Bebek Beslenmesi 4.5 aylık bebeğim neden mutsuzlaştı ve üzgün duruyor?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Nevbaharay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2015
11
0
1
Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bebeğim 4.5 aylık oldu önceleri gülen konuşan hareketli bebeğim 4. ay aşısından sonra birden değişti artık hiç gülmüyor konuşmuyor hareket etmiyor çok mutsuz üzgün sadece baygın baygın bakıyor ve ve sürekli bir uyku hali var gibi üstünde çok üzülüyorum bu haline aynı sorunu yaşayan arkadaşlar var mı acaba varsa acil olarak cevap yazarlarsa çok sevinirim.

Bu sıkıntı kaç gündür böyle?

Bu sıkıntı kaç gündür böyle?
aslında 1.5 aydır emmeyi reddediyor bu sıkıntılarda başlıyalı 20 gün falan oldu hiç ses bile çıkarmıyor artık eşim emzik veriyor sürekli acaba buda sebep olur mu diye düşünüyorum bende artık sütümü sağıp biberonla veriyorum kafam iyice karıştı morelimde çok bozuluyor bu duruma

Emme reddi benim oğlumdada var beslenmede sıkıntımız var hiç birşey yiyp içmiyor 5 aylık .
Ama sibiz bebeğinizin ahigu gugu yapması lazım gulmeler çığlık atmalar kıpır kıpır hareketler eller kollar sürekli hareket halinde falan olmalı, iğneden kaynaklanan bir yan etki olabilir mi Allah korusun bi doktora götürseniz iyi olur

emziği uyanık olduğu zamanlarda daha az versen daha çok sesler çıkarır belki. bir de bebişler ana kucağında çok hareket edemiyor. düz biz zemine yatırırsan dönecek elleri ve ayakları ile daha çok oynayacaktır muhtemelen

Önceleri bu dediklerinin hepsini yapıyordu ama bir anda hepsi durdu çok morelim bozuluyor dr bu duruma ne yapabilirki ben buda bir dönemmi bebek için diye düşünüyorum sizde yaşadınız mı?

Önceleri bu dediklerinin hepsini yapıyordu ama bir anda hepsi durdu çok morelim bozuluyor dr bu duruma ne yapabilirki ben buda bir dönemmi bebek için diye düşünüyorum sizde yaşadınız mı?
İğneden sonra olması endişelendirdi benni ya iğneyi yanlış vurdularsa yan etki yaptıysa vs. Hiç normal görünmüyor bu durum.beklemeden tam teşekküllü bi kontrol ettirin bence Allah korusun

geçmiş olsun canım. inşallah kötü bir şey yoktur. sonucu yaz merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…