- Konu Sahibi pambukmelek8788
-
anladımmm :))) peki 5 kilo almam için bu dediklerini nekadar süre yapmam lazım tahminen :)))))))))
bende işe yaradı ama sende yarar mı bilmiyorum canım. ben ilk 2 3 ay 4 5 kilo kadar aldım sonra iki ayda 7 kilo kadar aldım.yavaş yavaş alıştım galiba. daha önce o hap gibi kilo aldırıcılardan felnda almıştım 2 sene önce bi işe yaramamıştı parama üzülmüştüm:) artık baktım yvaş yavaş kilo alım dedim evlencek olsam 40 kilo ile nasıl evlencem dedim
alırsın canım ya sadece bırakma düzenli bi şeklide devam etayyy negüsel inşallah bende 2 3 ayda alırım:))) düğüne 5 ay var nisan ortasına kadar aldım aldım yoksa gelinliğin içinde kaybolrm
alırsın canım ya sadece bırakma düzenli bi şeklide devam etdün akşam dışarı cıktım 2 3 haftadır beni görmeyenler şaşırdı ne kadar kilo almıssın ne güzel olmussun deyince çok mutlu oldum aslında evrim geçirmişim
yaaaaaaaaaaa bende istiyoruummmmm:))) heemn kocaman bi yoğurt alıyım ben eve akşamları yiyimmm güzelce:) birde patates haşlaması iyiym:) uyuyana yakında pekmezimi yiyim:) ay inşallah işe yarar birde meyve tabi
yoğurdu büyük al çünkü hemen bitiyoistersen birazdan resim eklerim ama hemen kaldırrım
ay evet önceki ve sonraki halini eklermisin:)) yüz hatlarnını kapat istrsenyada yüzüm olmasın dersen boyundan aşağısını
hahaha yap bakalım denemeni
sağdaki kilolu halin dimi ?:))) daha bir toprlu geldi yanakların bana :)))
ay bukadar etkisi varmı yani bu şeyin yaa
evet cannım iki resim arasında 10 kilo varanca doldu kemiklerin içi:)
canım alakasız olucak ama kusuruma bakma yazılarının altında gelin ile damat dğüne şu kadar kaldı yazıyor nasıl eklediniz onu çok güzel
olurmu önemli deil yeni uygulamalardan evlilik panosuna gir :))) orda resimli anlatılıyor :)
ay nolur banad söyleyin günde kaç kere ve nasıl yicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?