4 ayda 26 kilo verme maratonuma başlıyorum sizde katılın birlikte zayıflayalım!

nasıl hazırlıyorsun canım bu karışımı:bbo:

nasıl hazırlıyorsun canım bu karışımı:bbo:

2 -3 tane yeşil elma ve 1 limonu bölüp tencereye alıyosun canım ayrıca 2-3 tane karanfil 1 ymek kaşığı tane kara biber( toz olmayacak aska yoksa içemezsin acılık verir) ve 1 tane çubuk tarçın üstüne 1 -1.5 litre suda elmalar pörsüyünceye kadar kaynatıyosun cnm ve süzüyosun günde 3- 4 bardak içebilirsin zindelik veriyo ve metabolizmayı hızlandırıyo

bayrav nasıl verdin bu kadar kiloyu yaa bende zayıflamak istiyorum arkadaşlar ne olur bana da yardımcı olun.çok sıkıldım artık.ben o metobolizma çayını yaptım bir ay ama bende işe yaramadı.yaa o yemek listesi yapmış bi arkadaş ben o listeyle hayatta duramamki hemen şekerim düşüyo başlıyorum titremeye.ne yapmam lazım valla şaşırdım.30 yaşıma kadar hep 60 kilo civarındayken doğumdan sonra 78 kiloda kaldım(

sıkma tatlım canını hepberaber halledicez cnm inşallah! bizde sana uygun bi liste oluştururuz zorlanmcağın şekerin düşmeyecek şekilde! biraz günlük neler yediğinden neler yaptığından bahsedersen çözüm bulabiliriz cnm bide kaç kilosun ve kaç kilo olmak istiyosun?

simerenya Ekinezya-Ihlamur-Kabuk Tarçın-Kuşburnu-Havlıcan çayı arkadaşım bu çayın etkisi nedir ben bunu ıhlamur-tarçın-havlucan-zencefil olarak yapıyorum ama grip olmamak için birde kan yapsın diye içiyorum bişey daha sorucam kuşburnu kattığımda ıhlamurun rengi ve tadı çıkmadı bende birdaha kuşburnu koymadım zaten biz memeleketten dolayı kuşburnuyu meyve suyu olarak içeriz bu çayın zayıflatma özelliğide mi var?

4 ayda 26 kg verilmez. verilse bile bu sağlıklı bir kg kaybı olmaz en kısa sürede verdiğin onca kiloyu hızla geri alırsın. diyetine baktım sağlıklı planlamışsın fakat bu diyetle 26 kg veremezsin, verme zaten. ayda 4 kg en normali ve sağlıklısıdır. yani haftada 1 kg. verdiğin kiloları da en az 1 yıl sabitlemek zorundasın ki bir daha geri almayasın. azmini destekliyorum fakat, sağlık sınırları çerçevesinde olmalı. sonra sana yazık olur zira sık sık büyük kilolar alıp vermek kansere davetiyedir. bol şans..
bu arada bunu 1 yılda 25 kg verip 9 yıldır hala kilosunu koruyan biri olarak tecrübeme binaen söylüyorum. naçizane..
buyrunnnnnnnnn

çok sağol cnm tavsiyelerin için ama toplu söyleyince çok geliyo kulağa belki ama ayda 6 kilo gibi bişey yapıyo benim hedefim de zaten yinede çok sağol cnm ayrıca tebrik ederim verdiğin kilolar ve en önemliside koruyabildiğin için inş. hiç geri almazsın cnm!

eve gider gitmez kaynatıp yarın içmeye başlayacağım hemen tahminim lezzetli olur

ama

karabiber atmasam??????????

yoğun spor biraz diyet arada bir şok ve detoksla 3,5-4ay gibi bi sürede verdim son bir aydır kilo vermem durdu ama almıyorumda :))

sana katılıyorum canım kuzenim 2 ayda 20kg verdi şimdi 1-2 gün fazla kaçırsın yemeği hoooppp koca bi göbek oturuveriyor hadi baştan 10-15gün sıkı bi diyet yapıyo ama kilolar hızla gittiği gibi hızla geri geliyor

kilo vermekte amaç hızlı vermek deil verdiğin kiloyu koruyabilmek yoksa bi ömür diyet yapmışsın ne fayda önemli olan sağlıklı yaşamayı öğrenebilmek:))):dance::dance:

mrb hande umudunu krımıyım ama ılk ay 6 kg verırsın zor olmaz cunkı bende verdım 1500 cal diyetle sporla ama suan durdu 1500 altında beslendıgım ve spor yaptığım halde takıldı bende bende 17 kg vermek ıstıyorum subatta dogum günüm yeni bir tuğba olarak girmek istiyorum yeni yaşıma ben 7 kg verdım 40 gunde
boy.173
kilo 77
hedef60 kazamız munarek olsun ben elma diyetinde başladım bedenime bir şok lazım .)

evet ben de yarından itibaren başlıyorum diyete,ve birlikte yapalım ki hırslanalım. mayısta düğünüm var ve benim acilen 7 kilo vermem lazım.boyum 1,64 kilom da 67.

hoşgeldin cnm sende ulaşırsın inş hedefine ama istediğim imkansız bişey diil burda da birsürü insanın bu kadar zamnada böle hatta daha fazla kilolar verdiğini görebilirsiniz kızlar önemli olan yılmadan yılmadan bozmadan inanarak devam etmek zaten burden günbe gün sonuçları paylaşıcam sizinle hepberaber görcez inş başardığımı!

Bitanem başarılar diliyorum bu yolda...bEnim de hedef nisana kaydı 72 kilolara çıktım yine ve hedef 60 ben de 4 ayda 12 kilo vermek istiyorum...Çok haklısın insan mezuniyet fotoğraflarına baktığında ilerde hayalindeki kendini görmek istiyor...Ama eminim tatlım başaracaksın...Yanındayım :))):1hug:

çok sağol cnm hoşgeldin! desteğin içinde çok teşekkür edeim! hedefe doğru tam gaz!

Zayıflama yöntemleri üzerine düşündürücü geyikler okumanızı tavsiye ederiz
Zayıflama Yöntemleri Üzerine geyikler

SPOR en etkili ama cok zor diyorsaniz eger Bulmaca cözün bulmaca cözmek beynini calistirimis insanin. Insanin beynide en cok yakan kaslardan biriymis.

Öyle aç kalarak zayıflayamazsın, kıçını kaldır, günde en azından çok hızlı tempoda bir saat yürü

çok üzgünüm ama "ben sporumu yaptım artık yediklerimi yakıyorum" mantığında bir insansanız ben sizle iki kelam etmem! sebze ve meyvayı hayatının başucuna koy! kızarmış, salamura, çok şekerli ve en önemlisi dışarda hazır olarak bulunan yemeklerden kaçın!

kola, meyva suyu, gazoz, şalgam suyu zart zurt bütün hazır içeceklerden uzak dur

kalori hesabı yapma, zayıflarken aklını korumaya çalış!

zayıflarken sarkacak olan yerlerinden sen sorumlusun! spor salonuna gidecek pozizyonda değilsen evde egzersiz yap. zayıf ama pörsümüş olmak şişman ve diri olmaktan daha iğrençtir

pakette satılan bisküvi, kek, turta vs. katiyen uzak dur kalori patlaması yaparlar

zayıflama sürecinde sana büyük gelmeye başlayan bütün kıyafetlerini at, yeni alacaklarını bir beden küçük al. kısa süreli çıplaklık zayıflama süreceni hızlandıracaktır.

yemek stilini birden değiştirme, 5 kilo verip 12 kilo geri alırsın. iki çeşit yiyorsan bir çeşide indir, büyük porsiyon yiyorsan ufakla değiştir.

yok tavuklu salata, bonfile ızgara falan entel dantel işlere girişme. ne yiyorsan devam et sadece azalt

günlerde, davetlerde almıyım ben rejimdeyim ayakları yapma. tabağını hazırla ama abartma. ertesi gün cezanı kendi ellerinle ver. 2 saat yürüyüş bir gün öncesi için iyi bir ceza olabilir.

1 km uzaklıktaki yerlere taksiyle gitme, kıçını kaldır, 2 durak önce in yürü

ben her gün metroya biniyorum, yürüyen merdivenin yanında bi de manuel merdiven var. ben 4-5 yıllık metro kariyerimde daha manuel merdivene binen insan görmedim falla..

ben bi kere yürüdüm de manuel merdivenden, nası kınadılar annatamam..az daha beni bakışlarıyla zikceklerdi, bakireyim dedim de zor kurtullduam..tabi bi de şu var..

tatlı yeme, spor yap , gece geç saatlerde yemek yeme ,tabağını salata ve sebzelerle doldur

etkisiz gibi görünen yöntemleri kullanmaktır. ben çay şekeri dışında tatlı nerdeyse hiçbirşey yemem prensip olarak öte yandan da kilo almak için ne bulursam yerim ama olmuyor 60 kiloyu geçemiyorum ne yaptıysam olmadı.

ekonomik kriz dolayısıyla 220-Tl. değerindeki ticketımın iptali nedeni ile keşfettiğim, etkinliğini bizzat vücudumda gözlemlediğim, yöntemi de aralarına katabileceğim bir dizi zayıflama yöntemi.

can boğazdan gelir ben halimden memnunum ye tatlıyı doğur atlıyı gibi insanı yemek yemeye sevkeden cümleleri aklınızdan silip yerine:azıcık aşım, kaygısız başım felsefesini az yemek gerektğine yorumlayarak; hayatınızda uygulayın farkı siz de göreceksiniz.

yemezsen arkandan ağlar şu kadar çocuğun olur bu kadar günah olur gibi dayatmalarla büyüyen türk insanlarını öncelikle psikolojik olarak hazırlamak gerekir. zayıflamanın değil sağlıklı ve formda olmanın önemi anlatılır. ama ne de olsa bunları önemsemiyecekleri için, mide küçültme ameliyatı en etkilisidir.

yemek için değil, yaşamak için yemek...

su faturasının ödendiğinden emin olunduktan sonra musil ilacı kullanmaktır.

bir arkadaş tarafından yaklaşık 2 aydır uygulanmakta olan ve işe yaradığı gözlenen uygulamadır.

su ve lahana tek bir kaba konarak kaynatılır ve içilir. iğrenç ama çok etkiliymiş.

Netten derlenmiştir..

Ay cidden 6 kilo verilir mi 1 ayda?? Bende aynı şubatta doğum günüm ve ozamana kadar vermek istiyorum..vermem gereken 6 kilo var.. 61 kiloyum 55 olmak istiyorum..
inşallah hep beraber başarırız kızlarrrr :Saruboceq:
Bu arada sanada başarılar dilerim handecem opuyorumnanaktan
Beni de aranıza alırsanız sevinirimmm kaydirigubbakcemile3

bende katılmak istiyorum size.öğretmenim 1. 70 boyundayım ve 70 kiloyum 60 kiloya inmek istiyorum.ama ne yapacağımı bilemiyorum banada yardım edin......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…