- 21 Aralık 2012
- 123
- 273
Nasıl bencilce ve saçma bir cevap. bravo 2456 oldun dunyayi kurtardin4 haftalık 140 mı şaka herhalde. Benim 2456 3 haftalık dedi doktor :))))))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl bencilce ve saçma bir cevap. bravo 2456 oldun dunyayi kurtardin4 haftalık 140 mı şaka herhalde. Benim 2456 3 haftalık dedi doktor :))))))))
Ama artışta sıkıntı oldu Çarşmba 140 tı cuma 159 Düşecek galibaKorkma Can'ım benim kızımda bat a göre 4 haftaydı ama 11.25 çıkmıştı sonra çoğaldı kızım şimdi abla oluyo inşl
Merhaba arkadaşlar pazartesi hcg yaptırdım 68.5 çktı. Bugün yaptırdım. 140.5 çıktı. Sizce normal mi?
Selam kizlar beta hcg yanindaki yukari ok isaretinin bir anlami var mi.degerim 26.9 cikti.yaninda yukari ok var.sat 24 eylul.
Cvp verdiginiz icin tesekkr ederm.10 gun gecikmeden sonra daha yuksek bir deger bekliyordum.ins degerim yukselir.
hersey guzeldir ins canm.rabbim tamamina erdirsin.bende simdi drumla konustum gec yumurtlama gec sollenme olmustur.yarin bir daha kan ver dwedi.ins artar degerim rabbim hevesimizi kursagimizda birakmasin.benim icin dua edersenz sevinirm..aben de yüksek çktı diye telaş yapmştım ama değerin düşük ya da yüksek olması değilmş önemliolan. 2günde 2kart artmasıymş öyle söylüyo herkes. ben adetten 4gün önce farkettm hamileliğimi. 4gün öncesnde 29du, 2gün kala 118 oldu. adet günüm 375ti. cuma günü adet tarihimdi. bi daha kan vermedim. bugün üzerinden 5gün geçmiş oldu. doktora gidicem bugün bakalım inş güzeldir her şey
hersey guzeldir ins canm.rabbim tamamina erdirsin.bende simdi drumla konustum gec yumurtlama gec sollenme olmustur.yarin bir daha kan ver dwedi.ins artar degerim rabbim hevesimizi kursagimizda birakmasin.benim icin dua edersenz sevinirm..a
Amin canm ins hepimiz saglicakla kucagimiza aliriz yavrularimizi..inşallah sağlıkla gelsin bebeğin