4+5 gunluk hamisim ama deger HGC 487 cikti. Cok mu dusuk?

benimde 4+5 gunlukken 617 cikmisti yani bence seninki normal araliklarda gec dollenme olan biri icin....

canim korkma gec dollenme olmustur bencede degerin cok dusuk degil cunku....doktorun ne dedi???

benim lekelenmem vardi. hafif de agri gisiyordu ara sira. doktor direkt dis gebelikten suphelendi bence. cunku dis gebelik oldugunu tahmin ettigim miscarriage tanimini kullandi daha kan testi olculmeden. degerlerin katlayip katlamayacagina bakacagiz dedi. sonra da beni aradi. degeri cok dusuk dedi. carsamba sabah kan ver. tekrar bakilsin. beni ara dedi.

senağlama

bende bu dis gebeligi arasstirdim internetten aksam. ya ne kotu bir sey. birak bebekten olmayi tupunden oluyorsunsenağlama
insallah oyle bir sey yoktur. Allahim sen koru benio de bebisimi de.

ya bu doktor titizligi ile un salmis. orduda calismis daha once. sapir sapir herseyi soyluyormus. ama en iyisi de bu buradakilerden. ne yapacam bilmiyorum. yarin sabah belli olacak sacimiz ak mi kara mi?

hiç stres yapma adetim geçtikten 2 gün sonra yaptırdığımda 130.2 çıkmıştı bende de geç döllenme olduğundan herkes düşük demişti ama aslında normal değerdeymiş fazla stres yapma en büyük düşmanımız bu.yatıp uzan dinlen kafana fazla takma düşünmemeye çalış çok zor olsada

Kibelecim Allah yardımcın olsun,biliyorum çok zor bir durum ama olacağın önüne Allah yazdıysa geçilmiyor,bak arkadaşlar yazmışlar yaşadıklarını inşallah senin sonuçta güzel olur,sen kendine dikkat et,senin yaşadığın sıkıntıyı yaşayan biri olarak özellikle senin için dua edeceğim,kendine iyibak

kibelecim selam. doktor tam miscarriage dediyse o dusuk demek. dis gebelik ectopic pregnancy demek. sen korkma yani. sen agrim var falan diyince o da hemen dusuk diye yapistirmis. stres yok canim ok?

canim miscarriage dedi ama dis gebeligi tarif etti sanki. dedi ki HCG degeri yukselir yukselir belirli seviyede sabit kalir. yani artis gostermez dedi.
eger yarin degerlerim katlarsa diyecem doktora yani siz neye gore dusuk dediniz? benim sat'a gore gec doillenme oldugunu size soylemistim. 2 gundur cehennemde yasiyor gibiyim. lutfen daha dikkatli olun boyle seyler soylemeden once diyecegim.

doktorumun 6 cocugu var. karisi hicbirini epidural vs almadan normal yolla yapmis. yok anacim bu Amerikalilarda var birsey. zirt zirt yapiveriyorlar cocuklari.

Canim onlarda bisey oldugu kesin a.s benim kayinvalidem 6 tane cocuk yapmis kimisi sezeryan kimisi normal bitanesini evde dogurmus. Gorumcem desen 25 yasinda 4 tane cocugu var 2'si sezeryan :))) dusun yani bunlar cok merakli cocuk yapmaya ve canlarinin kiymetini hic bilmiyolar. iste o yuzden diyorum o kadar alisiklarki boyle durumlara ve o kadar rahatlarki pat pat akillarina ne gelirse soyluyorlar. sen tabi sert cik biraz. ben yapiyorum vallahi doktoruma. icimde tutamam. Nereli bu doktor tam has amerikali mi? yoksa yabanci uyruklumu?

canımm ya sen ne dıyorsun benım ılk beta hcg 25.77 idiiii
ve bende 4+2 ya da 4+3 idim
düşse benim düşerdi

Son düzenleme:
slm kızlar...az önce kan testi sonucumu aldım bende 195 çıktı...adet günüm dündü..doktor yoktu yerinde gitmişti hemşireye gösterdim daha yeni galiba dedi..bir hafta sonra tekrar kan testi yaptırın dedi..195 iyimidirki adet günüm dündü??bende çok merak ettim...kibele bence senin değerin çok iyi kafana takıcak bişey yok bence

canim degerin cok guzel. ilk tebrik eden ben olayim. ben de kafaya takmiyorum bugun. artik yarin gorecegiz.

canım mayıste benim de kan tahlilim 146 idi doktor düşük biraz dedi.ama 1 hafta sonra bakıcaz dedi.1 tane de iğne vuruldum.1 hafta sonra gittiğimizde hafif lekelenmelerim başlamıştı.kırmızı kan olmadan önemi yok dedi.ama kese görünmedi.ozaman dış gebelikten şüphelendim.eve gelince internetten okudum.moralim feciydi.allahım dış gebelik yerine düşük olsun dedim.çünkü dış gebelik de tüpler bile zarar görüyomuş.yani okadar fecidi durumum.2 gün sonra test yapıldı sonuç 4,83 e düşmüştü yani bebişim küçücükken düşmüştü.kanamam başladı zaten.öyle işte.ama doktorum test sonucununu alınca 146yı 2 gün sonra baksaydı eğer normal şekilde artıp artmıcağını görcektik.normali 2 günde 2 katı olmalı.sen moralini bozma ve çok iyi dinlen canım.doktordan doktora değişiyo kimise sonuç 35 olunca bile hamilesin deyip strese sokmadan 2 günde bir takibe alıyo,kimisi böyle korkutuyo işte.belki benim bebeğim düşmicekti okadar kendimi harap etmeseydim.hcg değerime tekrar bakmadan ultrasonda keseyi göremeyince hemen dış gebelikmi deyip beni mahvetti .sen 2 günde bir ölçtürebilirsin hcg yi.umarım bi sorun yoktur.iyi düşün ben hamileyim de ve dinlen bol bol canım.

..........................................................................

Son düzenleme:
16eylül seni de tebrik ederim, kibele cim seninde iyi olmana çoook sevindim. Bence hiç bir sorun yok, inşallaaah herşey yolunda gidecek fıstık:))

Cevabın içinde çoook teşekkürler! Haklısın kafama takmıyorum zaten o kadar stresliyim ki bu sıralar, böyle bir sevinç bu halime lüks kaçar. Arkadaşım sıkıntıda, abim ve amcam rahatsızlar ameliyat oldular, böyle içim dışıma çıktı bu ay! Bu stresle zor olur zaten..

kibele bencede takma 2 gün sonra tekrar baktır 2 katına çıktıysa hiçbir sorun yoktur.beni 19 çıktı pazar günü bugün 90.1 yani iyi yükseliyor günümde 2 gün oldu geçeli.önemli olan yükselmesi.allah yardımcımız olsun

değerin düşük filan değilki ben ilk yaptırdığımda 113 çıktı idrar testlerindede varla yok arası bir çizgi çıkıyordu cumartesi bebeğimin kalp atışlarını duydum hatta ultrasyonda gözüküyordu kalbinin attığı tarif edilemez bir duygu inşllah sanada nasib olur boşuna doktoru kafana takıpta üzülme benim kan değerini gösterdiğim doktor önce gebelik var dedi sonrada açık açık düşebilir nolucağı belli olmaz her gebelik doğumla sonuçlanmıyor dedi kendince doktor ama bence değil

canim ya asil boyle bir haber bu olaylarin uzerine cok iyi olur. hep kotu mu gidecek, birseyler de iyi gitsin, isik olsun degil mi?

bebek ile herkes sevinir. baska bir seydir o. nedense herkese nese getirir. arkadasina beraber dogururuz dersin... onlar da duzelir zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…