4+5 hamileyim pembe akintim var

anne_adayii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2021
6
1
25
Hanımlar 4+5 haftalik hamileyim pembe hatta çok soluk pembe akintim var lavaboya gittiğimde silince peceteye geliyor iç camasirim kirlenmiyo.

Fotografi aticam fotoğraf için şimdiden özür diliyorum Basına böyle gelen varsa yardımcı olabilir mi?Lütfen.Ilk hamileliğim tecrübem yok.Acaba düşük mu nedir kafayı yemek üzereyim doktora da gidemiyorum yasaktan
Gebelik haftası 4+5

Sakin
Gebelikte böyle açık renkli kanamalar riskli değil. Şakır şakır kanayıp da bebeği sağlıklı olanlar var. Önemli olan canlı kırmızı renkte kanama olmaması.
Ama mutlaka doktorunuzla paylaşın; o size tavsiyede bulunacaktır.

Benim de aynı şekilde kanamam olmuştu aynı haftalardaydı, bebek yerleşiyordu normal bu renkte olması. Hatta biraz daha koyusu bile olabiliyor.

Muhtemelen yerleşme kanamasıdır. Ancak yine de doktorunuza bilgi vermeniz gerek. takibinde olduğunuz bir dr varsa bilgi verin. sizi rahatlatır, yönlendirir.

Arada bir oldu aynı şekilde pembe bazen hafif koyu pembe, kırmızıya dönük. Haftada 1 falan oluyordu ama 6. Haftadan sonra kesildi. Bebeğin oluştuğunu kalp atışını duyduk sonrasında çok şükür hiç olmadı. Ben kanamam var sorun mu var diye gidip bebeğin oluştuğunu görmüştüm, kalp atışını görmüştük, O son kanamam oldu. Sancı ve bel ağrısı yoksa korkmanıza gerek yok, bu pembe akıntılar iyiye işaret. İlk gebeliğimde hiç pembe kanamam olmamıştı, o Boş keseydi mesela. Çok rahatsız olursanız rengi koyulaşırsa devamlı ve fazla olursa doktora görünün, onun dışında bir iki seferlik peçeteye sildiğinde geliyorsa korkma

Merhaba doktora gittiniz mi bugün ben den de bunun birazcık koyusu geldi

Merhaba doktora gittiniz mi bugün ben den de bunun birazcık koyusu geldi
Merhaba.konu sahibi ne zamandır buraya girmiyor.ben yazayım dedim) bende de olmuştu. Progesteron mutlaka kullanmak gerekiyor.magnezyum hap olarak 3 defe 2 ader içiyordum ben 20 haftalık oldum şimdide progesteron ve magnezyum kullanıyorum. Bol bol dinlenmek gerekiyor.ev işi mümkünse yapmayın uzanın.
ilk haftalarda çok yaşanan bir şey.doktorunuza bilgi verin mutlaka

Malesef kimyasal gebelikmis benimki☹

Malesef kimyasal gebelikmis benimki☹
Benim değerim 230 henüz adetim 10 gün geçti ve ilk kez bugün pembe kanamam oldu. Kese bile daha gözükmeyeceği için ilaç vermediler. Çok korkuyorum bi kez kimyasal geçirmiştim ama çok kisa sürmüştü onda

Benim doktorum hamileliği bildiğimiz günden yazdı her şeyi.ultrasonsa hiç bir şey gözükmemişti.ondan bir yıl önce dış gebelik geçirmişliğimde var.pembe akıntıyı görünce dedim buda dış genelik.ama şükürler olsunki olmadı.tekraelayacak diye bir şeyde yok. Pembe akıntıda normal hatta bende koyu kahverengine donmüştü sonrasında.13 haftama kadar oldu hiç geçmedi kahve rengi arada pembe akıntı. Şimdi 20 haftalığım her şey yolunda çok şükür. İnşAllah size de konu sahibine de hayırlısıyla Allah nasib eder

Benim ikinci kan değerimde düşüş oldu öyle anladı doktorum.Kanamam için bana normal demişti sağlıklı gebelik belirtisi demişti.2 gun sonra gel demisti gittim kan testinde düşük oldu kimyasal gebelik dedi.Rabbim inşalalh sizin öyle değildir.Rabbim evladinizi kucağiniza almayi nasıl etsin insallah❤

Çok teşekkür ederim , inşallah öyle olur uzun uzun yazdığınız için ellerinize sağlık içimi rahatlattınız . Allah evladınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Âmin inşalalh allah razı olsun rabbim sağlıklı hayırlı imanli evlatlar nasip etsin isteyene,hepimize..

Kızlar merhaba bilen bi yazsın.
Her zaman takvime göre yumurtlama olurdu ( ovs. Testi kullanıyorum )
Ama son aylarda hep 1 hafta geç yumurtlamaya başladım bu da adetimi hep geçiktirmeye başladı en az 4 gün .
Bu ay da geç yumurtlama gördüm adetim ötelendi normal adetin 4 ,5,6. Günlerinde lekelenmeler oluyor sadece peçeteye geçiyor.
Erken gebelik testi yaptım çıkmadı ,ovs. testi ile gebelik öğrenenleri okudum 1test yaptım 2.çizgi koyu çıktı.
Neyse yalnız bu süreçte kasıklarda şiddetli batma ,ani harekette kram ve baş dönmeleri var.Sağlık ocağına gittim gecikmenin 10.günü gel dedi dr. Test yapmadı hastaneye gitsem dedim 10 günü bekle dedi ,ya ben ne yaşıyorum bilmiyorum ,dış gebelik mi normali mi?
Benim gibi bişi yaşayanlar oldu mu ,ilk lekelenme bat 4 günü, Pazar günü lekelenmelerim başladı .

Yardımcı olur musunuz ,ağrı lekelenmeler dış gebelik mi ,dr neden kan almadı offfff ?

Bence sakin olun şimdilik , beta takibi yapmadan dış gebelik olduğu anlaşılmaz belki de normal mi gebelik yaşıyorsunuz ya da sadece adetiniz gecikmiştir , stres yapmamaya çalışın. Neden test yapmıyorlar sonuçta adetiniz gecikmiş ve bu sizin hakkınız

Cevap için çok teşekkür ederim ,10 günü geçmeliymiş nedenini demedi ,yani hergün peçeteye çok az kan geliyor,ağrım var ondan dış gebelik olmasından korkuyorum C.tesiye kadar olmazsam özele gideceğim ,inşallah kötü birşey olmaz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…