Çocuk Hastalıkları 4 ay öksürük geçmedi geçmiyor:(

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Teşekkürler denemem mi 20 gün denedim ama en ufak değişiklik bile olmadı
Yazık ya biz çekemiyoruz çocuklar icin daha zor. Iki seçenek sunuyor doktor bazen. Ya çok temiz ev olunca oluyormuş yada çok pis ev olsugunda. Neye gore anlamıyorum bende. Bağışıklık sistemim Iyi değil benim ona yoruyorum artik. Buhar makinası varmi. Hani içine bir sıvı koyup çocuğun agzina tutulanindan

Zaten çocuk kişilik değiştirdi hastalıktan buhar makinası var ventolin atrovent serum sıvısı karıştırılır veriyorum

Zaten çocuk kişilik değiştirdi hastalıktan buhar makinası var ventolin atrovent serum sıvısı karıştırılır veriyorum
Cok merak ettim neyden kaynaklandığını gercekten. Benim öksürük ilk çok ağır olduğunda 3 hafta sürdü 3 yıl sonra tekrar oldu 8 hafta sürdü şimdi yine haftalardır cekiyorum. Boğazımdan fokur fokur sesler geliyor. Bendede birsey çıkmadi filmlerde. Ama konuyu takip edicem bir gelişme olursa yazarsan sevinirim çok geçmiş olsun tekrar Allahim tez zamanda şifa versin

Amin inşallah ben zaten bütün zamanımı bu öksürüğü araştırmakla geçiriyorum son ilacı bitince kardiolojiye götürücem ama Sizide haberdar ederim

Amin inşallah ben zaten bütün zamanımı bu öksürüğü araştırmakla geçiriyorum son ilacı bitince kardiolojiye götürücem ama Sizide haberdar ederim
Cok teşekkür ederim ♡ InshAllah iyi olur. En azindan ne olduğunu bilirseniz ona gore tedavi uygulanır, kafaniz rahat olur

Benim kızında sabahtan beri öksürüyor.balgamı var.o oksürdükçe ben çok üzülüyorum.sabah aile hekimine götürdüm.ciğerinde birşey yok dedi.bol bol sıvi ver dedi.balgamı olunca midedide bulanıyor.birşey de yemiyor.çok öksürüyor.başım ağrıdı valla

Arkadaşlar kızımın ateşi 38.6 oldu par ol verdim.sabah aslında aile hekimine gittik.herşey iyi dedi.Rabbim yardımcımız olsun.daha önce ateşli havale geçirdik

Arkadaşlar kızımın ateşi 38.6 oldu par ol verdim.sabah aslında aile hekimine gittik.herşey iyi dedi.Rabbim yardımcımız olsun.daha önce ateşli havale geçirdik
Enfeksiyon başlangıcı olabilir mikrop vücuda girdiği zaman illet gibi yapışıyor çok geçmiş olsun zaten doktorada gitseniz ateş düşürücü verip gönderiyorlar dönüşümlü iki ayrı ateş düşürücü kullanın daha etkili oluyor öksürük İçin diyecek bişeyim yok ben uzun zamandan beri çözüm bulamadım çok geçmiş olsunn

Balgam İçin keçiboynuzu kaynatıp içirin faydalı olacağını düşünüyorum

Bugün öksürük İçin gündüz kullanmaya başladım bir hafta deneyeceğim inşallah iyi gelir bir çaree

Bugün öksürük İçin gündüz kullanmaya başladım bir hafta deneyeceğim inşallah iyi gelir bir çaree
İnşallah iyi gelir canım..bizim şuan ateşimiz var..oksuruyoruz eşim hemen doktora götürmeyelim dedi.parol verdim

Bizim 3 gündür ateşimiz bar.vücudumuzda crp 17.5 çıktı.augmantin verdi doktor.ama balgamdan birşey yemiyor.kusuyor.ateşli.mahvolduk.öksürük bir taraftan.4 te yine göturecem.dua edin 3 gündür çok kötüyüm

Kronik öksürük varsa geniz akıntısına sebep olan alerjileriniz olabilir. Benim eşimde de vardı bu durum 4.Leventte İstanbul Biorezonansa gittik önce test yaptırdık sonra terapilere girdik. Öksürük hızlıca geçti, alerjilerinden de kurtuldu. Ben de aynı yöntemle kurtulduğum için tavsiye ederim. Bir de Candidam vardı benim ,benim terapilerim daha uzun sürdü bu nedenle. Araştırmanızı tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…