Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlar bugun kahverengi akintim cogaldigi icin acile gittim kan degerim 780 olmus. ama yarin doktor randevumda insallah bundan asagi degil yukari cikar.
tşk ederim kibele...bence bütün doktorlar önce şüpheyle yaklaşıyolar kötübişey yoksa bile bizde üzülüyoruz işte böyle..
kizlar bugun kahverengi akintim cogaldigi icin acile gittim kan degerim 780 olmus. ama yarin doktor randevumda insallah bundan asagi degil yukari cikar.
benim lekelenmem vardi. hafif de agri gisiyordu ara sira. doktor direkt dis gebelikten suphelendi bence. cunku dis gebelik oldugunu tahmin ettigim miscarriage tanimini kullandi daha kan testi olculmeden. degerlerin katlayip katlamayacagina bakacagiz dedi. sonra da beni aradi. degeri cok dusuk dedi. carsamba sabah kan ver. tekrar bakilsin. beni ara dedi.
senağlama
bende bu dis gebeligi arasstirdim internetten aksam. ya ne kotu bir sey. birak bebekten olmayi tupunden oluyorsunsenağlama
insallah oyle bir sey yoktur. Allahim sen koru benio de bebisimi de.
ya kızlar bi de şöyle düşünün; benim kesem boşmuş... biz iki üç doktora gittik ve hepsi de tahlillerdeki katlamalara bakarak sorun olduğunu söyledi ve ben adeta hepsine küstüm. sonra başka bi doktor bize o kadar çok ümit verdi ki bi şey olmayacağına dair.... ama sonra pat diye 9. hafta oldu bize kesede bebek yok dedi. sonra mecbur kürtaj. yani ben asıl bu kafasız adam yüzünden boşuna ümitlendim ve yaklaşık 4 hafta geç kaldım yeniden anne adayı hatta anne olabilmek için. bence en iyisi açıkça söylenmesi çünkü sonra umutlanıp yıkılmak daha kötüymüş; anladım. doktorlarda duyarsızlaşma oluyor, nezaketi beklemeyin çünkü sizin durumunuz onların karşılaştıkları vakalar karşısında küçük, her ne kadar sizin için büyük olsa da.... ilk gebelik mi?
ya kızlar bi de şöyle düşünün; benim kesem boşmuş... biz iki üç doktora gittik ve hepsi de tahlillerdeki katlamalara bakarak sorun olduğunu söyledi ve ben adeta hepsine küstüm. sonra başka bi doktor bize o kadar çok ümit verdi ki bi şey olmayacağına dair.... ama sonra pat diye 9. hafta oldu bize kesede bebek yok dedi. sonra mecbur kürtaj. yani ben asıl bu kafasız adam yüzünden boşuna ümitlendim ve yaklaşık 4 hafta geç kaldım yeniden anne adayı hatta anne olabilmek için. bence en iyisi açıkça söylenmesi çünkü sonra umutlanıp yıkılmak daha kötüymüş; anladım. doktorlarda duyarsızlaşma oluyor, nezaketi beklemeyin çünkü sizin durumunuz onların karşılaştıkları vakalar karşısında küçük, her ne kadar sizin için büyük olsa da.... ilk gebelik mi?
canim ne oldu seni merak ettim????
kibele canim cok sevindim hadi hayirli olsun Allah tamamina erdirsin insallah guzelim....Kendine cok iyi bak guzel hamis:))))))
ya cok tesekku ederim canim. bugun vandaki kadin dogumcu arkadasimla konustum. bir kadinda dis gebelik varmis. hatta kanama durumuna gelmis. kadin ameliyat olmamis kacmis gitmis. simdi bir kizi varmis. dedi ki hicbirsey icin moralini bozma tipta 2*2 =4 degil dedi:)