Arkadaşlar yarın 4 aylık oğluma ikinci karma aşısı yapılacak. Yalnız hemşire bebekten kanda alıcaz yeni damlaya başlıcaz dedi. Bu kanda neye bakıyorlar ve neresinden ne kadar alacaklar. Bilgisi olan tecrübeli annelerden yardım. Teşekkürler.
canim 4 aylık bebekten ne kan almasi ben anlamadim..bizde öyle kan falan aldirma yoktu..sadece 1 yaşında genel kan degerlerine bakıyorlar..anlamadim açıkcasi
sanırım kan damlasına başlamak için eğer gerek duyulmazsa vermeyeceklerdir onun için alacaklardır kan bizden almadan hemen başlattılar aslında alınıp değerlere bakılıp başlanması daha iyi gerek olmayabilirde
sanırım kan damlasına başlamak için eğer gerek duyulmazsa vermeyeceklerdir onun için alacaklardır kan bizden almadan hemen başlattılar aslında alınıp değerlere bakılıp başlanması daha iyi gerek olmayabilirde
Aynen böyle.. Benim kızıma da ferro sanol başlatmadık henüz. 6.ayda kan tahlili yapılacak eğer gerekiyorsa bu damlaya başlanılacak. Çünkü tadı gerçekten kötü bi ilaçmış. Çocuğun beslenmesini olumsuz etkilemeye tahlil yapmadan gerek yok dedi doktorumuz.