4,5 aylık bebeğim ateşi 35,5-34,8 doktora gitmelimiyim

Aska1

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2022
43
90
35
Merhaba 2 gün önce 24 saat 38,5-37,7 arası ateşimiz vardı diş çıkarıyoruz acayip kaşınıyor çünkü ateşini bi şekilde düşürdüm ve dünden ateşi 35,6 az öncede 34,8 oldu çok korkuyorum kalın giydirdim battaniye sardım oda ısısı 22-23 derece ilk kez düşük ateşle karşılaşıyorum ne ola bilir acaba eller ayaklar buz kesiyor

Koltuk altından ardı ardına ölçerkende aynı sonuç kontrol amaçlı kendimi ölçtüm 36 derece gösteriyor yani cihazda sorun yok çoçuk zaten soğuk ama uyuyor rahatsız gözükmüyor

Koltuk altından ardı ardına ölçerkende aynı sonuç kontrol amaçlı kendimi ölçtüm 36 derece gösteriyor yani cihazda sorun yok çoçuk zaten soğuk ama uyuyor rahatsız gözükmüyor
Birazdan ateşi çıkabilir kontrol altında tutun
Karnı açmı şekeri düşmüş olabilir mi

Aç değil emiyor 34,6 oldu bir doktora görünmemiz şart artık
Bebeği ısıtmak için elinizden geleni yapın
Varsa sıcak su torbasını doldurun, yoksa bir şişeye sıcak su doldurun, yoksa tencerede suyu kaynatın sıcak tencereyi beneği yatıracağınız yatağa-kundağa-battaniyeye koyun ısınınca bebeği üzerine yatırıp ısıttığınız battaniyeyle sarın, tabi kontrollü olun yakmayın bebeği. Pusetin üstüne ince bir battaniye örtün nefesi biraz olsun ısıtsın

Ateş düşürücü cok vermiş olabilir misiniz? Diş ateşi 38.5ustune cikmaz , ateş düşürücü içinde coo ates olmadan vermiş olabilir misiniz?
Doktora götürün

Ateş düşürücü cok vermiş olabilir misiniz? Diş ateşi 38.5ustune cikmaz , ateş düşürücü içinde coo ates olmadan vermiş olabilir misiniz?
Doktora götürün
İlaç kullanmadık hiç limonu ayağına sürdüm ve çorablarını limon suyuna bandırıb giydirdim öğle düştü ateşi

Bebeklerde ateş 35-37 arasıdır bildiğim.
Derecenizin yanılma payı olabilir.
Eli ayağı soğuk mu?
Ensesi göğsü?

Direk acile gidin bence beklemeyin. Giderken de ısıtmaya çalışın uyuyor diye sıkıntı yok demek değil

çok teşekkür ederim arkadaşlar çaresiz kalmak çok kötü bişey ateşimiz 36,3 şimdi doktor kontrolda tutalım dedi şimdilik bir sorun yok

Direk acile gidin bence beklemeyin. Giderken de ısıtmaya çalışın uyuyor diye sıkıntı yok demek değil
Tüm gece uyumadım sürekli sıcak tutdum ve ateşini ölçtüm uyanmaması zaten korkutdu çünkü sürekli bişeyler giydiriyorum uyanmıyor normalde dokunsam uyanır. Eşimi 3 kez uyandırdım gidelim diye telaşlananacak bir durum yok dedi 34,5 altı tehlikelidir dedi uykusundan olmak istemedi herhalde. Doktordan geliyoruz şükür iyi şimdi ama bir daha böyle bişey yaşasak dinlemem

Cunki ateş yükselmesi çok sık olan bisey ama ateş düşmesi çok çok nadir . Kendini olctun mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…