Bizde kesin bir tanıda koyamıyorlar testler temiz çıkıyor beni rahatsı edende o zatenBizdede aynı durum vardı. Allerji testi istendi bizde çıktı allerji önlem aldık rahatladı oğlum sizde yokmuş ama.ekstra bronşiyal astım teşhüsü koyuldu ev tozu akar, yün ve peluş oyuncaklardan uzak tutun belki sizdede işe yarar. Koruyucu gece yatarken çiğneme tableti verdiler bize sonrasında kesildi öksürük ama soğuğa çıkınca malesef yeniden nüks ediyor
Çok geçmiş olsunBizimde 1aydir bi oksuruk aldi başını gidiyor...bu aralar cik salgın var zaten. bide kızımın kaninda enfeksiyon görüldü.çok endiseliyimm
Doktorun dediği geniş akıntısı yok diyor gargarayıda uyguladım ama sonuç yine olmadıBen birde adaçayı gargarasi yatırıyorum.geniz akıntısına iyi gelir diye düşünüyorum hayırlısı ile
amin inşa)çok teşekkür ederim. size de geçmiş olsunÇok geçmiş olsun
Teşekkürler denemem mi 20 gün denedim ama en ufak değişiklik bile olmadıÇok geçmiş olsun. Bende aylardır hastayım oksurmekten ne uyuyabiliyorum ne baksa birsey. Kara turpu denedinizmi acaba. Içini oyup bal dökülüyor falan. O bana biraz da olsa iyi geldi
Odadaki halıyı kaldırdım evi haftada iki kez sirkeli su ile siliyorum yumuşatıcı kullanmıyorum odayı havalandırıyorum hem sadece evde değil dışardaysa öksürüyor bir süre kuru öksürük sonra enfeksiyona dönüyor üç gün sonra tekrar kuru öksürük deliricem doktorun biri yapacak bir şey yok koş boyu öksürecek diyor psikolojim Allah bullakCanim alerji testleri tam dogruluk payi vermiyor senin gozlemen lazim evde onu oksurten bir sey mi var acaba?
Bronsit hastasi mi kronik bronsitlerde boyle olabiliyorOdadaki halıyı kaldırdım evi haftada iki kez sirkeli su ile siliyorum yumuşatıcı kullanmıyorum odayı havalandırıyorum hem sadece evde değil dışardaysa öksürüyor bir süre kuru öksürük sonra enfeksiyona dönüyor üç gün sonra tekrar kuru öksürük deliricem doktorun biri yapacak bir şey yok koş boyu öksürecek diyor psikolojim Allah bullak
Evet kronik dedi doktor ama verdiği ilaçlar astım ilacı yinede kullanıyorum internette gezinirken gündüz denen bişey gördüm ama yapmaya çekiniyorum birde Kambuçya mantarı varmış ama hala araştıruyorumBronsit hastasi mi kronik bronsitlerde boyle olabiliyor