- 5 Aralık 2014
- 126
- 48
- 38
- Konu Sahibi sactandertli
Uykumu aman aman zaten çok Uykucu biriyim bu sefer 24 saat uyurum filan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba bende dün başladım iştah açıcı yan etkisi için.ama nasıl içmem gerekiyor 3 öğün 1 ölçek mi yoksa sadece gece yatarken mi siz nasıl uyguluyor ve faydasını görüyorsunuz?[/
merhaba canım şurubu aç karnına yemekten hemen önce 1 ölçek sabah ve akşam alıyorsun
1 ölçek iç ve yemeğini ye sabah akşam aç yalnız akşam içmeye başla istersen çünkü inanılmaz bir uyku yapabilir bazı bünyelerde yapıyor
Halsizlik çok yapıyor spraktin ilk başlarda ama istaj açmadan 10 numara 10 yıldız. Yanlız bağımlı kalmak şart bırakınca ne iştah ne ne de kio kaliyorForumlarda bu şurubu kullanan herkes kilo aldığını yazmış iki senedir iştahım yok denecek seviyeye gelmişti iki günde bir bişey yersem mutlu oluyodum aşırı derecede kilo verdim daha sonra bu ilacı denemeye karar verdim ben bile kendime inanamadım canım sürekli bişeyler yemek istiyo sanki doyma hissim yok gibi örneğin bu sabah uyanır uyanmaz üç yumurtayla omleti bir ekmekle yedim denemediğim ilaç kalmadı gainmax kilo aldırıcı toz aktardan aldığım macunlar vs... hep yemek yemeden kilo almaya çalışan ben ilk defa kilo almak için ekstra bişeyler yapmama gerek kalmıyo bi yandan çok heycanlanıyorum bikaç aya hayallerimdeki kiloya ulaşıcamı düşünüyorum diğer yandanda ilacın ters bi etkisi olur diye korkuyorum deneyen bilen varmı arkadaşlar benim kilo almaya çalışanlar fikirlerinizi bekliyorum
Kalınmaz tabi ama ole 1 gün içme yine iştah sıfır ama ben 1 hafta da 43 kg'dan 45 e çıktım.2.hafta hiç alamadım uzun bi süre ara verdim içmedim.ama simdi tekrar başladım ve 3 gündür bildiğin mal gibiyim..(Bırakınca alınan kilo neden gidiyormuş ki ya bu şuruba bağımlı kalınmaz ki ama:/
Ben günde 3 öğün içiyorum.sabah-öğle 1 ölçek akşam yatmadan önce 2 ölçek. İlk gün gündüz çok kötüydüm bildiğin ayakta uyudum ama sanırım alışıyo bünyem dün bugun daha iyiyim çarşamba akşam başladım ve çok merak ediyorumKalınmaz tabi ama ole 1 gün içme yine iştah sıfır ama ben 1 hafta da 43 kg'dan 45 e çıktım.2.hafta hiç alamadım uzun bi süre ara verdim içmedim.ama simdi tekrar başladım ve 3 gündür bildiğin mal gibiyim..(