4 ayda 26 kilo verme maratonuma başlıyorum sizde katılın birlikte zayıflayalım!

handecem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
314
0
96
İstanbul
kızlar şu anda 85 kiloyum ve doğum günüme (nisana) kadar 59 kilo olmak üzere yarından itibaren yola çıkıyorum! ayrıca haziranda da mezuniyetim var o günde zayıf ve istediğim elbiseyi giyebilmek istiyorum tabiki! ve bana destek olcak benimde destek olacağım zayıflamak isteyen takım arkadaşları arıyorum gelin hepbereber amacımıza ulaşalım kurtulalaım şu dertten artık istediğimizi giyinip mutlu olalım!

şimdi günlük yiyeceğim ve yapacaklarımı yazıcam kızlar ve hergün burdan bildiricem!
sabah leslie morning sporunu yapıcam 20 dakika
kahvaltı: yulaf ezmesi veya light cornflakes
ara: 2 kuru kayısı (bağırsakları çalıştırsın diye)
öğlen : okulda olduğum için evden götürdüğüm kepekli sandviç
ara: 1 yeşil elma
akşam: çorba veya sebze yemeği artı salata
daha sonra acıkınca 1-2 meyve ve yeşil çay
son olarak 1 saat yürüyüş hava kötüysede gene leslienin evde yürüyüş sporu ama bu 50 dklık olan!
işte böyle kızlar yarından itibaren bu marotona başlıyorum her pazartesid ekilomu ve ölçülerimide bildiricem böylelikle yaptığım şeylerin ne kadar etkili olup olmadığını ölçüp sizede faydalı olmak istiyorum1
evet canlarım katılımlarınızı bekliyorum!alkisalkisalkis

hayırlısı olsun canım umarım bu tempoyla nisandan önce düşersin istediğin kiloya bende 65 kiloyum 84'ten düştüm 3,5ayda ama kilo vermem durdu şu an adet dönemimi bekliyorum pirinç lapası diyeti yapacağım 2gün vücut korumaya aldı kendini bana bi şok lazım:)))

süper vermişsin cnm maşşallah devamı da gelir inşallah! durdu diye sakın salma kendini vücut savunmaya çekiyo kendini çünkü çok normal durması ama sen üstüne gidince devam eder mutlaka bu ara takviye içeçek falan yaparsan etkisi olur cnm belki yeşil çay falan mesela!

handecem cnm boyun kaç ?? bende 76 kiloyum 58 olmak istiyorum ne kadarda werebilirim boyum 170

handecem cnm boyun kaç ?? bende 76 kiloyum 58 olmak istiyorum ne kadarda werebilirim boyum 170

tatlım benimde boyum 1.68 yakın boylarımız! valla tatlım 18 kilo vermek istiyosun 2.5 -3 ayda çok rahat verirsin cnm gel sende katıl bana sana da bi yiycek yapıcak listesi hazırlayalım kurtulalım hepbirlikte!kaydirigubbakcemile5 istersen gün içinde neler yaptığını yaz ona göre sanada bi program hazırlayalım cnm!

Hande geldim şekerliiğiiimmm opuyorumnanaktan
Buraya da artık sık sık uğrayacağım 6. takımdayım ben ama sanada uğrayacağım bende hergün topiğine yazmaya çalışırım handeciğim beraber zayıflayacağız inşallah

Bende varım bendeee
Boyum 1,70 kg 80 :sinifsinif:
Ama diyetteyim 84'ten 80'e düştüm.Kemikliyim sanırım çevremdekiler hatta kendimde dahil olmak üzere okadar olduğumu tahmin etmiyorduk.Tartıya bir çıktım ağladım hatta çok yemek yiyen biri değilim ama oturarak çalıştığım için hareketsizlik mahvetti beni.
Arkadaşlar yediklerinizi,yaptıklarınızı paylaşırsanız bende faydalanırım.
Nisan yada Mayısta düğünüm olacak çok güzel olmak istiyorum
Yoksa olmayacak birşeyimi istiyorum yaaa senağlama

hoşgeldin bebeğim çok sevindim vallaŞeniz inşallah cnm bu sefer olcak hedefimize ulaşcaz inşallah!

cnm üzülme sakın birikte halledicez hiç merak etme! bak kilolarımız ve hedef tarihlerimiz çok yakın! hemde düğünün varmış senin çok daha önemli o gün kuğu gibi çok güzel olcaksın inan buna lütfen çünkü önce inanmakla başlıyo arkadaşlar sakın unutmayın! hemen günlük temponu ve normalde ne yaptığını ne yediğini yaz tatlım ona göre bi program hazırlayalım ve yarından itibaren başlıyoruz ve vazgeçmek yoooook! hedefe ulaşcaz hepbirlikte!

o kadar çok içtimki yeşil çayı artık kokusuna bile tahammülüm yok maalesef((

o kadar çok içtimki yeşil çayı artık kokusuna bile tahammülüm yok maalesef((

doğrudur tatlım anlayabiliyorumsen kendine uygun başka şok bişey bulursun mutlaka1 mesela elma limon tarçın karanfil karışımını denedinmi cnm onun tadı çok güzel oluyo yapmadıysan onu bi dene cn bence zorlanmazsın hiç!

Dünkü listemi paylaşayım handemmm örnek olsun arkadaşlara diye artık hergün yazacağım kısmetse sana, desteğimi hiç eksik etmeyeceğiiim opuyorumnanaktan
06/12/2009
SABAH
2 Dilim Kepek Ekmeği içerisine Peynir-Domates-Salatalık-Maydanoz
1 Bardak Havuç Suyu
ARA
2 Tane Etiform (Paket değil tane kaydirigubbakcemile3)
ÖĞLEN
1 Tabak Salata
3 Kaşık Yoğurt
2 Tane Köfte
ARA
Benim karışık bir çayım var ondan bir bardak (Ekinezya-Ihlamur-Kabuk Tarçın-Kuşburnu-Havlıcan)
AKŞAM
6 Kaşık Bezelye
UYUMADAN
1 Bardak Yarım Yağlı Süt

süpertsin tatlım çok ama çk sevinirim senin güzel enerjin acayip destek motivasyon olur bana! listen de şahane olmuş tatlım harikasın! spora devam mı cnm peki o anlamda neler yapıyosun bide toplamda kaç kilo oldu cnm verdiğin?

8 kg oldu sanırsam toplam verdiğim kg başladığımdan beri, bir salon araştırıyorum ilk 20 kg ı yüzerek vermeyi düşünüyorum yüzme tüm vücudu çalıştırıyor sonrada aletli çalışmaya başlarım sanırım , istanbul anadolu yakasında fazlaca cep yakmayan bir yer bakıyorum ama geçen bağdat caddesinde sporium var orasını sordum milyarlar havada uçuşuyor ama harika bir yer, tam bir spor kompleksi hande görmen lazım

Yok vazgeçmek yok tabikideee :)
Ben diyetimi yapıyorum ama sproda sorunum var.
Spor salonuna gidemem evde birşeyler yapmam lazım ama nerden nasıl başlayacağımı bilmiyorum mafoldumben

kızlar katılmak isteyenler kilolarını ve hedef kilolarını yazsınlar ben bi liste oluşturucam her pazartesi kilo ve ölçü bildirimi yapar hem kendimizi hem birbirimizi takip ederişz hemde neyin işe yarıyıp yaramadığını doğrularımızı yanlışlarımızı hepbirlikte görmüş oluruz! kızlar artık üşenmeyelim ve 2-3 dakikaklık muutluluklar yüzünden sürekli mutsuz olmaktan vazgeçelim bi mağazaya girdiğimizde acaba yakışmycakmı şişmanmı gösterdi yada olmazmı acaba diye düşünmeden istediğimiz şeyleri alıp giyebilelim artık! zaman akıp gidiyo ve iadeli olamamak yüzünden bu mutsuzluğu yaşamaya devam ediyoruz halbuki istesek 3-4 ay sonra bambaşka insanlar olabiliriz dimi ama!

süper düşünmüşsün tatlım yüzme kilo vermek için ideal hemde sarkmayı 100 de 100 önler! bende araştırıyım tatlım senin için bende anadolu yakasındayım çünkü bi sorup soruşturayım bakalım iyi fiyatı uygun biyer bulurum inşallah! ayrıca iyi aklıma getirdin bu yüzme işini bizim okulun kapalı yüzme havuzu var şu ara tatilinden sonra bende başlıyım tatlım haftada 1-2 gün en azından!

Yok vazgeçmek yok tabikideee :)
Ben diyetimi yapıyorum ama sproda sorunum var.
Spor salonuna gidemem evde birşeyler yapmam lazım ama nerden nasıl başlayacağımı bilmiyorum mafoldumben

onu hemen çözelim tatlım leslie ile evde yürüyüş var bende ona başlıyorum ilk önce 20 dklık ile başlarsın sonra artırırız cnm çünkü 0 hareketle olmuyo valla! ben senin şimdi özeline linkini atıcam tatlım onu indir mutlaka zorlanmadan güzel bi başlangıç olur!

Tamam canım sen bir soruştur bakalım hande, bende arıyorum bir yandan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…