4+3 te beta hcg 140 düşük bir değer mi?

ikinci gebeliğim. arada bir de kimyasal var. oradan biliyorum. :) en az ikiye katlaması gerekiyor. daha fazla katlayabilir. ilk gebeliğimde hızla katlandı hep 3,5 katı oluyordu. bunda biraz daha yavaş katlandı. önemli olan istikrarlı bir şekilde en az iki kat artıp, düşme olmaması. sağlıkla gelsin yavrularınız.

Aminnn :dua: hepimizin inş. şu keseyi bi görsek hayırlısıyla.rahatlycam biraz

Canim şöyle bi şey ben 4+3 ken öğrendim 1310 du değerim. 33 günde bi olurum ve 18. Gün hep yumurtlama gunumdu bu ay 13. De yumurtladim ben değerimin yuksek olmasini buna bagliyorum herkesin yumurtlama günü farklidir belki geç yumurtlamissindir belki geç dollenmistir değer önemli değil ki önemli olan artisi 2 gün sonra tekrar baktir bakalim

Bende düşük olduğu için tedirginliğimi belirttim frkındaysan. Nispet yapar gibi gülücükleride koymuşsun sağol..
Değerin yüksek olması nispet değil ki. Seninkini doktor söylemiş doktor dediyse doğrudur o zaman ya benimki ikiz ya da bana doktor yanlış söyledi haftası olarak bunu demek istedim. Ya da geç döllenme dedikleri olay. Neresi nisbet bunun?

3 haftalık hamilelik diye bir şey olmaz. önceki reglinizin ilk günü baz alınarak hesaplanır. yumurtlama günü hesaplanmaz. muhtemelen regliniz bir hafta falan ancak geçmiştir. bunun için de 2456 çok değil. endişeli bir hamileye bu şekilde mesaj yazmak konu sahibini daha çok endişelendirir.
Bende endişeliyim nasıl oluyor 3 haftalık gebelik 2456 çıkıyor. Bu da soru işareti bence değerin yüksek olması iyi bir şey değil ki. Belki sorun vardır. Herkese doktor söylemiş ya benim doktor yanlış söyledi ya arkadaşın doktoru yanlış yorum yaptı.

konu sahibi endişe edeceğin bir durum yok inşallah geç döllenmedir.benimde çok düşük başladı geç döllenme idi iki günde bir kan verdim 3 kez sonra bir hafta sonra veridim artmıştı hep çok şükür bişi yoktu.sende endişe etme Allahın izni ile bebişin geliyordur.

Cnm onemli olan degrrin 2 ye katlamasi sukurler olsunki seninki 2 ye katlamis bnm ilk gebeligimde 2000 lerdeydi degerim ama duzenli artmadi kimyasal gebelik oldu bu gebeligimde ilk ogrendigimde degerim 100 lerdeydi ama saglikli bir sekilde artti o yuzden degerin az cok olmasina takilma onemli olan 2 ye katlamasi

Kimyasal nasıl oluyo ki? o zmn benm de düşük değerim. şimdi brn de korktum. neymiş ki o
Kimyasal gebelikte değerin yüksek alcak olması değil düzenli yukseliyomu yoksa dusuyomu önemli olan bu cnm değerin 2000 olur ama kimyasal olur değer düşer. Değerin 140 olur normal gebeliktir artar sen stres yapma hakkından hayırlısı olsun insallah

Kimyasal gebelikte değerin yüksek alcak olması değil düzenli yukseliyomu yoksa dusuyomu önemli olan bu cnm değerin 2000 olur ama kimyasal olur değer düşer. Değerin 140 olur normal gebeliktir artar sen stres yapma hakkından hayırlısı olsun insallah

amin inşallah :dua: çok teşekkür ederim :KK68:

Bende endişeliyim nasıl oluyor 3 haftalık gebelik 2456 çıkıyor. Bu da soru işareti bence değerin yüksek olması iyi bir şey değil ki. Belki sorun vardır. Herkese doktor söylemiş ya benim doktor yanlış söyledi ya arkadaşın doktoru yanlış yorum yaptı.
Son adet tarihiniz nedir?

Son adet tarihiniz nedir?
23 eylül ama adetime bir gün kala değerim 81.87ydi. Beklenen adetten bir hafta geçtikten sonra 2456 çıktı. Ben nisbet filan yapmıyorum arkadaşın
4 haftalık olması imkansız ya ben 10 haftalık oluyorum değere göre ya da arkadaş daha bir haftalık. Anlamadım

23 eylül ama adetime bir gün kala değerim 81.87ydi. Beklenen adetten bir hafta geçtikten sonra 2456 çıktı. Ben nisbet filan yapmıyorum arkadaşın
4 haftalık olması imkansız ya ben 10 haftalık oluyorum değere göre ya da arkadaş daha bir haftalık. Anlamadım
İyide regl gününde zaten 4 haftalık hamile oluyorsun. Yani senin değerin 5. Haftanın sonunda ki değer. Doğal olarak yüksek.benim değerimde adetten 2 gün sonra böyle çıktı. Yani haftaya nasip olursa seninki gibi yükselecek.sen bilip bilmeden knşyosn. Bana yazdğna bak ben endişelenmişim düşük mü diye sen gülücükleri koymuşsun. Gerçi senin tarz insanların bu açklamayla biyere varacağından da şüpheliyim ama belki de algılarsın kazayla diye yazıyorum

Bilip bilmeden yorum yapçağına biraz araştır bence.

Siz anlamadınız herhalde doktorun söylediğini söylüyorum. Size doktor o değer için 3 haftalık nasıl diyor ben onu anlamadım. Benim değerimle sizinkini ölçünce benim 10 haftalık olması gerekiyor. 3 haftada 140 ben anlamadım diyorum. Gülücük koymam da kötü niyetli değildi kendi kendinize yargılar biçimde konuşmanıza gerek Yok. Endişe içindeyim diyorsun ama bende beni yargılıyorsun demek ki insanın doğasında bu var ben haTa yaptıysam sen yapma!

O değer için 3 haftalık demesi bana garip geldi nerden baksan bir haftalık gibi geldi bana değer düşük diye ama gebe değilsin düşük yaparsın kimyasal vs tarzı bir şey demedim farkındaysanız. Beni de alakadar etmez kötü biyetli bir yorum değildi

Siz anlamadınız herhalde doktorun söylediğini söylüyorum. Size doktor o değer için 3 haftalık nasıl diyor ben onu anlamadım. Benim değerimle sizinkini ölçünce benim 10 haftalık olması gerekiyor. 3 haftada 140 ben anlamadım diyorum. Gülücük koymam da kötü niyetli değildi kendi kendinize yargılar biçimde konuşmanıza gerek Yok. Endişe içindeyim diyorsun ama bende beni yargılıyorsun demek ki insanın doğasında bu var ben haTa yaptıysam sen yapma!

O değer için 3 haftalık demesi bana garip geldi nerden baksan bir haftalık gibi geldi bana değer düşük diye ama gebe değilsin düşük yaparsın kimyasal vs tarzı bir şey demedim farkındaysanız. Beni de alakadar etmez kötü biyetli bir yorum değildi
Sen bence ne dediğini bilmiyosun. neyse uzatçak bir durum yok.

Doktorun yanlış söylemiş ya da yanlış anlamışsin. beş haftalık hamile oluyorsun. Değerin de normal. ben mesela en son 9 ağustosta regl oldum. 9 eylülde degerim 770 çıktı. bir hafta sonra 10036 çıktı. değerler önemli değil önemli olan iki günde ikiye katlaması. ya yasin küçük ya da çok bilinclenmeden hamile kaldın. mesajinin yanlış anlaşılması çok normal. yorumlarda daha dikkatli olmalısın.

Doktorun yanlış söylemiş ya da yanlış anlamışsin. beş haftalık hamile oluyorsun. Değerin de normal. ben mesela en son 9 ağustosta regl oldum. 9 eylülde degerim 770 çıktı. bir hafta sonra 10036 çıktı. değerler önemli değil önemli olan iki günde ikiye katlaması. ya yasin küçük ya da çok bilinclenmeden hamile kaldın. mesajinin yanlış anlaşılması çok normal. yorumlarda daha dikkatli olmalısın.
Hem bilinçliyim hamile kaldım ki bu eşimi ve beni alakadar eder hemde yaşım 19-20 değil son adet tarihime bakılırsa 9 haftalık olmam gerekiyor ama doktorum kan tahlilinde çıkan bu sonuca göre 3-4 haftalık ancak var dedi. Nitekim doktorlar bizden daha bilgili diye düşünüyorum.

Arkadaşa hayırlı gebelikler size de iyi tartışmalar arkadaşlar hoşçakalın.

X