• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 ayda bir halı yıkatmak fazla mi ?

Halı örtüleri çıkmış renk renk desen desen alabilirsiniz çocuklu aileler için iyi bence. 4 ayda uygun bence yıkatmak için sonuçta çocuk var. Keşke halı diye bişey olmasaydı bende sinir oluyorum özellikle yazın her yer açıkken dışarıdan toz is filan da geliyor beyaz halılar hemen belli ediyor.

halilarim acik renk. onceleri senede bir kez yikamaya verirdim. cocuktan sonra yilda iki kez vermeye basladim.

en son haziran basinda vermistim yikamaya. simdi yine versem fazla mi olur. 4 ay bile olmamis olacak.

calistigim icin haftada bir kez anca supurebiliyorum. oglum bisiler dokuyor illa. hali temiz olmayinca da evi ne kadar temizlesem de pismis gibi geliyor.

silsem yeterli vaktim yok. kadin tutsam sildirsem kadina da yazik, ayni paraya yikamaya da verilir diye düşünüyorum.

4 ayda kisa bi zaman abartmis olur muyum ki?

sizler ne kadar da bir veriyorsunuz?[/QUOTE

halilarim acik renk. onceleri senede bir kez yikamaya verirdim. cocuktan sonra yilda iki kez vermeye basladim.

en son haziran basinda vermistim yikamaya. simdi yine versem fazla mi olur. 4 ay bile olmamis olacak.

calistigim icin haftada bir kez anca supurebiliyorum. oglum bisiler dokuyor illa. hali temiz olmayinca da evi ne kadar temizlesem de pismis gibi geliyor.

silsem yeterli vaktim yok. kadin tutsam sildirsem kadina da yazik, ayni paraya yikamaya da verilir diye düşünüyorum.

4 ayda kisa bi zaman abartmis olur muyum ki?

sizler ne kadar da bir veriyorsunuz?

Halı örtüsü alabilirsin. Çok pratik. Halıyı yıkatana kadar üstündeki örtüyü çıkar at makinede yıkansın.

Patili dostumuz var evde. İnan o kadar kullanışlı bi şey ki.. Rahat, temiz, ucuz :halay:

Kimyasallar daha zararli. Ben aslinda sevmem ama cocuklu eve birebir. Lastikli hali örtüleri var. Kötü durmuyor. Deneyin bence

Back
X