Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6 aylık bir bebek doğum kilosunun iki katı, 1 yaşına geldiğindeyse doğum kilosunun 3 katı olmalıymış. Fazlası obeziteye gidermiş arkadaşlar.
inanamiyorum okuduklarima..gercektn sasirdim..ben türkiyede yasamiyorum ama nasil olurda 4 aylik bir bebegin 8 kilo olmasini normal karsiliar herkes.hic arastirmiyomusunuz dünyada neler oluyor.amerikadan sonra obezitelik hastaliginda türkiyenin ilk 5 ülke arasinda oldugunu biliyormusunuz..?sismanlik demek saglik demek degildir.4 aylik 8 kio.1 yasina geldiginda 20 kiloyu gecer heralde bebekcik.kücük bir yarim dünya yan..özür dilerim ama bu hic normal degil.benim cocugum 1 yasinda 10 kilo 500 gr.ve bir yasinda olan bebekler 14 kiloyu gecerse obezite programina aliniyorlar cocuk doktorlari tarafindan..
bence bu saçma 2950 doğdu kzıım 6 ayda 5900 mü olucak???çok az kızım 4 aylık 8 kg![]()
inanamiyorum okuduklarima..gercektn sasirdim..ben türkiyede yasamiyorum ama nasil olurda 4 aylik bir bebegin 8 kilo olmasini normal karsiliar herkes.hic arastirmiyomusunuz dünyada neler oluyor.amerikadan sonra obezitelik hastaliginda türkiyenin ilk 5 ülke arasinda oldugunu biliyormusunuz..?sismanlik demek saglik demek degildir.4 aylik 8 kio.1 yasina geldiginda 20 kiloyu gecer heralde bebekcik.kücük bir yarim dünya yan..özür dilerim ama bu hic normal degil.benim cocugum 1 yasinda 10 kilo 500 gr.ve bir yasinda olan bebekler 14 kiloyu gecerse obezite programina aliniyorlar cocuk doktorlari tarafindan..
benim bebeğim tam 4 aylık sadece anne sütüyle besleniyor ve 8 kg doktorlar anne sütüyle beslendiği için sağlıklı kg olduğunu söylüyorlar.
Kızlar bende bişey sorucam benim oğlumda 2.5 aylık üç ayına az kaldı 6.5 kilo doktoru normal diyor sadece anne sütü alıyor bu onu rahatsız eder mi ilerde yavaşlar mi kilo alimi4 aylık 8 kilo normal mi