Kibelecim eğer 3-4 hafta arasındaysa 335 ile 1925 arasında bir değer alırmış!Sen ultrasondamı öğrendin 4+5 olduğunu??????
yok canim ben ovulasyon belirleme testlerinden kullaniyorum. o sebeple biliyorum ne zaman yumurtlama oldu ne zaman dollenme oldu.
sat a gore 5+3 falanim ama sat dogru vermiyor bende gec dollenme oldugu icin.
kizlar carsamba olana kadar icimdeki sizi dinmeyecek. omrumden omur gidiyor...
canim beklerken esim baskasina soylenene sahit olmus. bugun ultrason bakmiyoruz diye. ne alaka bilmiyorum.
eliyle bakti yani. carsambayi beklemekten baska sansim yok. gecen hafta da kan tetsi yaptirmistim ama sormama ragmen sonucu pozitif ve negatif seklinde bildiklerini degeri bilmed;klerini soyledi oteki klinik. test yapilan yerin telefonu verdi arayin sorun diye. aradim size veremeyiz dedi. hey Allah im. privacy imis. privacy kisiye ozel demek. yani benim ozelimi bana vermediler.
buradaki kadar salak sistem gormedim.
hayir doktora ne demeli. de ki degerin 489 cikti. carsamba gel bakalim. katlamasi lazim. katmlamazsa problem var demektir de. neden dusuk diyorsun ki... daha gununu bilmeden gercek gununu tespit etmeden...
Sen USA deydin dimi?? Zaten iki dönem bush u seçtiklerinde ben akıllarından şüphe etmiştimkafamçokkarıştı Güzelim sıkma canını, haline şükret. Allah ın izniyle değerin katlanacak bence, bizde zevkle seni takip edicez:1hug:
Kibele bişey sormak istiyorum, benim yumurtlama günüm geçti ve iyi değerlendirdik:asigim: Şimdi de iki gündür sağ tarafımda kasığıma doğru ince ince sızı geliyor akşama kadar hafif hafif ağrıdı. Acaba diyorum olabilir mi ne dersin:uhm: Sen hiç böyle bişeyler hissettin mi? Rahatça söyleyebilirsin,heveslenip sonra üzülmem çünkü, yaşadıklarımdan sonra hayırlısıysa olsun hayırsızsa olmasın diye çok içten dua ediyorum canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?