doğrudur tatlım anlayabiliyorumsen kendine uygun başka şok bişey bulursun mutlaka1 mesela elma limon tarçın karanfil karışımını denedinmi cnm onun tadı çok güzel oluyo yapmadıysan onu bi dene cn bence zorlanmazsın hiç!
Çokk Çokkk teşekkür ederimmm :içelim:
nasıl hazırlıyorsun canım bu karışımı:bbo:
bayrav nasıl verdin bu kadar kiloyu yaabende zayıflamak istiyorum arkadaşlar ne olur bana da yardımcı olun.çok sıkıldım artık.ben o metobolizma çayını yaptım bir ay ama bende işe yaramadı.yaa o yemek listesi yapmış bi arkadaş ben o listeyle hayatta duramamki hemen şekerim düşüyo başlıyorum titremeye.ne yapmam lazım valla şaşırdım.30 yaşıma kadar hep 60 kilo civarındayken doğumdan sonra 78 kiloda kaldım (
4 ayda 26 kg verilmez. verilse bile bu sağlıklı bir kg kaybı olmaz en kısa sürede verdiğin onca kiloyu hızla geri alırsın. diyetine baktım sağlıklı planlamışsın fakat bu diyetle 26 kg veremezsin, verme zaten. ayda 4 kg en normali ve sağlıklısıdır. yani haftada 1 kg. verdiğin kiloları da en az 1 yıl sabitlemek zorundasın ki bir daha geri almayasın. azmini destekliyorum fakat, sağlık sınırları çerçevesinde olmalı. sonra sana yazık olur zira sık sık büyük kilolar alıp vermek kansere davetiyedir. bol şans..
bu arada bunu 1 yılda 25 kg verip 9 yıldır hala kilosunu koruyan biri olarak tecrübeme binaen söylüyorum. naçizane..buyrunnnnnnnnn
2 -3 tane yeşil elma ve 1 limonu bölüp tencereye alıyosun canım ayrıca 2-3 tane karanfil 1 ymek kaşığı tane kara biber( toz olmayacak aska yoksa içemezsin acılık verir) ve 1 tane çubuk tarçın üstüne 1 -1.5 litre suda elmalar pörsüyünceye kadar kaynatıyosun cnm ve süzüyosun günde 3- 4 bardak içebilirsin zindelik veriyo ve metabolizmayı hızlandırıyo
bayrav nasıl verdin bu kadar kiloyu yaabende zayıflamak istiyorum arkadaşlar ne olur bana da yardımcı olun.çok sıkıldım artık.ben o metobolizma çayını yaptım bir ay ama bende işe yaramadı.yaa o yemek listesi yapmış bi arkadaş ben o listeyle hayatta duramamki hemen şekerim düşüyo başlıyorum titremeye.ne yapmam lazım valla şaşırdım.30 yaşıma kadar hep 60 kilo civarındayken doğumdan sonra 78 kiloda kaldım (
4 ayda 26 kg verilmez. verilse bile bu sağlıklı bir kg kaybı olmaz en kısa sürede verdiğin onca kiloyu hızla geri alırsın. diyetine baktım sağlıklı planlamışsın fakat bu diyetle 26 kg veremezsin, verme zaten. ayda 4 kg en normali ve sağlıklısıdır. yani haftada 1 kg. verdiğin kiloları da en az 1 yıl sabitlemek zorundasın ki bir daha geri almayasın. azmini destekliyorum fakat, sağlık sınırları çerçevesinde olmalı. sonra sana yazık olur zira sık sık büyük kilolar alıp vermek kansere davetiyedir. bol şans..
bu arada bunu 1 yılda 25 kg verip 9 yıldır hala kilosunu koruyan biri olarak tecrübeme binaen söylüyorum. naçizane..buyrunnnnnnnnn
çok sağol cnm tavsiyelerin için ama toplu söyleyince çok geliyo kulağa belki ama ayda 6 kilo gibi bişey yapıyo benim hedefim de zaten yinede çok sağol cnm ayrıca tebrik ederim verdiğin kilolar ve en önemliside koruyabildiğin için inş. hiç geri almazsın cnm!
mrb hande umudunu krımıyım ama ılk ay 6 kg verırsın zor olmaz cunkı bende verdım 1500 cal diyetle sporla ama suan durdu 1500 altında beslendıgım ve spor yaptığım halde takıldı bende bende 17 kg vermek ıstıyorum subatta dogum günüm yeni bir tuğba olarak girmek istiyorum yeni yaşıma ben 7 kg verdım 40 gunde
boy.173
kilo 77
hedef60 kazamız munarek olsun ben elma diyetinde başladım bedenime bir şok lazım .)
Bitanem başarılar diliyorum bu yolda...bEnim de hedef nisana kaydı 72 kilolara çıktım yine ve hedef 60 ben de 4 ayda 12 kilo vermek istiyorum...Çok haklısın insan mezuniyet fotoğraflarına baktığında ilerde hayalindeki kendini görmek istiyor...Ama eminim tatlım başaracaksın...Yanındayım :))):1hug:
mrb hande umudunu krımıyım ama ılk ay 6 kg verırsın zor olmaz cunkı bende verdım 1500 cal diyetle sporla ama suan durdu 1500 altında beslendıgım ve spor yaptığım halde takıldı bende bende 17 kg vermek ıstıyorum subatta dogum günüm yeni bir tuğba olarak girmek istiyorum yeni yaşıma ben 7 kg verdım 40 gunde
boy.173
kilo 77
hedef60 kazamız munarek olsun ben elma diyetinde başladım bedenime bir şok lazım .)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?