- 17 Nisan 2012
- 30.413
- 65.399
-
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
Ya teşekkür ederim. İlk başta olmayıp sonradan başlayınca acaba normal değil mi diye düşünmüyor da değilim. Bebeğime bir şey olmasın ben çekerim diyorum tek korkum acaba ona bir rahatsızlık verir miyim korkusu.Öncelikle geçmiş olsun . Baş dönmesi , mide bulantısı sürekli halsizlik çekilir gibi deği seni anlayabiliyorum . Ben gebeliğimin 17 haftasında da bunları yaşadım hiç bitmedi tam bitti dedim geri geldi . Bazı gebeliklerde 9 ay sürebilir bazılarında sonradan başlayabilir bilgileri var kaynaklarda . Tabi ki doktora gidip görün ama normal bir durum olabileceğini de unutma . Boş yere stres yaşatma bebeğine ve kendine . İyi düşün .
Öncelikle lütfen sakin olun..Ben bütün gebeliğim boyunca dogru düzgün bi belirti bile yasamadım sizofren gibi neden midem bulanmıyo basım dönmüyo diye takıntı yaptım meger Rabbimin bi lütfuymus diye düsünmek lazım..Gebelik bambaska bi sürec ne zaman ne yasayacagınız hic belli degil ve sizin haftanız hcg degerinin zirve yaptığı hafta bu nedenle olabilir ama yine de drnuza sorun..Size önerim tadını cıkarın her anın cok arayacaksınız :)Arkadaşlar merhaba, ben 16+2 günlük hamileyim. Hamileliğimin ilk 3 ayı çok şükür hiçbir sorun yaşamadım. Ne baş dönmesi ne mide bulantısı.
Ama 4.ayıma girdim gireli çok midem bulanıyor ve aşırı baş dönmem var. Sizde de oldu mu bu? Sebebi nedir? Pazartesi doktora gideceğim bunun için ama acaba önemli bir şey midir? Çünkü önceden yoktu hatta hamile değilim sanki derdim.
Vitamin eksikliği olabilir mi? Ya da kansızlık. En son değerlerime baktırdığımda çok şükür bütün değerlerim iyiydi. 1,5 ayda değerler düşebilir mi?
Sağlıklı da besleniyorum çok şükür.
Cidden bu rahatsız etmeye başladı beni.
Geçmiş olsun demeye geldim. Bende 9 ay boyunca olmamıştı hiç. Bünyeden bünyeye fark ediyor tabii ki. Bebeğinize bir zararı olacağını sanmam,ama bir doktora gitmekte fayda var.
Ya ben de çok şükrediyorum bin şükür Allah’ıma. Şu sıralar hissediyorum bile pıt pıt kendini hissettiriyor yavrum. O iyi olsun ben hiç önemli değilim diyorum. Etten balıktan o kadar tiksindim ki ama mecbur zorla da olsa sırf onun için yiyorum. Ben bebeğime zor kavuştum o yüzden bu kadar pimpirikliyim maalesef :/Öncelikle lütfen sakin olun..Ben bütün gebeliğim boyunca dogru düzgün bi belirti bile yasamadım sizofren gibi neden midem bulanmıyo basım dönmüyo diye takıntı yaptım meger Rabbimin bi lütfuymus diye düsünmek lazım..Gebelik bambaska bi sürec ne zaman ne yasayacagınız hic belli degil ve sizin haftanız hcg degerinin zirve yaptığı hafta bu nedenle olabilir ama yine de drnuza sorun..Size önerim tadını cıkarın her anın cok arayacaksınız :)
Ben de cok zor kavustum bütün hamileliğim korkarak gecti annelik iste su an uyutmaya calısıyorum :) korkmayın bolca dua edin kendinize ve bebeginize insAllah saglıcakla kucagınıza alırsınız..Elinizden geleni yapın ve Allaha bırakın..Teşekkür ederim gideceğim zaten inşallah pazartesi.
Ya ben de çok şükrediyorum bin şükür Allah’ıma. Şu sıralar hissediyorum bile pıt pıt kendini hissettiriyor yavrum. O iyi olsun ben hiç önemli değilim diyorum. Etten balıktan o kadar tiksindim ki ama mecbur zorla da olsa sırf onun için yiyorum. Ben bebeğime zor kavuştum o yüzden bu kadar pimpirikliyim maalesef :/
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Siz de mutlu huzurlu büyütün evladınızı inşallah.Ben de cok zor kavustum bütün hamileliğim korkarak gecti annelik iste su an uyutmaya calısıyorum :) korkmayın bolca dua edin kendinize ve bebeginize insAllah saglıcakla kucagınıza alırsınız..Elinizden geleni yapın ve Allaha bırakın..
Yok korkma herşey yolundadır emin ol. Bünyeye bağlı bu işler , sen rahat olYa teşekkür ederim. İlk başta olmayıp sonradan başlayınca acaba normal değil mi diye düşünmüyor da değilim. Bebeğime bir şey olmasın ben çekerim diyorum tek korkum acaba ona bir rahatsızlık verir miyim korkusu.