4,50 tl ile kilo almak

P0YRAZ

Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2013
39
1
6
34
Bilecik
Arkadaşlar, benimde kilo almak için denemediğim şey kalmamıştı, taki geçenlerde sipraktin şurubunu duyana kadar...
3gündür kullanıyorum, sadece 3 günde 2 kilo aldım... Bu nane aromalı bir şurup, aslında alerji şurubuymuş, ama eczanelerde iştah açıcı ve uykusuzluk sorunu olanlar için satılıyormuş. Ben günde 2 defa yemeklerden yarım saat önce 1er yemek kaşığı içiyorum. Ve bu şurubu kullandığımdan beri, ne yersem yiyim doymuyorum, çok çabuk acıkıyorum... Bu şurubun tek kötü yanı feci uyku yapıyor, çalışanlara tavsiye etmiyorum... Zamanla bünye alışıyormuş, uyku sorunu kalmıyormuş ama ben daha alışamadım. Bu şurubu 1 ay kadar kullanmayı düşünüyorum, bi 10 kiloya ihtiyacım var. Sizinle paylaşmak istedim... Özellikle iştahsızlık yüzünden yemekk yiyemeyen arkadaşlara duyurulur...

Ewt bende kullandim 1 ayda 5kg aldim amaa uyumaktan gozlerim sisiyo du eminim biraz daha az uyusam bi 15 kg alirdim cunku uyumadigim butun zamanlarda hep bişiler yedim rüyamda yemek goruyordum:))

ben 3 ayda 10 kilo aldım ama üstünden 1 sene geçti ve eski kiloma düştüm. guatr yüzünden kilo alamıyrmuşum şimdi toparlamaya başladım ilaç tedavisiyle ama diyeceğim o ki sipraktini bıraktıktan sonra kilo vermeye başlıyorsun. zamanla eski kilona dönebiliyosun. her bünye için aynı mıdır bilmem ama ilacı kullansanda bünye bir süre sonra alışıyor ve iştahı bile normale çeviriyor eskisi kadar acıktırmamaya başlıyor. 3 ayın sonunda iştahımın azalmaya başladığını hatırlıyorum. hevesini kırmak gibi olmasın tabi ki kullanmaya devam et bence. ye iç uyu :) geçen yaz hayatımın en güzel günleriydi diyebilirim her gören çok güzel olmuşsun çok yakışmış diyordu. şuan 34üm ama o zamanlar 36 beden dar geliyordu resmennnnn :)

Bıraktıktan sonra eski kiloya dönmek çok kötü yaa... İnanın gün 24 saatse ben 15-16 saatini uyuyorum, aralarda uyanıp yemek yiyorum, sürekli uyku halindeyim buda çok kötü yaaa... Acaba bıraksam mı bilemedim, şimdi 10 kilo alırım, yarın bırakınca verirsem çok üzülürüm

bende yarın almayı düşünüyordum o şurubu aslında, ama sonuçta kilo aldığımızda midemiz büyüyecek bıraksakta eskisi gibi olmaz diye düşünüyorum yanlış mıyım :)

Son düzenleme:
bende bu şurubu sanırım burda okudum karaciğere zaralıymış diye okumuştum

valla 44 kiloyken zararlıymış uyku yaparmış bırakınca verirmişim hiç umrumda olmamıştı. hele iştahım açılıpta kilo almaya başladığım zamanlar nasıl mutlu oluyordum şurubu içtikçe içesim geliyordu

Dilimde tüy bitene kadar ısrarla her yerde söyleyeceğim;

İlaçla kilo alacak kadar kendinizi aciz görmeyin arkadaşlar, gerçekten kilo alamıyorsanız apaçık bir rahatsızlığınız olmalı
Hepimiz yediğimizi sanıyoruz ama aslında bedene gereken kadar yemiyoruz

Evet ilaçlar herhangi bir hastalıkta çözümdür, kurtarıcıdır fakat hayatınızı kurtarsa da o ilaç aynı zamanda sandığınızdan çok çok zararlıdır size
Mecbur olduğumuz ilaçlar için yapacak bir şey yok, kar zarar durumundan dolayı içiyoruz/alıyoruz ama böylesine ilaca gerek duyulmaması gereken durumlar için ilaç alınması gerçekten çok kötü yapmayın kendinize

Üstelik okuduğum kadarıyla günde 15 saat uyuyormuşsunuz ilaç yüzünden, çok yazık... Gününüzün yarısı bomboş uykuyla geçiyor bu da olayın bambaşka boyutu.
"uykuyu mezara, istirahati cennete saklayın"

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…