bende aynen oyle sordum dr a .. dusuk derecede bıle olabılır dedı..o an atesını dusurmeye calısıyorduk birden oldu..37.5 derece havale mi oluyor ? Bende merak ettim bilgisi olan arkadaşların cevabını bekliyorum
bende aynen oyle sordum dr a .. dusuk derecede bıle olabılır dedı..o an atesını dusurmeye calısıyorduk birden oldu..
cocugunuz kızsa korkmayın.. erkeklerde oluyormus genelde..ve ınanın bazen birden yukselıyor ates..Çok geçmiş olsun. Benim bebeğimde 37.5 oldu ama doktor normal karşıladı 38,5 tehlikeli olur demişti. 8 aylık şu an 37,5 olduğunda evde düşürmeye çalışıyorum genelde. Şimdi siz söyleyince korktum açıkçası
cocugunuz kızsa korkmayın.. erkeklerde oluyormus genelde..ve ınanın bazen birden yukselıyor ates..
Ateş vücudun savunma mekanizmasi. Zaten tam düşürmeye çalışırken havale geçirmesi de bunu gösteriyor. Siz savunma mekanizmasını devre dışı birakmak icin uğraşıyorsunuz vücut ne yapsın sarteli indiriyor tamamen. Sizin müdahalenize mudahale ediyor. Yaşıt oğlum var hic düşürmedim dusurmeye çalışmadım. 40a kadar bile çıktı. Tercih meselesi bu isler ama vücudumuzun ayarlariyla biz oynuyoruz. O da bizi devre disi birakiyor bu sekilde.bende aynen oyle sordum dr a .. dusuk derecede bıle olabılır dedı..o an atesını dusurmeye calısıyorduk birden oldu..
vucudu komple kasılıyor ve cocuk kendınden gecıyor..kaskatı kesılıyor.. 3-5dk boyle olup normale donuyor sonra...Allah kımseye yasatmasın..Havale geçirdiğini nasıl anladınız. Çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim cevabınız için. Evet allah kimseye yaşatmasın benim minnoşta 8 aylık oldu korktum bende şimdi ateşini ölçtümvucudu komple kasılıyor ve cocuk kendınden gecıyor..kaskatı kesılıyor.. 3-5dk boyle olup normale donuyor sonra...Allah kımseye yasatmasın..