• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi 4 aylık 8 kilo normal mi

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
Bi yaslarinda en fazla 12kg olmalari getek o da en fazla en ust
sinir olarak 12.
Yoksa ileride obezite olma riski cok fazlaymis.Heseyin fazlasi zarar

Benim kıızmda 3.250 gr doğdu şu anda da 8.500 kg.Anne sütünü de yaklaşık 5 ay aldı.Bebeğiniz iri doğduysa 8kg onun sınırları için normal olabilir.

Dogum kilosu 4 ve uzerindeyse ve ayda bir kg aliyorsa 9 10kg ya denk gelir.
bir yasinda olmasi gereken kg en fazla 12 13tur.
dotorlar bu 13u gecmelerde obez teshisi koyuyolarmis.
Bir arkadasimin bebegi 3civarinda dogdu.5 aylikken 8 kg du.
O zamanlar dediki birkac ay bir kg birkac ayda yarim kg alsa bir yasindaykene 13 15 arasinda olur diyordu.
Bir yasina tam 12ile girdi.Normal olan da bu zaten.
ilk baslarda kilolu olan bebekler yasina kadar ya veriyorlar yada az aliyorlar o yuzden endiselenmeyin bence.
Dis cikarma asamasinda hic yemeyen bebekler var,emekleme ve yurumede de kismen almayanlari biliyorum.

inanamiyorum okuduklarima..gercektn sasirdim..ben türkiyede yasamiyorum ama nasil olurda 4 aylik bir bebegin 8 kilo olmasini normal karsiliar herkes.hic arastirmiyomusunuz dünyada neler oluyor.amerikadan sonra obezitelik hastaliginda türkiyenin ilk 5 ülke arasinda oldugunu biliyormusunuz..?sismanlik demek saglik demek degildir.4 aylik 8 kio.1 yasina geldiginda 20 kiloyu gecer heralde bebekcik.kücük bir yarim dünya yan..özür dilerim ama bu hic normal degil.benim cocugum 1 yasinda 10 kilo 500 gr.ve bir yasinda olan bebekler 14 kiloyu gecerse obezite programina aliniyorlar cocuk doktorlari tarafindan..

araştırmıyomusunuz ne demek ya sen ne dediğinin farkındamısın acaba benim bebeğim 4500 kilo doğdu ve 4 aylık 8200 kilosu boyuda 67 cm minyon biri olmadığımız için bu böyle ...obezite demek ne demek ya allah aşkına anne karnındada obezite olupmu doğuyor yani bebeklerimiz 4500 kilo...bence sen hiç raslamadığın için ilginç geliyor bunlar... anne sütü artı mama veriyorum dr iri bebek diyo zaten doğduğundada öyledi ne yani aç bırakmakmı normal ya bebeğin yok yada çok zayıfkii bunlardan bahsediyorsun....maşşallah bile dediğin yokk bukadar önyargılı ve cahil sanma herkesi okumuyomusunuz diyosunya çok okuduğundan böyle saçmalamışsınn sen dişli doğan bebek bile var buda kalsiyumu çok yedik diyemi oluyorrrrrr:):)boy kilo oranına bak canım o zman inanırsın vücut kitle hesaplarını karşılaştırırsan sonuc ona göre çıkar zaten ....hayat tahminlerlede geçmiyo canımm bence bir şeye yorum yaparken sen daha fazla araştırrr :):):)bilmediğin konudada yorum yap ama cahilce şeyler yazma.......

benim oğlm bugun 9,5 kilo çıktı.:(
4 aylık henüz.
aptamil 1 ve anne sütü ile besleniyor.
ne yapıcam ya normalmi die benim sormam lazım aslında

inanamiyorum okuduklarima..gercektn sasirdim..ben türkiyede yasamiyorum ama nasil olurda 4 aylik bir bebegin 8 kilo olmasini normal karsiliar herkes.hic arastirmiyomusunuz dünyada neler oluyor.amerikadan sonra obezitelik hastaliginda türkiyenin ilk 5 ülke arasinda oldugunu biliyormusunuz..?sismanlik demek saglik demek degildir.4 aylik 8 kio.1 yasina geldiginda 20 kiloyu gecer heralde bebekcik.kücük bir yarim dünya yan..özür dilerim ama bu hic normal degil.benim cocugum 1 yasinda 10 kilo 500 gr.ve bir yasinda olan bebekler 14 kiloyu gecerse obezite programina aliniyorlar cocuk doktorlari tarafindan..

Cok komiksin yok 50 kilo olurr:))
Belli bi aydan sonra almiyolar zatenn:))

benim bebeğim tam 4 aylık sadece anne sütüyle besleniyor ve 8 kg doktorlar anne sütüyle beslendiği için sağlıklı kg olduğunu söylüyorlar.

benim bebeğim tam 4 aylık sadece anne sütüyle besleniyor ve 8 kg doktorlar anne sütüyle beslendiği için sağlıklı kg olduğunu söylüyorlar.

cnm benim kızımda 3 aylık 7.2kg ama sadece anne sütü içiyo burda yazanları okudum şaşırdım obezite falan napalım keselimmi anne sütünü yada sağıp atalımmı yani kilo alıyo diye azmı verelim boy kilo baş çevresi orantılıysa bence normal

Back
X