- 29 Aralık 2013
- 2.652
- 3.475
- 133
Anladım canım, üzüldüm gerçekten inşallah bir sorun yokturhayir mama almiyor, cocuk alerji bolumune gidecegiz. 4 aylik olana kadar hic kan yoktu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım canım, üzüldüm gerçekten inşallah bir sorun yokturhayir mama almiyor, cocuk alerji bolumune gidecegiz. 4 aylik olana kadar hic kan yoktu.
ben de dehset icerisinde okudum. oyle uslupla yazilmis ki sanki kanli bicakli dusmanlariyim.sabah sabah mesai stresi kusmaya gelmisler. ben anne sutunden baska hicbir sey vermedigim icin o yuzden gerildim. kilosu da normal seyrettigi icin ek gida grrekli gorulmemisti. inek sutu alerjisi olma ihtimali var demisti doktorumuz ama diyet onermemistiAy yorumları dehşet içerisinde okudum. Oldu olacak çocuğu elinden alın filan deyin bari. Ben 6 aylıkken başladım ek gıdaya. Kuzenim 4 aylıkken başladı. Çocuğu kilo almıyordu. Doktoru ek gıdayı tanıtmaya başlayın dedi. Şu an 5 yaşındalar ikisi de canavar gibi ne birinin ondan eksiği var ne öbürünün diğerinden fazlası. Bi elma için annenizle bu kadar gerilmeyin, oturup 1 kg elma yedirecek hali yok. en geç 2 aya yesin diye peşinde koşacaksınız zaten. Kakada kanı sorun ama mutlaka doktorunuza elma o kadar alerjik değil, makatta çatlak fln da olabilir
Annenizin yaptigi dogru degil. Sizin de suan kirilgan olan yapinizdan dolayi daha fazla ne yaptin ne ettin demeye gerek yok.evet vermeyecek, kakasinin fotosunu gosterdim. kan olduktan 4 saat sonra da ishal gibi kaka yapti.sanirim yogurttan
aylardir burayi takip ediyorum, ara ara bebegimle ilgili yasadigim problemleri paylastim. o kadar cok destek verdiler ki.. ama ilk kez boyle cirkin uslupta bir destek(!) yazisi okudum. inanin bazilari nereye saldiracagini sasiriyor. bdv bolumuyle tatmin olmayip buraya da gelip saldiriyorlar. dediginiz gibi kizkardeslik havasini bozmak icin helmisler sanki.Bu yorumunuz asiri saldirgan ve haddini asan bir yapida. Buraya yardim istemeye gelen, panik hastasi bir yeni anneye bu yorumlar yazilmaz. Hem kisiye saldiriyorsunuz hem de forumun yardim isteme ve yardim etme havasini yani kizkardeslik havasini bozuyorsunuz.
Bu uslubun sebebini bilemiyorum ama haddinden fazla sagliksiz . Kisinin yanlislari olabilir, saglikli bir tavsiye durumu duzeltmek icin yapici yorum yazmaktan gecer. Siz boyle saldirinca bebegin sagligina yonelik iyi bir seyler yapilmayacak, derdiniz bu ise.
daha once de burada merak ettigim durumlar icin konular actim. cok istifade ettim tecrubeli annelerden.Annenizin yaptigi dogru degil. Sizin de suan kirilgan olan yapinizdan dolayi daha fazla ne yaptin ne ettin demeye gerek yok.
Annenizi bir doktor ziyaretine yaninizda goturun ve doktordan duysun diyecektim ki arkadas ve siz zaten korktugunu bir daha vermeyecegini soylemissiniz. Bir bebegi en cok kendi annesi sever ve korur, kendinize inanin ve dimdik durmaya calisin.
Zaten az bir zaman kaldi ek gidaya. Onun icinde forumda cok guzel basliklar var. Ek gida tanitiminda tecrubeli anneler tecrubelerini paylasiyorlar, doktorlarinin soylediklerini ekliyorlar. Tavsiye ederim, cok da yapici tavsiyeler var.
malesef boyle yorumlar hep var. Bazen bakiyorum, soru sormaya gelenler lutfen linclemeyin yaziyorlar. Cok uzucu. Bu forumda bir cok kimse bilgi alip paylasiyor, yuzunu gormedigi birilerine kizkardeslik yapiyor. Arada birileri de gelip dunyanin en super insani-hatasiz tertemiz kullari gibi baskalarina kin kusuyor. Son derece yanlis ve sagliksiz.ben de dehset icerisinde okudum. oyle uslupla yazilmis ki sanki kanli bicakli dusmanlariyim.sabah sabah mesai stresi kusmaya gelmisler. ben anne sutunden baska hicbir sey vermedigim icin o yuzden gerildim. kilosu da normal seyrettigi icin ek gida grrekli gorulmemisti. inek sutu alerjisi olma ihtimali var demisti doktorumuz ama diyet onermemisti
İyi yapmışsın canım eline sağlık şifa olsun. İnek sütü alerjisi sıkıntılı evet zaten doktorla irtibat halindeymişsin. Dinleme burdakileri, annenle de hani öyle aman aman gerilmeyin inan çocuk çok hızlı büyüyor ve bunlar çook geride kalıyor. zaten korkmuş daha da vermez, annecim şurda kaldı 5-6 hafta sabredelim de .ben de dehset icerisinde okudum. oyle uslupla yazilmis ki sanki kanli bicakli dusmanlariyim.sabah sabah mesai stresi kusmaya gelmisler. ben anne sutunden baska hicbir sey vermedigim icin o yuzden gerildim. kilosu da normal seyrettigi icin ek gida grrekli gorulmemisti. inek sutu alerjisi olma ihtimali var demisti doktorumuz ama diyet onermemisti
Ne iğrenç bir üslup AllahımKorumayacağınız bir masumu doğurma amacınız nedir?
Siz panik ataktan ölmezsiniz ama bağırsak gelişimi tamamlanmamış sindirim sistemi tamamlanmamış küçücük bebeğiniz verilenler yüzünden ölebilir
Alerjilerin nelere sebep oluğunu biliyor musunuz? 4 aylık bir bebeğe neler olabileceğini biliyor musunuz?
Vaktinden önce verilen ek gıdaların ve hatta suyun bebeğinizin bağırsağını delebileceğinden bunun neticesininde ölüm olacağından haberiniz var mı?
Aneeeee elma vermeee su vermeeee dedim bana ne bana ne dedi verdiiiii, bu kadar basit mi ya bir bebeğin sağlığı canı. Bir anne bunu nasıl engellemez, siz ne işe yarıyorsunuz bu bebeğin hayatında, besleyip altını değiştirip uyutunca annelik etmiş mi oluyorsunuz, sizin asıl misyonunuz o sübyanı korumak değil mi
Ananız kocanız kaynananız kim olduğu hiç farketmez her gün bebeğe su elma elma suyu verirken siz ne yapıyorsunuz? Neden bebeğine sahip çıkmıyorsunuz
Yazıklar olsun
Ek Gida Baslangic Donemi basligin adi, 2022 Kasim Anneleri basligindan bir arkadas acti. Cok guzel bilgiler var, hem de cogu kisinin bebegi yaklasik aylarda. Orayi takip edin derim.daha once de burada merak ettigim durumlar icin konular actim. cok istifade ettim tecrubeli annelerden.
Sizin göz yumduğunuz şey bebeğinizin hayatını riske atmak, bu bir bebeğe yapılabilecek en kötü şey, buna odaklanın saçma sapan varsayımlarınızla bana değil.gunlerdir icinde stres biriktirmis de firsatini buldugu ilk anda butun sinir stresini benim paylasimimda kusmus gibi bi haliniz var. alerjinin ne oldugunu cok iyi biliyorum merak etmryin.doktorumuzla surekli iletisim halindeyiz. kan olmadigi surece mukusu onemsememisti. keyfimden engellememezlik yapmiyorum. surekli soyledigim halde benden habersiz verdigini yazdim. +paylasimimla buradan destek almak icin yazdim ama ben bdv dahil bu platformda sunu fark ettim; bazilari neden bilmiyorum icindeki kini nefreti hemcinsine olan dusmanligi nasil ve nerede kussak diye bekliyor. sizin bu uslubunuz asla destek amacli degil, bir anneye yazilabilecek en kotu yazi.
Belli zaten bu açık net ortadaciddi misiniz hic dusunmemistim bunu
Bu yorumunuz asiri saldirgan ve haddini asan bir yapida. Buraya yardim istemeye gelen, panik hastasi bir yeni anneye bu yorumlar yazilmaz. Hem kisiye saldiriyorsunuz hem de forumun yardim isteme ve yardim etme havasini yani kizkardeslik havasini bozuyorsunuz.
Bu uslubun sebebini bilemiyorum ama haddinden fazla sagliksiz . Kisinin yanlislari olabilir, saglikli bir tavsiye durumu duzeltmek icin yapici yorum yazmaktan gecer. Siz boyle saldirinca bebegin sagligina yonelik iyi bir seyler yapilmayacak, derdiniz bu ise.
tamam da kadının zaten rahatsızlığı varmış bu cümlelerle bir anneyi korkutmak ne kadar doğru bebeğiniz ölür falan?Korumayacağınız bir masumu doğurma amacınız nedir?
Siz panik ataktan ölmezsiniz ama bağırsak gelişimi tamamlanmamış sindirim sistemi tamamlanmamış küçücük bebeğiniz verilenler yüzünden ölebilir
Alerjilerin nelere sebep oluğunu biliyor musunuz? 4 aylık bir bebeğe neler olabileceğini biliyor musunuz?
Vaktinden önce verilen ek gıdaların ve hatta suyun bebeğinizin bağırsağını delebileceğinden bunun neticesininde ölüm olacağından haberiniz var mı?
Aneeeee elma vermeee su vermeeee dedim bana ne bana ne dedi verdiiiii, bu kadar basit mi ya bir bebeğin sağlığı canı. Bir anne bunu nasıl engellemez, siz ne işe yarıyorsunuz bu bebeğin hayatında, besleyip altını değiştirip uyutunca annelik etmiş mi oluyorsunuz, sizin asıl misyonunuz o sübyanı korumak değil mi
Ananız kocanız kaynananız kim olduğu hiç farketmez her gün bebeğe su elma elma suyu verirken siz ne yapıyorsunuz? Neden bebeğine sahip çıkmıyorsunuz
Yazıklar olsun
Annenin rahatsızlığı olabilir Allah şifa versin de bebeğin olmamalı dimi anasının ihmalinden dolayı bir bebeğin rahatsızlığı olmamalıtamam da kadının zaten rahatsızlığı varmış bu cümlelerle bir anneyi korkutmak ne kadar doğru bebeğiniz ölür falan?