4. Ay uyku gerilemesi

gnsemel

Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2023
181
224
28
Merhaba güzel annelerr. Bebeğim 30 temmuz doğumlu yani haftaya tam 4 aylık oluyoruz. 37+5 te dünyaya geldi. Acaba 4. Ay uyku gerilemesi ne zaman başlıyor? Sizin bebeklerinizde ne zaman başladı/ sonlandı ne kadar sürdü? Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim

Bazı bilgilere göre 40. Hafta olan doğum zamanından hesap yapılıyor yani 2-3 haftan var gibi…
Umarım sen kolay atlatırsın biraz zor bir süreç biz o süreçte uyku gerilmesi harici memeyi ve emziği bıraktık… bi gün uyandı ve meme emmedi emzik almadı çok kararlı idi ne denedi isem başarılı olamadım… biberon destekli besliyordum (sadece geceleri 1-2 defa) tamamen biberona döndük…
Her bebek farklı fırsat buldukça uyumanı tavsiye ederim.
Bazı bebekler hiç bir şey yaşamıyormuş belki senin bebeğinde onlardan biri olur

Merhaba malesef bebeğim 2 hafta erken doğması pek bir eşy değiştirmedi. Ki mesajınıza yeni cevap verebiliyorum. 3.5 aylıkken başladı aslında gece uyanmalarıkız sıklaşmış ağlamalarımız başlamıştı. 4. Aya girer girmeye 3-4 kala ağlamaları nerdeyse uyanık kaldığı tüm zamana yayıldı, adam akıllı emmiyor ve gece saat başı uyanıyor. Yaklaşık 8-10 gündür de böyle şimdiden yorgunluktan ayak tabanlarım ağlıyorum

Reactions: sdg
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…