Aşılama 4.aşılamam..banada dua edin:((

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
E

EU2

Ziyaretçi
bu ay 4. aşılamam olacak bana da dua edin bu sefer olsun....bugün adetimin 2. günü doktora gidecem yumrta takibim ve iğnelerim başlıyo...tabi herhangi bir problem çıkmazsa...

allahım sana, bana ve bizim gibi anne olmayı isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu canım

Sevgili neslihan, inş.gönlüne göre olur...inş.bu sefer tutar...strese girme canım...inş.senin,benim ve aşılama yaptıracak tüm bayanların tutar.

Sevgili neslihan, inş.gönlüne göre olur...inş.bu sefer tutar...strese girme canım...inş.senin,benim ve aşılama yaptıracak tüm bayanların tutar.

inşallah canım allah hepimizin yardımcısı olsun

dün 4. aşılamamın ilk iğnesini yaptım..112,5 la başladım..bunun yanında folik plus ve babyprin kullanıyorum...pazartesi günü tahlil ve ultrasonum var...o gün aşılama gününü belirleyecez...allahım bu sefer olsun...mevlam bütün dileyenlere ve banada hayırlı sağlıklı çocuklar nasip etsin....(AMİN)

merhaba canım inşallah bu sefer tutar sende bebeğine kavuşursun
benim ilk aşılamam 15 gün önce yapıldıydı tutmadı tekrar deniyeceğim buay hayırlısı olur inşallah hepimiz için

neslihan allah yardımcın olsun canım inşalah olur.bende salı günü başlıycam tedaviye inşallah olur.

merhaba canım inşallah bu sefer tutar sende bebeğine kavuşursun
benim ilk aşılamam 15 gün önce yapıldıydı tutmadı tekrar deniyeceğim buay hayırlısı olur inşallah hepimiz için

amiiiiiiiiiin canım.. mevlam gönlümüze göre versin......en kısa zamanda bizede annelik duygusunu tattırsın

neslihan allah yardımcın olsun canım inşalah olur.bende salı günü başlıycam tedaviye inşallah olur.

sağolasın canım ..allah seninde yardımcın olsun...morallerimizi yüksek tutalım ,güzel şeyler düşünelimki güzel şeyler olsun.........

arkadaşlar belki aşılama iptal olabilirmiş..bende bugün öğrendim...çok fazla yumurtam olmuş...dördüz beşiz gebelik olabilirmiş...yarın bir daha ultrasonum var..kesin sonuç ne olacak bakalım..moralim çok bozuldu:KK43:((

Olsun canım ne zararı olacak fazla bebiş gözmü çıkarır :) şaka bir yana da zararlı olurmu ki? Bilen arkadaşlar yardımcı olsa anlatsalar tecrübelerini.Hem hepsinin dölleneceği kesin değil ki ya nasıl iş bu besle büyüt yumurtaları o kadar uğraş sonra aşılama iptal olsun.İtirazım var benim bu tedavilereeeee
arkadaşlar belki aşılama iptal olabilirmiş..bende bugün öğrendim...çok fazla yumurtam olmuş...dördüz beşiz gebelik olabilirmiş...yarın bir daha ultrasonum var..kesin sonuç ne olacak bakalım..moralim çok bozuldu:KK43:((

Hayırlısı olsun ne diyelim sen iyi ol da bebek te elbet gelir dünyana bi gün.

o zaman asilama degilde tütp bebek olsa...yani yumurta catlatma ignesi olsan narkozla toplasinlar yumurtalari döllendirseler cok olursa dondurulur 2 sini yerlertirseler

5 tane güzel yumurtan oldiysa neden ziyan olsun o kadar igne oldun bence :?

Olsun canım ne zararı olacak fazla bebiş gözmü çıkarır :) şaka bir yana da zararlı olurmu ki? Bilen arkadaşlar yardımcı olsa anlatsalar tecrübelerini.Hem hepsinin dölleneceği kesin değil ki ya nasıl iş bu besle büyüt yumurtaları o kadar uğraş sonra aşılama iptal olsun.İtirazım var benim bu tedavilereeeee

ewet canım ya o kadar iğne acısı çektim uğraştım şimdide fazla yumurtalarım olduğu için sorun çıktı beni öyle rahatsız ediyoki,vücudumda bir baskı hissediyorumartık psikolojik olarak kendimmi yapıyorum onuda bilmiyorum ....bakalım bugün kesin sonuç belli olacak ,hakkımızda hayırlısı olsun

o zaman asilama degilde tütp bebek olsa...yani yumurta catlatma ignesi olsan narkozla toplasinlar yumurtalari döllendirseler cok olursa dondurulur 2 sini yerlertirseler

cemrecim doktorum onuda teklif etti valla böyle bişey beklemediğim için bana tuhaf geldi...aslına bakarsan ben hemen tüp bebek düşünmüyodum,çünkü benim aşılamalar tutuyo fakat düşüyo bu nedenle 1 2 aşılama daha deneyip tüp bebek istiyodum ,doktoruma çok güveniyorum o ne derse onu yapacam....

aşılamada en fazla 3 yumurta istiyorlar diye biliyorum çoğul gebelik şansı çok yüksek olduğu için. hayırlısı olsun neslihancım

X