bebeğim 4.5 aylık. 2.5 ay çok güzel emzirdim, ama oğlum birden memeyi bıraktı, bir süre sağarak verdim ama emmeyince bir süre sonra kesildi sütüm. aptamil kullanmaya başladım ve ozamandan beri gayet güzel biberonla içiyordu. son 3 gündür kesinlikle biberonu ağzına sokturmuyor, yada 1-2 defa cekiyor sonra kafasını yana ceviriyor, ne yapsam içiremiyorum. gecenlerde birkaç gün bebelac kullanmıştım acaba onun tadını daha cok sevdi de onu mu istiyor? yoksa ek gıdalara gectik de onların tadını alınca mama yavan mı geliyor? son 1 aydır ellerini yumruk yapıp ağzına sokuyor hırslı bir şekilde dişetlerini kaşıyordu, bu günlerde epey arttı, çok huysuzluk yapmaya başladı, uyku düzeni değişti, acıkmadığı ve kucakta olduğu zamanlarda hiç ağlamayan oğlum, durduk yere ağlıyor, bazen sinirden çenemi ısırıyor. kafa ateşi çok yüksek, bazen vücut ateşi de yükseliyor. devamlı doktora götürüyorum, doktor arada olabilir böyle, bazen bırakır sonrA geri alır mamayı dedi. ne yapacağımı şaşırdım, sadece ek gıdayla besleyemem ki, bir tavsiyeniz olabilir mi bu konuda ?