Yazık yaTeşekkürler denemem mi 20 gün denedim ama en ufak değişiklik bile olmadı
Zaten çocuk kişilik değiştirdi hastalıktan buhar makinası var ventolin atrovent serum sıvısı karıştırılır veriyorumYazık yabiz çekemiyoruz çocuklar icin daha zor. Iki seçenek sunuyor doktor bazen. Ya çok temiz ev olunca oluyormuş yada çok pis ev olsugunda. Neye gore anlamıyorum bende. Bağışıklık sistemim Iyi değil benim ona yoruyorum artik. Buhar makinası varmi. Hani içine bir sıvı koyup çocuğun agzina tutulanindan
Cok merak ettim neyden kaynaklandığını gercekten. Benim öksürük ilk çok ağır olduğunda 3 hafta sürdü 3 yıl sonra tekrar oldu 8 hafta sürdü şimdi yine haftalardır cekiyorum. Boğazımdan fokur fokur sesler geliyor. Bendede birsey çıkmadi filmlerde. Ama konuyu takip edicem bir gelişme olursa yazarsan sevinirimZaten çocuk kişilik değiştirdi hastalıktan buhar makinası var ventolin atrovent serum sıvısı karıştırılır veriyorum
Amin inşallah ben zaten bütün zamanımı bu öksürüğü araştırmakla geçiriyorum son ilacı bitince kardiolojiye götürücem ama Sizide haberdar ederimCok merak ettim neyden kaynaklandığını gercekten. Benim öksürük ilk çok ağır olduğunda 3 hafta sürdü 3 yıl sonra tekrar oldu 8 hafta sürdü şimdi yine haftalardır cekiyorum. Boğazımdan fokur fokur sesler geliyor. Bendede birsey çıkmadi filmlerde. Ama konuyu takip edicem bir gelişme olursa yazarsan sevinirimçok geçmiş olsun tekrar Allahim tez zamanda şifa versin
Cok teşekkür ederim ♡ InshAllah iyi olur. En azindan ne olduğunu bilirseniz ona gore tedavi uygulanır, kafaniz rahat olurAmin inşallah ben zaten bütün zamanımı bu öksürüğü araştırmakla geçiriyorum son ilacı bitince kardiolojiye götürücem ama Sizide haberdar ederim
Enfeksiyon başlangıcı olabilir mikrop vücuda girdiği zaman illet gibi yapışıyor çok geçmiş olsun zaten doktorada gitseniz ateş düşürücü verip gönderiyorlar dönüşümlü iki ayrı ateş düşürücü kullanın daha etkili oluyor öksürük İçin diyecek bişeyim yok ben uzun zamandan beri çözüm bulamadım çok geçmiş olsunnArkadaşlar kızımın ateşi 38.6 oldu par ol verdim.sabah aslında aile hekimine gittik.herşey iyi dedi.Rabbim yardımcımız olsun.daha önce ateşli havale geçirdik
Balgam İçin keçiboynuzu kaynatıp içirin faydalı olacağını düşünüyorumBenim kızında sabahtan beri öksürüyor.balgamı var.o oksürdükçe ben çok üzülüyorum.sabah aile hekimine götürdüm.ciğerinde birşey yok dedi.bol bol sıvi ver dedi.balgamı olunca midedide bulanıyor.birşey de yemiyor.çok öksürüyor.başım ağrıdı valla
İnşallah iyi gelir canım..bizim şuan ateşimiz var..oksuruyoruz eşim hemen doktora götürmeyelim dedi.parol verdimBugün öksürük İçin gündüz kullanmaya başladım bir hafta deneyeceğim inşallah iyi gelir bir çaree
Viks denedinizmi oda iyi geliyo ben kzizima kulaniyorumDenedim sabah içiriyorum gecede göğsünü sürüyorum ama etkisi olmuyor