Çocuk Hastalıkları 4 ay öksürük geçmedi geçmiyor:(

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Derinsi

Derinn
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2017
19
4
46
3 yaşında kızım ekim kasım aralık Ocak geçmedi yapamıyorum artık denemediği şey kalmadı doktorlar bile bir şey söyleyemiyor kış bitemeyecek ama ben bittim alerji testi dediler İnsanda bişey çıkmadı bitkiler macunlar çaylar hiçbirşey fayda etmiyor lütfen yardımmm

Çörek otu yagi denedinizmi benim kızımda da var öksürük 2 gündür kullanıyorum epey geçti

Götürdüğüm doktorlar hep ciğer filmi çektirdi ama temiz çıkıyor kalbine baktırmayı düşünüyorum ama doktorumuz kalble ilgisi yok diyor kafam çok karışık

Arkadaşım geçmiş olsun.benum kızında 5 yaşında.bitmeyen öksürük bizdede var..hatta şuanda da var.bizde alerji testi yaptırdık.hatta bazılarını devlet yapmıyor özel labaratuvarda yaptırdık.birşey çıkmadı.ama bizim çocuk doktorumuz alerjik öksürük dedi.singular çiğneme tableti verdi.faydasını gördük.dahada çoğaldığı zaman ek olarak allerset şurup verdi.1 ay çiğneme tabletini kullan diyor bende karaciğeri etkilenir diye bazen 3 4 gün ara veriyorum

Çok sağolun bende kullanıyorum bir hafta oldu ama etkisini gösteririm bilmiyorum ama bu alerji testleri yeterli değilmiş bizede alerjik dedi ama astım ilaçları kullanıyoruz iki aydan beri hava veriyorum ilaç karıştırıp günde dört kez bide zespira diye bir ilaç toz halinde bundan önce antibiyotik tedavisi ama yok hiçbir tedaviye cevap vermiyor

Bizdede aynı durum vardı. Allerji testi istendi bizde çıktı allerji önlem aldık rahatladı oğlum sizde yokmuş ama.ekstra bronşiyal astım teşhüsü koyuldu ev tozu akar, yün ve peluş oyuncaklardan uzak tutun belki sizdede işe yarar. Koruyucu gece yatarken çiğneme tableti verdiler bize sonrasında kesildi öksürük ama soğuğa çıkınca malesef yeniden nüks ediyor

Bizimde 1aydir bi oksuruk aldi başını gidiyor...bu aralar cik salgın var zaten. bide kızımın kaninda enfeksiyon görüldü.çok endiseliyimm

Ben birde adaçayı gargarasi yatırıyorum.geniz akıntısına iyi gelir diye düşünüyorum hayırlısı ile

Bizde kesin bir tanıda koyamıyorlar testler temiz çıkıyor beni rahatsı edende o zaten

Çok geçmiş olsun. Bende aylardır hastayım oksurmekten ne uyuyabiliyorum ne baksa birsey. Kara turpu denedinizmi acaba. Içini oyup bal dökülüyor falan. O bana biraz da olsa iyi geldi

Canim alerji testleri tam dogruluk payi vermiyor senin gozlemen lazim evde onu oksurten bir sey mi var acaba?

Canim alerji testleri tam dogruluk payi vermiyor senin gozlemen lazim evde onu oksurten bir sey mi var acaba?
Odadaki halıyı kaldırdım evi haftada iki kez sirkeli su ile siliyorum yumuşatıcı kullanmıyorum odayı havalandırıyorum hem sadece evde değil dışardaysa öksürüyor bir süre kuru öksürük sonra enfeksiyona dönüyor üç gün sonra tekrar kuru öksürük deliricem doktorun biri yapacak bir şey yok koş boyu öksürecek diyor psikolojim Allah bullak

Bronsit hastasi mi kronik bronsitlerde boyle olabiliyor

Bronsit hastasi mi kronik bronsitlerde boyle olabiliyor
Evet kronik dedi doktor ama verdiği ilaçlar astım ilacı yinede kullanıyorum internette gezinirken gündüz denen bişey gördüm ama yapmaya çekiniyorum birde Kambuçya mantarı varmış ama hala araştıruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…