• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 ayda 6 7 kilo :(

ya çok zayıfım diemem çevremdekileri görünce:) boyum 1 55 felan klomda 44 45 arası değişir 5 senedir ne iner n çıkar... doktorda gittim bi rahatszlğm yokmuş .. . baktğn zaman az çok göğüs basen kısmı felan var öle dümdüz bişi deiliim:))) aMa yüzüm zayıf duruyor daha çOk giyydiklerm tam otrsun diye gidip en ufağını alıorum sıksın yeterki ama üzerme otrsun die :)) sevmiyorum zayflğı gelinlkltede biraz şöle dolgun olsn istiyorum:)
bu şeyi 3 öğün yersem hemen kilo alırmıyım yani :))))))))

ben dügünüme 2 ay kala 6 kilo aldım... benim bi arkadasım nişanlıyken dahada zayıfladı dügün günü hastanelik bile oldu... gelinlikte kamburu çıktı resmen, benden üç ay önce evlendi... bana dediki sonra, herseyi taktım kafama herkes bişey söylüyor sen duymuyosun resmen kafan allak bullak oluyo tuhaf oluyosun dedi.. onun gibi olmayayım diye takmamaya çalıstım herkesi idare etmeye çalıstım ve dügünüme 2 ay kala işten çıktım... evde kendime canım ne isterse üşenmeden yaptım babamda aburcubur çok getirirdi bana, herkes nişanlılık yaradı demişti...:1:

ben dügünüme 2 ay kala 6 kilo aldım... benim bi arkadasım nişanlıyken dahada zayıfladı dügün günü hastanelik bile oldu... gelinlikte kamburu çıktı resmen, benden üç ay önce evlendi... bana dediki sonra, herseyi taktım kafama herkes bişey söylüyor sen duymuyosun resmen kafan allak bullak oluyo tuhaf oluyosun dedi.. onun gibi olmayayım diye takmamaya çalıstım herkesi idare etmeye çalıstım ve dügünüme 2 ay kala işten çıktım... evde kendime canım ne isterse üşenmeden yaptım babamda aburcubur çok getirirdi bana, herkes nişanlılık yaradı demişti...:1:

ay negüseeeel ya:( bende istiyorum:) Şaun için rahatsız değilim yani kendimi seviyorum ufacık bişeyim ama gelinlik için istiyorum:) 5 kilo alsam yeter:) ama olmuyor bende biran önce baslıcam hep yarım bırakıyorum:1:

yanlış mı anladım canım boyun 1.55 kilon 45 ve zayıf mı duruyorsun?10 fark var gayet normal bence niye kilo almaya çalışıyorsun ki?kaç beden giyiyorsun?38 beden falan giyiyor olman lazım gibi geliyor ki bu da gayet normal:)

yanlış mı anladım canım boyun 1.55 kilon 45 ve zayıf mı duruyorsun?10 fark var gayet normal bence niye kilo almaya çalışıyorsun ki?kaç beden giyiyorsun?38 beden falan giyiyor olman lazım gibi geliyor ki bu da gayet normal:)

yok cnm 34-36 giyiyorm:) 38i çoook çook bazen kalıbı küçük eteklerde giyiyorum:) aşırı bi zayıflığım yok yani zayıfım ama ben rahatsız değilim sadece gelinlikte daha hoŞ durmak için birazcık daha almak istiyorum:) kollarım çırpı gibi çıkmasın:))))))))

Kilo alan arkadaslara bi sorum olucak; Arkadaslar aldiginiz kilolar en cok hangi tarafiniza birikiyor ve ilk birikme nerden basliyo?mesela kalca,kollar,gobek,ayaklar hangi taraftan basliyo? Sorumu iyi anlata bildimmi bilmiyorum:-))) ben 4-5kilo aldimda ama farkedilmiyo sanki,bacaklarimda en cok his ediyorum,bide ortaya birikiyo sanki,yoksa bu baslangic midir.sizde nasil?

Kilo alan arkadaslara bi sorum olucak; Arkadaslar aldiginiz kilolar en cok hangi tarafiniza birikiyor ve ilk birikme nerden basliyo?mesela kalca,kollar,gobek,ayaklar hangi taraftan basliyo? Sorumu iyi anlata bildimmi bilmiyorum:-))) ben 4-5kilo aldimda ama farkedilmiyo sanki,bacaklarimda en cok his ediyorum,bide ortaya birikiyo sanki,yoksa bu baslangic midir.sizde nasil?

o herkesin yapısına göre değişiyor kimisi yüzden alıyor mesela beeeen :(

valla benim gibi 6 ayda 12 kilo aymayı başarabilirsen her yerinden belli oluyor :( ama ilk başta üst bacak kısmımdan almıştım sonra her yerimden belli olmaya başladı :(

valla benim gibi 6 ayda 12 kilo aymayı başarabilirsen her yerinden belli oluyor :( ama ilk başta üst bacak kısmımdan almıştım sonra her yerimden belli olmaya başladı :(

dogru soyluyosun,tabii belli olmasi icin 10 kilodan fazla almak gerek.sen niye uzuluyonki canim istemeden mi kilo aldin demek? bende de aynen oyledir ust bacaktan aldim kiloyu simdi bekliyorum nolacak,yalnizca bacaga birikmesin : ( : (

dogru soyluyosun,tabii belli olmasi icin 10 kilodan fazla almak gerek.sen niye uzuluyonki canim istemeden mi kilo aldin demek? bende de aynen oyledir ust bacaktan aldim kiloyu simdi bekliyorum nolacak,yalnizca bacaga birikmesin : ( : (

canım ben 48 kiloydum boyun 1.68 biraz alsam iyi olacaktı ama ilaç kullanımına bağlı olarak istemeden aldım sanki şimdi fazla gibi geliyor, hep 34 beden giyerdim şimdi 38 oldum. 36ya düşersem mutlu olacağım galiba.

canım ben 48 kiloydum boyun 1.68 biraz alsam iyi olacaktı ama ilaç kullanımına bağlı olarak istemeden aldım sanki şimdi fazla gibi geliyor, hep 34 beden giyerdim şimdi 38 oldum. 36ya düşersem mutlu olacağım galiba.

anladim canim INSALLAH diledigine kavusursun. Ama zayiflikta hic iyi diyil : ( ben de yeni 46kilo oldum boyum 158

3 kase mama yediğinde küçük fil olan filleri merak ediyorum...dediğiniz gibi olsa bebekler 1 ayda ergen kıvamın gelirdi. arkadaşlar bazı şeyler tecrübe deneyim ve BİLGİ gerektir. ben bu bebe bisküvisini denedim! 2 ay..sürekli hiç aksatmadan. 3-4 kilo aldım evet. ama 2 ayda da verdim geri. bu kadar. diyetisyen daha iyi bilir bazı şeyleri. ama konu sahibi 155 boya 45 kilo en ideali bu. eti canga yiyebilirsin, ama sağlıklı mı hayır..

Back