4+3 te beta hcg 140 düşük bir değer mi?

Hem bilinçliyim hamile kaldım ki bu eşimi ve beni alakadar eder hemde yaşım 19-20 değil son adet tarihime bakılırsa 9 haftalık olmam gerekiyor ama doktorum kan tahlilinde çıkan bu sonuca göre 3-4 haftalık ancak var dedi. Nitekim doktorlar bizden daha bilgili diye düşünüyorum.

Arkadaşa hayırlı gebelikler size de iyi tartışmalar arkadaşlar hoşçakalın.
[/QUOTE
23 eylül ama adetime bir gün kala değerim 81.87ydi. Beklenen adetten bir hafta geçtikten sonra 2456 çıktı. Ben nisbet filan yapmıyorum arkadaşın
4 haftalık olması imkansız ya ben 10 haftalık oluyorum değere göre ya da arkadaş daha bir haftalık. Anlamadım
ya arkadaşım 23 eylüldü dion nasıl 9 haftalık oluyosun

Doktorun sekreteri son adet tarihimi söylediğinde kağıdın köşesine 9hafta yazdı büyük büyük harflerle! Doktorun yanına girdiğimde ultrasonda bakıldığında 9 hafta yazılmış ama o son adet tarihine göre yazılmış, geç döllenme bir kan ver değere bakalım dedi. Aynı kağıda da rahim kalınlığı 11mm yazdı kana gönderdi. Kan verdim 3 saat sonra sonucu aldığımda 2456 çıktı. Doktora gidip gösterdiğimde 3-4 haftalık ancak var bu değere göre dediğim gibi son adet tarihi bu olsa da geç döllenme diyoruz biz dedi. Açıklayabildim umarım ! Doktor olmadığım için ve doktorların da % 80ine inanıp güvenerek gittiğim için söyledikleri doğrudur benim için.

İyi akşamlar.

Hem bilinçliyim hamile kaldım ki bu eşimi ve beni alakadar eder hemde yaşım 19-20 değil son adet tarihime bakılırsa 9 haftalık olmam gerekiyor ama doktorum kan tahlilinde çıkan bu sonuca göre 3-4 haftalık ancak var dedi. Nitekim doktorlar bizden daha bilgili diye düşünüyorum.

Arkadaşa hayırlı gebelikler size de iyi tartışmalar arkadaşlar hoşçakalın.
Simdi de üç hafta oldu dört hafta. BIr daha doktorunu iyi dinle. Bu kadar sinir bebeğe zararlı. :KK12::KK12: sen başkalarına pek yorum yapma en iyisi. bak buradaki herkesin tepkisini çektin. kendini sev bebeğini sev insanları sev. sakin. :duduk: guzellikle acikliyorum. herkese bir cemkirme. Sıkıldım bu agresif insanlardan. piff:KK34:

Simdi de üç hafta oldu dört hafta. BIr daha doktorunu iyi dinle. Bu kadar sinir bebeğe zararlı. :KK12::KK12: sen başkalarına pek yorum yapma en iyisi. bak buradaki herkesin tepkisini çektin. kendini sev bebeğini sev insanları sev. sakin. :duduk: guzellikle acikliyorum. herkese bir cemkirme. Sıkıldım bu agresif insanlardan. piff:KK34:
Bende çok sıkılıyorum 5 mesajdır durumu açıklıyorum halaaaaaa bir mesajdan yürüme çabası. Yalnız bu şekilde tatmin olmak size de zarar hoşçakalın :)

Doktorun sekreteri son adet tarihimi söylediğinde kağıdın köşesine 9hafta yazdı büyük büyük harflerle! Doktorun yanına girdiğimde ultrasonda bakıldığında 9 hafta yazılmış ama o son adet tarihine göre yazılmış, geç döllenme bir kan ver değere bakalım dedi. Aynı kağıda da rahim kalınlığı 11mm yazdı kana gönderdi. Kan verdim 3 saat sonra sonucu aldığımda 2456 çıktı. Doktora gidip gösterdiğimde 3-4 haftalık ancak var bu değere göre dediğim gibi son adet tarihi bu olsa da geç döllenme diyoruz biz dedi. Açıklayabildim umarım ! Doktor olmadığım için ve doktorların da % 80ine inanıp güvenerek gittiğim için söyledikleri doğrudur benim için.

İyi akşamlar.
Son adet tarihim 23 Eylül demişsin. 23 eylülün üzerinden 9 hafta geçti de benim mi haberim yok?

iyi akşamlaaaar :) çok fazla sert tepkiler veriyorsun kendine bunu yapma arkadaşın dediği gibi insanları olduğu gibi kabul et ve sev :) denemelisin bence. hoşçakalın gençler :)
:anneadayı: Eğer öyle olsaydı bu kdr tepkiyi sen almazdın. Özelden bile bana bi sürü mesaj geldi senin söylediğin şeylerin saçmalığıyla ilgili. Kötü niyetli olmasanda kendini ifade etmekte sıkıntın var. Nyse uzadı bu konuşma. Sende biraz tutarlı olmayı denemelisin:) hadi sana da hoşçakal... geç döllenmeyide bi araştır bence:halay:

Arkadaşım sen canını sıkma benimde kan degerim 254 çıktı Dr 4 haftalık bile değil dedi ama iki gün sonra 683 oldu Önemli olan iki günde bir artıyor mu ona bak o onemliymis yarin yine gideceğim bakalım ne diyecek.

Merhaba arkadaşlar pazartesi hcg yaptırdım 68.5 çktı. Bugün yaptırdım. 140.5 çıktı. Sizce normal mi?
Canım merhaba bal gibi hamilesin. Tabi ki normal!!
Başka şeylerle aklını bulandırma lütfen ben adete beş kala öğrendim değerim 21 çıkmıştı. Şimdi 17 haftamız doluyor. Lütfen sayısal verilere takılıp kendini de senden başka kimsesi olmayan meleğini de üzme.
Bol bol dinlen su iç proteine ağırlık ver canım benim.

Başka şeylerle aklını bulandırma lütfen ben adete beş kala öğrendim değerim 21 çıkmıştı. Şimdi 17 haftamız doluyor. Lütfen sayısal verilere takılıp kendini de senden başka kimsesi olmayan meleğini de üzme.
Bol bol dinlen su iç proteine ağırlık ver canım benim.[/QUOTÇarşamba 140 çıkmıştı ama bugün baktım 159 çktı gerçekten çok üzgünümm umut var mı hala sence

Bol bol dinlen su iç proteine ağırlık ver canım benim.[/QUOTÇarşamba 140 çıkmıştı ama bugün baktım 159 çktı gerçekten çok üzgünümm umut var mı hala sence

X