4 ayda 6 7 kilo :(

anladımmm :))) peki 5 kilo almam için bu dediklerini nekadar süre yapmam lazım tahminen :)))))))))

bende işe yaradı ama sende yarar mı bilmiyorum canım. ben ilk 2 3 ay 4 5 kilo kadar aldım sonra iki ayda 7 kilo kadar aldım.yavaş yavaş alıştım galiba. daha önce o hap gibi kilo aldırıcılardan felnda almıştım 2 sene önce bi işe yaramamıştı parama üzülmüştüm:) artık baktım yvaş yavaş kilo alım dedim evlencek olsam 40 kilo ile nasıl evlencem dedim

ayyy negüsel inşallah bende 2 3 ayda alırım:))) düğüne 5 ay var nisan ortasına kadar aldım aldım yoksa gelinliğin içinde kaybolrm

ayyy negüsel inşallah bende 2 3 ayda alırım:))) düğüne 5 ay var nisan ortasına kadar aldım aldım yoksa gelinliğin içinde kaybolrm
alırsın canım ya sadece bırakma düzenli bi şeklide devam et dün akşam dışarı cıktım 2 3 haftadır beni görmeyenler şaşırdı ne kadar kilo almıssın ne güzel olmussun deyince çok mutlu oldum aslında evrim geçirmişim

yaaaaaaaaaaa bende istiyoruummmmm:))) heemn kocaman bi yoğurt alıyım ben eve akşamları yiyimmm güzelce:) birde patates haşlaması iyiym:) uyuyana yakında pekmezimi yiyim:) ay inşallah işe yarar birde meyve tabi

yaaaaaaaaaaa bende istiyoruummmmm:))) heemn kocaman bi yoğurt alıyım ben eve akşamları yiyimmm güzelce:) birde patates haşlaması iyiym:) uyuyana yakında pekmezimi yiyim:) ay inşallah işe yarar birde meyve tabi

yoğurdu büyük al çünkü hemen bitiyo istersen birazdan resim eklerim ama hemen kaldırrım

ay nolur banad söyleyin günde kaç kere ve nasıl yicez

canım gece yatarken birde gün içinde yiebiliyorsan bi kase yourda 2 yemek kaşığı şeker at ye:) yalnız şeker ve böbrek rahatszlğn varsa veya baska bi hastalğn dikkat et:) akşamları ve öğle yemekleri meyve ye:) birde yiebilkçe kızartma ve patates haşlaması tercih et:) arkdas pekmez içiyormuş ben içemediğim için akşmları ufak bi dilim eklemğe tahinli pekemz sürüp yioprm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…