• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4+2günlük gebeyim kasık agrım oluyor arada karın ağrısı normal mi

Sizi çok iyi anlıyorum bende birkaç ay önce kimyasal gebelik geçirdim şuan hamileyim çok yeni daha coraspirin kullanıyorum hep bir korku oluyor acaba niye acıyor ağrıyor kasıklarım diye kendimi dinliyorum.. İnşallah sağlıklı sıhhatli bir gebelik geçiririz kucağımızı doldursun Rabbim🤲
Amin cnm aynen bak bende senin gibiyim valla az agrım olunca acaba yinemi kanamam olacak düşecek diyorum kaç aylık şimdi cnm rabbim birdaha yaşatmasin

Amin cnm aynen bak bende senin gibiyim valla az agrım olunca acaba yinemi kanamam olacak düşecek diyorum kaç aylık şimdi cnm rabbim birdaha yaşatmasin
Amin canım bidaha yaşatmasın Rabbim🤲 Şuan çok yeni yarın beta hcg değerimi tekrar kontrol edicez bakalım yükseliş iyiyse doktoruma gidicem inşallah

Amin canım bidaha yaşatmasın Rabbim🤲 Şuan çok yeni yarın beta hcg değerimi tekrar kontrol edicez bakalım yükseliş iyiyse doktoruma gidicem inşallah
İnşallah cnm bat geceli ne kadar oldu ben batan 2 gün önce 194.6 cıktı adetten 1 gün geçti 524.94 cıktı

İnşallah cnm bat geceli ne kadar oldu ben batan 2 gün önce 194.6 cıktı adetten 1 gün geçti 524.94 cıktı
Ben bata 5 gün kala kan verdim evde testte gördüm silik çizgiyi hatta sayfa açtım oraya atmıştım 17.65 ti adet öncesi olduğu için

Biz dayanamıyoruz ailelere söylüyoruz dua edin diye napalım heyecanı paylaşmadan da durduramıyor insan kendini🤲
Öyle valla cnm normalde benim agrım yoktu dün kontrol vardı doktor o kadar karnıma basıp bakıyor Kı utrasyonda cok ağrıdı ondan sonra agrı başladı nedem öyke oluyır acaba 🤕

Öyle valla cnm normalde benim agrım yoktu dün kontrol vardı doktor o kadar karnıma basıp bakıyor Kı utrasyonda cok ağrıdı ondan sonra agrı başladı nedem öyke oluyır acaba 🤕
Sen muayeneye gittin mi canım ? Onu ben kaçırmışım ee kese ne durumda ultrasonda kaç haftalık görünüyor ? Ağrılar oluyor ya ben muayeneye daha gitmedim benim bile var arada gelip gidiyor adet gününde daha çok hissediliyor gibi aynı adet gibi

Sen muayeneye gittin mi canım ? Onu ben kaçırmışım ee kese ne durumda ultrasonda kaç haftalık görünüyor ? Ağrılar oluyor ya ben muayeneye daha gitmedim benim bile var arada gelip gidiyor adet gününde daha çok hissediliyor gibi aynı adet gibi
Dün gittim cnm 4+2 günlük dedi 1 hafta sonra gel dedi keseyi görelim dedi cnm

Back
X