çünkü

Yazık çevrenizdekilere
Neden? Bir kadın çocuk doğurunca anne oluyor, anne olunca da kusursuz mu oluyor? Anne olunca meleğe mi dönüşülüyor? Yanlış olan eleştirilir anne-baba-öğretmen-görümce-avukat-astronot ne farkeder yanlış yanlıştır. Onu eleştirme bunu kınama kimseye yanlışını söylemeyecek miyiz. Evladını satan anne de var, doğurup boğan anne de var, karnındayken şişleyen anne de var, kolunu bacağını sakatlayıp dilendiren anne de var, terkedip giden anne de var…..var da var…..eeeee bunlar da anne?

iste twitter kullanin ki icinizdeki hemcinslerinize olan kininizi o platformda kusun. tam sizlik hareket olur, sen kimsin ki senin dediklerine odaklanicam? ama sizin gibileri biliyorum ben, cok gordum sosyal medyada. reelde pısırık, ozguveni dusuk, surekli cevresiyle problem yasayan tip ama boyle platformlarda da olmayan ozguveninin acisini cikarir, klavye delikanliligi yaparak yani saldirarak kendini onemli hissetmek ister.
Ben.m dediklerime odaklanmadığın için mi cevap veriyorsun bana? Madem biz kimiz niye gelip bize danışıyorsun? Niye bizle paylaşıyorsun?
Ben önemliyim zaten, el kadar sübyan ise benden daha önemli, o yüzden öfkeliyim, bir anne evladını korumadığı için….sizin kurduğunuz hayaller yüzünden değil tepkim.farzedelim hayallerinizdeki gibiyim, bu söylediğimin doğruluğunu değiştirmiyor.ne kadar doğru söylediğimi de bu iftiralarınız hayalleriniz ispatlıyor, çok zorunuza gitmiş belli İnşallah bundan sonra evladınızı korumanıza görevlerinizi hakkıyla yapmanıza vesile olur

bazı bebekler zaten 4 ayda başlıyor ek gıdaya, yani çok korkunç bir durum değil. genel hüküm 6 aydan önce hiç bir şey vermeyin evet ama kraldan çok kralcı olmaya gerek yok, bazı çocuk doktorları da çocuğun gelişimi iyi olsa da 6. ayı beklememeyi öneriyor.
halinizi çok iyi anlıyorum ve burada yazanları insafsızca buluyorum. anneniz bilgisiz ve (çok afedersiniz) cahil diye siz neden çocuk sahibi olmayasınız?

elmanın alerjen olabileceğini hiç duymadım, tahmin ettiğiniz gibi yoğurttan olma ihtimali daha yüksek. veyahut, yazıldı mı bilemiyorum ama, elmanın kabuğu kakaya karışmış olabilir mi?

abartmak degil aslinda saldirgan bir uslup kullanarak konuyu baska yonlere cekmek. bu bolume de gelmis boyle tipler. "cocuk buyuturken" bolumu bu tiplerden arınıktı. ne ara buraya da el atmislar anlamadjm:)
Ego tatmini bence

Reelde yetersizlikleri olanlar burada ego kasiyor

"cocugunu koruyamiyorsun" demek neyin farkindaligi? hangi yonden farkindalik olusturmaya calisiyosun ki bu uslupla??
Ne ise onu soyluyorum. Olan bu cunku. Baska turlu nasil soylenir bilmiyorum. Aymaniz lazim. Simdi size agir geliyor olabilir ama ben hangi niyetle sizinle kotu konusmak isteyeyim ki. Tek amacim size faydali olmak. Bence gercekten yardim alin sinir cizmekle ilgili.

Elma alerji orani en dusuk hatta hic olmayan bir meyve. 4 aylik bebek de elma yiyebilir pure halinde. Abartili tepkiler vermeye gerek yok.
Bu yorumlari yapanlar kendilerini mukemmel anne saniyor. Bir de cocuklarina sormak lazim.

iste twitter kullanin ki icinizdeki hemcinslerinize olan kininizi o platformda kusun. tam sizlik hareket olur, sen kimsin ki senin dediklerine odaklanicam? ama sizin gibileri biliyorum ben, cok gordum sosyal medyada. reelde pısırık, ozguveni dusuk, surekli cevresiyle problem yasayan tip ama boyle platformlarda da olmayan ozguveninin acisini cikarir, klavye delikanliligi yaparak yani saldirarak kendini onemli hissetmek ister.
Hemcinsim olmanız yanlışı değiştirmiyor, aaaa yanlış yapan kadınmış kayırayım diyecek halim yok. Hemcins olayını da hiç anlamıyorum, erkeklerin ben erkekim uleyn tavrından ne farkı var bunun?
Hemcinslerime kin duyduğumu uyduran siz kocan aldatıyor herhalde o yüzden böylesin diyorsunuz, bu ne perhiz bu ne turşu.
Reelde beni tanısanız hadi sallayın diyecem de daha evladınızı korumaktan kendi kurallarınızla beslemekten acizsiniz beni karalamaya çalışıyorsunuz. Farzedinki ben böyleyim sizin durumunuzu değiştiriyor mu bu? Size göre ben pısırığım da siz nasılsınız daha ananıza sözünüzü dinletemiyorsunuz

Back