• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4+5 gunluk hamisim ama deger HGC 487 cikti. Cok mu dusuk?

kizlar bugun kahverengi akintim cogaldigi icin acile gittim kan degerim 780 olmus. ama yarin doktor randevumda insallah bundan asagi degil yukari cikar.

canım geçmiş olsun 2 gundur takip ediyorum seni.... 48 saat sonrasında 780 olmussa bence guzel arttmış canım dış gebelikten kimyasadan korkma cunku bukadar artmıyorrlar.artmları 50 -100 araları olyyor yeni dış gebelik ameliyatı geçirdim bende böyle artmıstı...canım Rabbim bebeğini sağlıkbir şekilde kucağına almayın nasip etsin....

kizlar bugun kahverengi akintim cogaldigi icin acile gittim kan degerim 780 olmus. ama yarin doktor randevumda insallah bundan asagi degil yukari cikar.

inşallah canım görünüşte herşey normal sakın moralini bozma herşey en kısa zamanda yoluna girer inşallah.a.s.

tşk ederim kibele...bence bütün doktorlar önce şüpheyle yaklaşıyolar kötübişey yoksa bile bizde üzülüyoruz işte böyle..

ya kızlar bi de şöyle düşünün; benim kesem boşmuş... biz iki üç doktora gittik ve hepsi de tahlillerdeki katlamalara bakarak sorun olduğunu söyledi ve ben adeta hepsine küstüm. sonra başka bi doktor bize o kadar çok ümit verdi ki bi şey olmayacağına dair.... ama sonra pat diye 9. hafta oldu bize kesede bebek yok dedi. sonra mecbur kürtaj. yani ben asıl bu kafasız adam yüzünden boşuna ümitlendim ve yaklaşık 4 hafta geç kaldım yeniden anne adayı hatta anne olabilmek için. bence en iyisi açıkça söylenmesi çünkü sonra umutlanıp yıkılmak daha kötüymüş; anladım. doktorlarda duyarsızlaşma oluyor, nezaketi beklemeyin çünkü sizin durumunuz onların karşılaştıkları vakalar karşısında küçük, her ne kadar sizin için büyük olsa da.... ilk gebelik mi?

ayrıca kahverengi akıntı bildiğimkadarıyla içerde biriken eski yani beklemiş kan oluyor; hepimiz adetin sonlarına doğru yaşarız.kırmızıda korkmak lazım sanırım. belki bebeğinin büyümesi de yapıyor olabilir o kahverengiliği. canım biraz soğukkanlı olmak lazım; dışgebeliktesanırım bu kadar artmaz, maşallah seninki güzel artmış.

benim lekelenmem vardi. hafif de agri gisiyordu ara sira. doktor direkt dis gebelikten suphelendi bence. cunku dis gebelik oldugunu tahmin ettigim miscarriage tanimini kullandi daha kan testi olculmeden. degerlerin katlayip katlamayacagina bakacagiz dedi. sonra da beni aradi. degeri cok dusuk dedi. carsamba sabah kan ver. tekrar bakilsin. beni ara dedi.

senağlama

bende bu dis gebeligi arasstirdim internetten aksam. ya ne kotu bir sey. birak bebekten olmayi tupunden oluyorsunsenağlama
insallah oyle bir sey yoktur. Allahim sen koru benio de bebisimi de.

canim ne oldu seni merak ettim????

ya kızlar bi de şöyle düşünün; benim kesem boşmuş... biz iki üç doktora gittik ve hepsi de tahlillerdeki katlamalara bakarak sorun olduğunu söyledi ve ben adeta hepsine küstüm. sonra başka bi doktor bize o kadar çok ümit verdi ki bi şey olmayacağına dair.... ama sonra pat diye 9. hafta oldu bize kesede bebek yok dedi. sonra mecbur kürtaj. yani ben asıl bu kafasız adam yüzünden boşuna ümitlendim ve yaklaşık 4 hafta geç kaldım yeniden anne adayı hatta anne olabilmek için. bence en iyisi açıkça söylenmesi çünkü sonra umutlanıp yıkılmak daha kötüymüş; anladım. doktorlarda duyarsızlaşma oluyor, nezaketi beklemeyin çünkü sizin durumunuz onların karşılaştıkları vakalar karşısında küçük, her ne kadar sizin için büyük olsa da.... ilk gebelik mi?

çok geçmiş olsun peri...benim 2.gebeliğim..bir kızım var 8 yaşında...inşallah bu hamileliğimde sorunsuz geçer ilki gibi....

canim evet ilk gebeligim. acile gittim tam 2 saat doktor bekledim. sonra vajinal ultrasonla bakildi onda ds bekledim. o bitti gene kan alinmasi icin bekledim. kan sonucunu bekledim. doktoru bekledim derken 5.5 saat acilde kaldim. 2 saatlik is iicn.

kanamam dun kesildi. dun cok yurumustum. yorulmustum. bir daha mi asla.

bugun tekrar kana bakilacak 48 saat bugun doluyor. 1000 lere cikacagini umuyorum.

canim ne oldu seni merak ettim????

canim dun byagi yurumustum eve geldim bir baktim gunluk pedin yarisi kahverengi kan. apar topar acile gittik. acilde tam 2 saat doktor bekledim. vajinal ultrasonda birsey gorulmedi. ama asil ben kan testi sonucumu bekliyordum. 770 olmus. 19 saat gecmisti uzerinden:)

simdi bugun kendi doktoruma gidecegim 48 saat gecmis olacak. insallah dun bir sey olmamistir.

canım umarım herşey yolundadır için rahat olsun.yoksa efham ettikçe saatler büyür insanın gözünde.müjdeni bekliyoruz.sırf bu beta hcg konusunda değil diğerlerindede bence kendin ve başkaları arasında niye böyle niye şöyle diye takılma.herşey matematiksel değil.
geçen gün hastanede sıramı bekliyorum. yanımda oturan bayan sözü başlattı...konuşuyor... derken ben eşime mesaj çekiyorum o hala evdeki sorunlarını kayınvalidesini hamile olmasına rağmen onu anlamadıklarını vs..(anlaşılan çok dolu diyorum içimden ) dinliyorum.sonra bana sen nasıl doğum yapıcan dedi belli değil ama dr sezeryan gibi diyor dedim bak kendide hamile yani.başladı benimde arkadaşım vardı sezeryan sırasında az kalsın çocuğu kaybediyordu kordonu dolandı vs..şimdi bunu anlatmanın alemi ne?tıpkı hamileliğimin ilk başlarında burda arkadaşlarla paylaştığım bir problemim oldu onun gibi. bilmeden midye yedim acaba zararı olurmu diye sormuştum sağolsunlar çoğu bana bundan sonra yemezsin dikkat edersin yazarken biride çıkmış benimde bir arkadaşım vardı oda yedi bak çocuğu sakat oldu aynen o kelime yani! yazmış bunu yazan zatın kendide hamile. bizimkiler adlı dizide bir cemil vardı ya tam o misal adam neyi duysa bizim bir rahmetli vardı diye başlardı ya lafa...bu insanlara söylücek söz bulamıyorum.yazarken konu nerelere geldi yani. içini ferah tut.güzel haberlerini duymak dileğimle...

canlarim desteginiz icin cok tesekkurler. doktorumu aradim 1160 olmus. iki kattan fazla artmis. bu iyi dedi. 21 temmuzda randevum var simdi:)

canım hayırlı olsun.gelişmeler bak ne güzel.kendine dikkat et beslenmenede özellikle.21 temmuzu sabırsızlıkla bekliyoruz:)))

canımcok sevindim senin adına Rabbim sağlık biçimde bebişini kucağına aldıgın günleride görmeyi nasip etsin canım...

kibele canim cok sevindim hadi hayirli olsun Allah tamamina erdirsin insallah guzelim....Kendine cok iyi bak guzel hamis:))))))

kibele canim cok sevindim hadi hayirli olsun Allah tamamina erdirsin insallah guzelim....Kendine cok iyi bak guzel hamis:))))))

ya cok tesekku ederim canim. bugun vandaki kadin dogumcu arkadasimla konustum. bir kadinda dis gebelik varmis. hatta kanama durumuna gelmis. kadin ameliyat olmamis kacmis gitmis. simdi bir kizi varmis. dedi ki hicbirsey icin moralini bozma tipta 2*2 =4 degil dedi:)

ya cok tesekku ederim canim. bugun vandaki kadin dogumcu arkadasimla konustum. bir kadinda dis gebelik varmis. hatta kanama durumuna gelmis. kadin ameliyat olmamis kacmis gitmis. simdi bir kizi varmis. dedi ki hicbirsey icin moralini bozma tipta 2*2 =4 degil dedi:)

Canım senin adına çok sevindim a.s. İşallah 21 temmuzda gittiğinde kalp atışlarınıda duyarsın :dance: Sen gönlünü ferah tut,sağlıkla kucağımıza da alırız bebişlerimizi :emir_bebek: :nazar:

Back
X