Amin cnm aynen bak bende senin gibiyim valla az agrım olunca acaba yinemi kanamam olacak düşecek diyorum kaç aylık şimdi cnm rabbim birdaha yaşatmasinSizi çok iyi anlıyorum bende birkaç ay önce kimyasal gebelik geçirdim şuan hamileyim çok yeni daha coraspirin kullanıyorum hep bir korku oluyor acaba niye acıyor ağrıyor kasıklarım diye kendimi dinliyorum.. İnşallah sağlıklı sıhhatli bir gebelik geçiririz kucağımızı doldursun Rabbim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
4+2günlük gebeyim kasık agrım oluyor arada karın ağrısı normal mi
- Konu Sahibi Huma12
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Hayırlısı olsun inşallah canım Rabbim bekleyen tüm Herkese nasip etsin inşallahYok cnm degişiyor insanlara göre cunku kuzneımde sol hep erkek miş öyke oluyor dedi
Amin canım bidaha yaşatmasın Rabbim Şuan çok yeni yarın beta hcg değerimi tekrar kontrol edicez bakalım yükseliş iyiyse doktoruma gidicem inşallahAmin cnm aynen bak bende senin gibiyim valla az agrım olunca acaba yinemi kanamam olacak düşecek diyorum kaç aylık şimdi cnm rabbim birdaha yaşatmasin
İnşallah cnm bat geceli ne kadar oldu ben batan 2 gün önce 194.6 cıktı adetten 1 gün geçti 524.94 cıktıAmin canım bidaha yaşatmasın Rabbim Şuan çok yeni yarın beta hcg değerimi tekrar kontrol edicez bakalım yükseliş iyiyse doktoruma gidicem inşallah
Amin cnm sağlıkla gelirler inşallah bebişlerimizHayırlısı olsun inşallah canım Rabbim bekleyen tüm Herkese nasip etsin inşallah
Ben bata 5 gün kala kan verdim evde testte gördüm silik çizgiyi hatta sayfa açtım oraya atmıştım 17.65 ti adet öncesi olduğu içinİnşallah cnm bat geceli ne kadar oldu ben batan 2 gün önce 194.6 cıktı adetten 1 gün geçti 524.94 cıktı
Mmm iyi cnm bende 3 gün n kala öğrendimBen bata 5 gün kala kan verdim evde testte gördüm silik çizgiyi hatta sayfa açtım oraya atmıştım 17.65 ti adet öncesi olduğu için
Sağlıklı devam eden gebelik diliyorum isteyen herkese ben bugün tekrar kan verdim sonucunu bekliyorum dua edinMmm iyi cnm bende 3 gün n kala öğrendim
Amin cnm İnşallah guzel haberler olur cnm haber ver kan sonucu cıktık tan sonraSağlıklı devam eden gebelik diliyorum isteyen herkese ben bugün tekrar kan verdim sonucunu bekliyorum dua edin
Yükselir cnm ben 2 gun kala verdim 194.6 cıktı sonra adet bir gun sonra gittim 524.94 cıktı cnm korka yükselirSağlıklı devam eden gebelik diliyorum isteyen herkese ben bugün tekrar kan verdim sonucunu bekliyorum dua edin
Tamam çıkınca yazcam hemenAmin cnm İnşallah guzel haberler olur cnm haber ver kan sonucu cıktık tan sonra
İnşallah canım benim çok teşekkür ederim kalp atışını duyana kadar korkularım geçcek gibi değil ama deniyorumYükselir cnm ben 2 gun kala verdim 194.6 cıktı sonra adet bir gun sonra gittim 524.94 cıktı cnm korka yükselir
Bende öyke valla kalp atışını duyim Allahın izniyle hep aklım korku var cok zor oluyırİnşallah canım benim çok teşekkür ederim kalp atışını duyana kadar korkularım geçcek gibi değil ama deniyorum
Kesinlikle çok zor.. ağzım dolu dolu hamileyimmmm diyemiyorum bile.. Rabbim yaşatmasın bize bidaha böyle bişey.. Hepimizn Sağlıkla gelsin bebişler inşallah..Bende öyke valla kalp atışını duyim Allahın izniyle hep aklım korku var cok zor oluyır
Amin cnm amin kimseye diyemiyorum ki yine bşrsey olacak korkusuyla sanki heran adet olacak gibi bekliyorumKesinlikle çok zor.. ağzım dolu dolu hamileyimmmm diyemiyorum bile.. Rabbim yaşatmasın bize bidaha böyle bişey.. Hepimizn Sağlıkla gelsin bebişler inşallah..
Biz dayanamıyoruz ailelere söylüyoruz dua edin diye napalım heyecanı paylaşmadan da durduramıyor insan kendiniAmin cnm amin kimseye diyemiyorum ki yine bşrsey olacak korkusuyla sanki heran adet olacak gibi bekliyorum
Öyle valla cnm normalde benim agrım yoktu dün kontrol vardı doktor o kadar karnıma basıp bakıyor Kı utrasyonda cok ağrıdı ondan sonra agrı başladı nedem öyke oluyır acabaBiz dayanamıyoruz ailelere söylüyoruz dua edin diye napalım heyecanı paylaşmadan da durduramıyor insan kendini
Sen muayeneye gittin mi canım ? Onu ben kaçırmışım ee kese ne durumda ultrasonda kaç haftalık görünüyor ? Ağrılar oluyor ya ben muayeneye daha gitmedim benim bile var arada gelip gidiyor adet gününde daha çok hissediliyor gibi aynı adet gibiÖyle valla cnm normalde benim agrım yoktu dün kontrol vardı doktor o kadar karnıma basıp bakıyor Kı utrasyonda cok ağrıdı ondan sonra agrı başladı nedem öyke oluyır acaba
Dün gittim cnm 4+2 günlük dedi 1 hafta sonra gel dedi keseyi görelim dedi cnmSen muayeneye gittin mi canım ? Onu ben kaçırmışım ee kese ne durumda ultrasonda kaç haftalık görünüyor ? Ağrılar oluyor ya ben muayeneye daha gitmedim benim bile var arada gelip gidiyor adet gününde daha çok hissediliyor gibi aynı adet gibi
Hadi inşallah güzel gider herşey canımDün gittim cnm 4+2 günlük dedi 1 hafta sonra gel dedi keseyi görelim dedi cnm