canim korkma gec dollenme olmustur bencede degerin cok dusuk degil cunku....doktorun ne dedi???
canim miscarriage dedi ama dis gebeligi tarif etti sanki. dedi ki HCG degeri yukselir yukselir belirli seviyede sabit kalir. yani artis gostermez dedi.
eger yarin degerlerim katlarsa diyecem doktora yani siz neye gore dusuk dediniz? benim sat'a gore gec doillenme oldugunu size soylemistim. 2 gundur cehennemde yasiyor gibiyim. lutfen daha dikkatli olun boyle seyler soylemeden once diyecegim.
doktorumun 6 cocugu var. karisi hicbirini epidural vs almadan normal yolla yapmis. yok anacim bu Amerikalilarda var birsey. zirt zirt yapiveriyorlar cocuklari.
16eylül seni de tebrik ederim, kibele cim seninde iyi olmana çoook sevindim. Bence hiç bir sorun yok, inşallaaah herşey yolunda gidecek fıstık:))
Cevabın içinde çoook teşekkürler! Haklısın kafama takmıyorum zaten o kadar stresliyim ki bu sıralar, böyle bir sevinç bu halime lüks kaçar. Arkadaşım sıkıntıda, abim ve amcam rahatsızlar ameliyat oldular, böyle içim dışıma çıktı bu ay! Bu stresle zor olur zaten..
canim degerin cok guzel. ilk tebrik eden ben olayim. ben de kafaya takmiyorum bugun. artik yarin gorecegiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?