• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4. Ay uyku gerilemesi

gnsemel

Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2023
185
225
23
28
Merhaba güzel annelerr. Bebeğim 30 temmuz doğumlu yani haftaya tam 4 aylık oluyoruz. 37+5 te dünyaya geldi. Acaba 4. Ay uyku gerilemesi ne zaman başlıyor? Sizin bebeklerinizde ne zaman başladı/ sonlandı ne kadar sürdü? Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim 🌸

Bazı bilgilere göre 40. Hafta olan doğum zamanından hesap yapılıyor yani 2-3 haftan var gibi…
Umarım sen kolay atlatırsın biraz zor bir süreç biz o süreçte uyku gerilmesi harici memeyi ve emziği bıraktık… bi gün uyandı ve meme emmedi emzik almadı çok kararlı idi ne denedi isem başarılı olamadım… biberon destekli besliyordum (sadece geceleri 1-2 defa) tamamen biberona döndük…
Her bebek farklı fırsat buldukça uyumanı tavsiye ederim.
Bazı bebekler hiç bir şey yaşamıyormuş belki senin bebeğinde onlardan biri olur 🤲🏻

Bazı bilgilere göre 40. Hafta olan doğum zamanından hesap yapılıyor yani 2-3 haftan var gibi…
Umarım sen kolay atlatırsın biraz zor bir süreç biz o süreçte uyku gerilmesi harici memeyi ve emziği bıraktık… bi gün uyandı ve meme emmedi emzik almadı çok kararlı idi ne denedi isem başarılı olamadım… biberon destekli besliyordum (sadece geceleri 1-2 defa) tamamen biberona döndük…
Her bebek farklı fırsat buldukça uyumanı tavsiye ederim.
Bazı bebekler hiç bir şey yaşamıyormuş belki senin bebeğinde onlardan biri olur 🤲🏻
Merhaba malesef bebeğim 2 hafta erken doğması pek bir eşy değiştirmedi. Ki mesajınıza yeni cevap verebiliyorum. 3.5 aylıkken başladı aslında gece uyanmalarıkız sıklaşmış ağlamalarımız başlamıştı. 4. Aya girer girmeye 3-4 kala ağlamaları nerdeyse uyanık kaldığı tüm zamana yayıldı, adam akıllı emmiyor ve gece saat başı uyanıyor. Yaklaşık 8-10 gündür de böyle şimdiden yorgunluktan ayak tabanlarım ağlıyorum

Merhaba malesef bebeğim 2 hafta erken doğması pek bir eşy değiştirmedi. Ki mesajınıza yeni cevap verebiliyorum. 3.5 aylıkken başladı aslında gece uyanmalarıkız sıklaşmış ağlamalarımız başlamıştı. 4. Aya girer girmeye 3-4 kala ağlamaları nerdeyse uyanık kaldığı tüm zamana yayıldı, adam akıllı emmiyor ve gece saat başı uyanıyor. Yaklaşık 8-10 gündür de böyle şimdiden yorgunluktan ayak tabanlarım ağlıyorum
Merhaba bu süreci nasıl atlattınız 4 gündür aynı durumdayız sürekli ağlama, 10 dakikada bi uyanma perişan oldum 🥲🥲

Merhaba bu süreci nasıl atlattınız 4 gündür aynı durumdayız sürekli ağlama, 10 dakikada bi uyanma perişan oldum 🥲
Merhaba 3.5 4 hagta kadar sürdü bu durum. Bu 4 haftanın 2 haftadı çok zorduuuuu pik yaptı resmen her şey. Hiç geçöeuecek diyordum ki öyle bir gün ağlamıyo aaa dedim birden geçti. Uykulerımız eski formunda değil hala ama ağlamakarımız kesildi uykumuz saat balımdan 2-3 saate çıktı en azındsn 😂 günfüz uykumuz uzadı ki staktan önce de kısaydı o daha iyi oldu en azından

Back