4+3 te beta hcg 140 düşük bir değer mi?

kimyaci87

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2013
844
551
34
Merhaba arkadaşlar pazartesi hcg yaptırdım 68.5 çktı. Bugün yaptırdım. 140.5 çıktı. Sizce normal mi?

Son düzenleme:
4 haftalık 140 mı şaka herhalde. Benim 2456 3 haftalık dedi doktor :))))))))

Yok pardon yanlş sordm. yani olmadğın afet tarihin ne zamandı? benm 28i yani cums hünü. ama ben ptesi farkettm hamile oldğmu. ptesi 29du, bgn de yaptrdm 118 çktı ama daha adet tarihim gelmedi bile. o zmn daha bi hızla artıyomş. senin gecikme oldu mu? bu arada zamanlatmz da yakın brnm de som adet tarihim 26 eylüldü ama benm periyodum 32 33

Benim periyod değişken. Ama 8 inde yumurtladığımı hissettim.28 gün olarak düşünüyorum. 23 ünde olmam gerekiyordu yani. 3 gün gecikmeye 140 az geldi. Kimyasal olmasndan korkuyorum. 2 ay önce kimyasal yaşadım bu yüzden çok tedirginim

Kimyasal nasıl oluyo ki? o zmn benm de düşük değerim. şimdi brn de korktum. neymiş ki o

Doktora sordun mu değer için ne dedi. Milletin hep 1000 lerde değer. O yüzden tedirginim

Yok ben daha adet tarihim geçmedi diye gitmedim çok erken diye. sonçlarımı da intetntten aldm, beklemdm hastanede. cuma günü bat, bi somraki cuma doltoruma giderm diye düşünüyodm ben.
Değer düşük geldi diyosun ama adet günü bile değeri 20 olup da hamilelği gayet güzel ilerleyenler varmş.

Merhaba arkadaşlar pazartesi hcg yaptırdım 68.5 çktı. Bugün yaptırdım. 140.5 çıktı. Sizce normal mi?
kaçla öğrendiğin çok önemli değil. önemli olan iki günde bir ikiye katlaması. yumurtlama ve döllenme günü ayrıca salgıladığın bhcg farklılıklara sebep olur. ikiye katlamış. iki gün sonra testi tekrar et. 281 civarında çıkarsa sağlıklı ilerliyor demektir. insanların söylediklerine de çok takılma. 10000 çıkmasına rağmen 8. haftada kalp bile durabilir. neyin kafasını yaşayıp neye sırıtıyor neye güveniyor bu insanlar anlamıyorum. ayrıca 3 haftalık hamile diye bir şey olmaz. regl günü geçinceöğrenilir. zaten kişi ilk öğrendiğinde 4 haftalık olur. önceki reglin ilk günü dikkate alınır hafta hesaplanırken.

Anladğm ladryla nu konuda bizden çok bilgin bar..hemen bi şey sormak istyrm
Benm adet günüm 28i. ben 24ünde öğrendm testte silik öktı, kan verdm 29du ptesi günü. bugün idrar testini tekrarladm silik çizgi daha koyulaşmştı. kan tahlili de yaptrdm değerim 118di bugün. 2günde 4e katlanmş anormal bi durum mu bu

Benim kimyasal gebelik olduğunda değerim düşük başladı ve 1 hafta snra adet oldum ilerlemedi hamileliğim Bu yüzden korkuyorm.bende aynen senin gibi sadece testi yaptrdim ama hemşire biraz düşük dedi.

Çok teşekkür ederim...evet pzrtsi 68.5 tu çarşamba 140.5 oldu tam 2 ye katlandı yani şükürler olsun...

4 haftalık 140 mı şaka herhalde. Benim 2456 3 haftalık dedi doktor :))))))))
3 haftalık hamilelik diye bir şey olmaz. önceki reglinizin ilk günü baz alınarak hesaplanır. yumurtlama günü hesaplanmaz. muhtemelen regliniz bir hafta falan ancak geçmiştir. bunun için de 2456 çok değil. endişeli bir hamileye bu şekilde mesaj yazmak konu sahibini daha çok endişelendirir.

Benim kimyasal gebelik olduğunda değerim düşük başladı ve 1 hafta snra adet oldum ilerlemedi hamileliğim Bu yüzden korkuyorm.bende aynen senin gibi sadece testi yaptrdim ama hemşire biraz düşük dedi.

İyi düşünelim iyi olsun. kimyasal gebeliğin sebebi neymiş peki

ikinci gebeliğim. arada bir de kimyasal var. oradan biliyorum. :) en az ikiye katlaması gerekiyor. daha fazla katlayabilir. ilk gebeliğimde hızla katlandı hep 3,5 katı oluyordu. bunda biraz daha yavaş katlandı. önemli olan istikrarlı bir şekilde en az iki kat artıp, düşme olmaması. sağlıkla gelsin yavrularınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…