Birazdan ateşi çıkabilir kontrol altında tutunKoltuk altından ardı ardına ölçerkende aynı sonuç kontrol amaçlı kendimi ölçtüm 36 derece gösteriyor yani cihazda sorun yok çoçuk zaten soğuk ama uyuyor rahatsız gözükmüyor
Aç değil emiyor 34,6 oldu bir doktora görünmemiz şart artıkBirazdan ateşi çıkabilir kontrol altında tutun
Karnı açmı şekeri düşmüş olabilir mi
Kendinizi de olctunuz mu benim ateşim 33 yazıyor ama degil .Aç değil emiyor 34,6 oldu bir doktora görünmemiz şart artık
Eğer dereceniz doğru ölçüyorsa hemen acile götürünAç değil emiyor 34,6 oldu bir doktora görünmemiz şart artık
Bebeği ısıtmak için elinizden geleni yapınAç değil emiyor 34,6 oldu bir doktora görünmemiz şart artık
İlaç kullanmadık hiç limonu ayağına sürdüm ve çorablarını limon suyuna bandırıb giydirdim öğle düştü ateşiAteş düşürücü cok vermiş olabilir misiniz? Diş ateşi 38.5ustune cikmaz , ateş düşürücü içinde coo ates olmadan vermiş olabilir misiniz?
Doktora götürün
Hayır kullanmadık ateşi olduğunda doktora gitmedim bir gün sürdüm ve dişten olduğunu biliyorumYakınlarda antibiyotik kullandımi
Ateş düşürücü cok vermiş olabilir misiniz? Diş ateşi 38.5ustune cikmaz , ateş düşürücü içinde coo ates olmadan vermiş olabilir misiniz?
Doktora
Tüm gece uyumadım sürekli sıcak tutdum ve ateşini ölçtüm uyanmaması zaten korkutdu çünkü sürekli bişeyler giydiriyorum uyanmıyor normalde dokunsam uyanır. Eşimi 3 kez uyandırdım gidelim diye telaşlananacak bir durum yok dedi 34,5 altı tehlikelidir dedi uykusundan olmak istemedi herhalde. Doktordan geliyoruz şükür iyi şimdi ama bir daha böyle bişey yaşasak dinlememDirek acile gidin bence beklemeyin. Giderken de ısıtmaya çalışın uyuyor diye sıkıntı yok demek değil
Cunki ateş yükselmesi çok sık olan bisey ama ateş düşmesi çok çok nadir . Kendini olctun mu ?Tüm gece uyumadım sürekli sıcak tutdum ve ateşini ölçtüm uyanmaması zaten korkutdu çünkü sürekli bişeyler giydiriyorum uyanmıyor normalde dokunsam uyanır. Eşimi 3 kez uyandırdım gidelim diye telaşlananacak bir durum yok dedi 34,5 altı tehlikelidir dedi uykusundan olmak istemedi herhalde. Doktordan geliyoruz şükür iyi şimdi ama bir daha böyle bişey yaşasak dinlemem