4-5 Mayıs Ara Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanır Sizce ?

Ftm_Evrn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2012
16
3
36
İstanbul
Bence sonuçların açıklanmasını beklemeden çalışmaya en fazla 1 hafta ara vererek devam et ben öyle yapacağım . .
Hem az vaktimiz var zaten, hemde ders çalışmaktan soğumadan çalışmaya devam edersin bir 5 6 gün sonra .
Açıklanmasını beklersek zor,
yada 2 gün sonra sorular yayınlanır doğru sayına bakarak notunu az çok hesapla ona göre düşük aldığın olursa daha ağırlık vererek onu çalışırsın .

sonuçları 2 haftadan önce beklemeyin arkadaşlar. direk ders çalışmaya başlayın. mesela ben bu hafta kendime izin verdim. haftaya kaldığım yerden çalışmaya devam edeceğim.

bencede sonuçları beklemenin bi anlamı yok
hatta hiç sonuçları düşünmeden,sizi geçirecek not bu olacakmış gibi çalışın derim.
çünkü 1.si zaten %70 lik pay finallerde.
2.si ara sınavda kolay olan ve dolayısıyla yüksek not aldığımız sınav,finallerde zor oluyo.
ben 1.dönem sosyal politikadan 50 aldım
finallerde o derse fazla yüklenmedim,kolay ders nasıl olsa geçerim diye
sınavda bi patladım 20 aldım ve tek o dersten kaldım.

non stop çalışmaya devammmmmmmm

dersten soğumadan başlamak gerek bu havalarda rahata alışmadan bide tabi 5-6 gün ara vermek lazım :)) sonuçlarda bence 3 haftayı bulur inşallah güzel sonuçlarda bizi bulur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…