4+3 te beta hcg 140 düşük bir değer mi?

Dua et Can'ım . Onu allahtan daha iyi kimse bilmez. Ben Bi kere kan testi sonucu aldım ilkimde. Bidaha bakmadım bile değer kaç olmuş diye. Şimdi ilk testim 38.27 hiç korkum yok Allah'ın izniyle. Sana şunuda söyleyim ilk gebeliğimin ikili tarama testinde fosforlu yazıyla Kocaman düşük hcg yazıyordu. Doktorum gebeliğin sağlıklı gidiyor bu değer i dikkate almıca demişti

Eğer olacağı çarşafa buna üzülerek engel olamazsın ama olmayacak bişeye boşa üzülüyorsan doğacak yavruya yazık

Adetime bir gün kala test sonucum 38 di. Önemli olan iki günde bir iki katına yükselmesi. Ilk öğrenilen değere pek takılıp üzülmemek gerek:anneadayı:

Selam kizlar beta hcg yanindaki yukari ok isaretinin bir anlami var mi.degerim 26.9 cikti.yaninda yukari ok var.sat 24 eylul.:110:

Cvp verdiginiz icin tesekkr ederm.10 gun gecikmeden sonra daha yuksek bir deger bekliyordum.ins degerim yukselir.:KK66:

Cvp verdiginiz icin tesekkr ederm.10 gun gecikmeden sonra daha yuksek bir deger bekliyordum.ins degerim yukselir.:KK66:

ben de yüksek çktı diye telaş yapmştım ama değerin düşük ya da yüksek olması değilmş önemliolan. 2günde 2kart artmasıymş öyle söylüyo herkes. ben adetten 4gün önce farkettm hamileliğimi. 4gün öncesnde 29du, 2gün kala 118 oldu. adet günüm 375ti. cuma günü adet tarihimdi. bi daha kan vermedim. bugün üzerinden 5gün geçmiş oldu. doktora gidicem bugün bakalım inş güzeldir her şey

ben de yüksek çktı diye telaş yapmştım ama değerin düşük ya da yüksek olması değilmş önemliolan. 2günde 2kart artmasıymş öyle söylüyo herkes. ben adetten 4gün önce farkettm hamileliğimi. 4gün öncesnde 29du, 2gün kala 118 oldu. adet günüm 375ti. cuma günü adet tarihimdi. bi daha kan vermedim. bugün üzerinden 5gün geçmiş oldu. doktora gidicem bugün bakalım inş güzeldir her şey
hersey guzeldir ins canm.rabbim tamamina erdirsin.bende simdi drumla konustum gec yumurtlama gec sollenme olmustur.yarin bir daha kan ver dwedi.ins artar degerim rabbim hevesimizi kursagimizda birakmasin.benim icin dua edersenz sevinirm..a

X