Ne yaparsanız yapın bazen bebekler böyle dönemlere giriyor önce sizin sakin olmanız gerekli zor ama deneyin. Benimde kızımın ı zamanlarda biri biter diğeri baslar derken 1hafta 2hafta bi sakin kaldıgı dönem oluyodu sonra hop aşıydı hop ataktı vırt zırt derken uykuları red ettiği ve aşırı direndiği saatlerce agladıgı dönemler oldu. Su an 6.ay bitti hala daha süper uykumuz diyemem ama yine o zamanlara göre Maşallah daha iyi
kendinizi sakin tutun ben ne zaman uyutmaya götürsem bi süre sonra bakıyıdumki ben cocuktan daha gerginim bugunde uyumayacak diye düşünerek giriyodum çünkü odaya. Bırakın uyumazsa uyumasın diyin kafanızda zor ama deneyin. Benim kızımda direnirdi 7 8 9 saat aksama kadar dururdu esner dururdu ama inatla da uyumazdı. Derken derken bi süre de kucagımda uyumayı kendine huy etti. Kucagımdan bırakınca uyanırdı aylarca kucagımda uyuttum. Sonra baktımki hic bi şeye yetişilmiyo moralim bozuluyo ev işi gücünü gectim yalnızım kendime yemek bile yemek için baktımki stres yapıyorum. Derken kızıma ek gıdaya basladım eline bişeyler vermeye basladım mama sandalyesinde oturtmaya yanıma almaya basladım derken baktımki o da cok mutlu oluyo bu durumdan. Çamasırları alıcam misal hava güneşli hemen montunu giydirir mama sandalyesine koyar balkona cıkarırım hem sarkı söylerim hem etrafı izletirim hem hava aldırırım dısarı cıkamasam bile. Yani demem o ki biz kendi kendimize mükemmel olmalı her sey cocuk vaktinde uyumalı işler yolunda olmalı vsvs diye düşünüp durmak yerine aman ne olursa oldugu kadar diyip bebişimizle bişeyler yapmaya baslayınca bişeyleri oyuna cevirmeye baslayınca kafanız daha rahat olucaktır. Bi iki ay daha sabredin atak uzun sğrüyo bizim 1bucuk ay sürmüştü. Cok durmaz aglarsa eşinizle battaniyede sallayın sürekli her gün sallayıp huy edindirmeyinde bence bunu. Benim kızım kucagımdan inmezdi sonrw kucagımda rahat edemediğini fark etti ve yan yana uyumaya basladık sarılarak
sallanan ya da memede olan bebekler bunu kendine emzik edebilir ve sürekli gece gündüz bunu isteyebilir. canınızı sıkmayın her sey oluruna varıyomus
her aksam ben kendim banyo yaptırmaya basladım o cok iyi geliyor masaj cok iyi geliyor gün içinde neyı ögrendiyse tekrar edin dısarı cıkın temiz hava alın hastalanır dşye korkmayın sıkı giyindirin