hayırlısı olsun canım umarım bu tempoyla nisandan önce düşersin istediğin kiloya bende 65 kiloyum 84'ten düştüm 3,5ayda ama kilo vermem durdu şu an adet dönemimi bekliyorum pirinç lapası diyeti yapacağım 2gün vücut korumaya aldı kendini bana bi şok lazım:)))
handecem cnm boyun kaç ?? bende 76 kiloyum 58 olmak istiyorum ne kadarda werebilirim boyum 170
Hande geldim şekerliiğiiimmm opuyorumnanaktan
Buraya da artık sık sık uğrayacağım 6. takımdayım ben ama sanada uğrayacağım bende hergün topiğine yazmaya çalışırım handeciğim beraber zayıflayacağız inşallah
Bende varım bendeee
Boyum 1,70 kg 80 :sinifsinif:
Ama diyetteyim 84'ten 80'e düştüm.Kemikliyim sanırım çevremdekiler hatta kendimde dahil olmak üzere okadar olduğumu tahmin etmiyorduk.Tartıya bir çıktım ağladım hatta çok yemek yiyen biri değilim ama oturarak çalıştığım için hareketsizlik mahvetti beni.
Arkadaşlar yediklerinizi,yaptıklarınızı paylaşırsanız bende faydalanırım.
Nisan yada Mayısta düğünüm olacak çok güzel olmak istiyorum
Yoksa olmayacak birşeyimi istiyorum yaaa senağlama
süper vermişsin cnm maşşallah devamı da gelir inşallah! durdu diye sakın salma kendini vücut savunmaya çekiyo kendini çünkü çok normal durması ama sen üstüne gidince devam eder mutlaka bu ara takviye içeçek falan yaparsan etkisi olur cnm belki yeşil çay falan mesela!
o kadar çok içtimki yeşil çayı artık kokusuna bile tahammülüm yok maalesef((
Dünkü listemi paylaşayım handemmm örnek olsun arkadaşlara diye artık hergün yazacağım kısmetse sana, desteğimi hiç eksik etmeyeceğiiim opuyorumnanaktan
06/12/2009
SABAH
2 Dilim Kepek Ekmeği içerisine Peynir-Domates-Salatalık-Maydanoz
1 Bardak Havuç Suyu
ARA
2 Tane Etiform (Paket değil tane kaydirigubbakcemile3)
ÖĞLEN
1 Tabak Salata
3 Kaşık Yoğurt
2 Tane Köfte
ARA
Benim karışık bir çayım var ondan bir bardak (Ekinezya-Ihlamur-Kabuk Tarçın-Kuşburnu-Havlıcan)
AKŞAM
6 Kaşık Bezelye
UYUMADAN
1 Bardak Yarım Yağlı Süt
8 kg oldu sanırsam toplam verdiğim kg başladığımdan beri, bir salon araştırıyorum ilk 20 kg ı yüzerek vermeyi düşünüyorum yüzme tüm vücudu çalıştırıyor sonrada aletli çalışmaya başlarım sanırım , istanbul anadolu yakasında fazlaca cep yakmayan bir yer bakıyorum ama geçen bağdat caddesinde sporium var orasını sordum milyarlar havada uçuşuyor ama harika bir yer, tam bir spor kompleksi hande görmen lazım
Yok vazgeçmek yok tabikideee :)
Ben diyetimi yapıyorum ama sproda sorunum var.
Spor salonuna gidemem evde birşeyler yapmam lazım ama nerden nasıl başlayacağımı bilmiyorum mafoldumben
Tamam canım sen bir soruştur bakalım hande, bende arıyorum bir yandan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?