4+4 hafta kanama

• Konu Sahibi Konu Sahibi grsn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

grsn

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2023
41
17
8
28
Tüp bebek ile 17 Şubat transfer oldum 5. Gün embriyosu bugün 4+4 olarak ölçüldü öğleden önce kese görmeye gittim gördüm hiç bir sorun yoktu öğleden sonra şiddetli karın ağrısı ve kanama ile tekrar başka doktora gittim , kese duruyor haftası ile uyumlu, iç kanama çok az dedi ama dış kanamam yoğun çoğunlukla kahverengi çamur gibi doktor kontrol edelim dedi düşük riskin var dedi böyle bir durum yaşayıp sağlıklı gebelik geçiren varımı bu normalimi yerleşme kanaması olsa lekelenme seklınde olur benım baya adetın 1. Günü gibi kanamam var nolur yardım edin ağlamaktan mahvoldum

Benim 5+2de basladi kanamam ayni kahverengi camur gibiyle sonra kirmizi oldu parcali oldu siddetli agrilarim oldu bu durum tam 20 hafta sürdü. Simdi kizim yanimda saglikla dogum yaptim cok sukur kanama alanim vardi. Hic kalkmadan yattim ozellikle ilk 12 hafta sadece wc icin kalktim. Ilk zamanlar yemegimi bile yattigim yerden yedim. Benimkide tup bebekti. Onu kaybetmemek icin kimildamadim bile cunku durumum cok kritikti.. kabiz olmamaya dikkat edin bol bol istirahat edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…