Bende 3 düşük yaptım iğne kullanıyorum şuan kan sulandırıcı inşallah aynı şeyleri yaşamayızGecen ay kimyasal gebelik gecirdim yaa daha korku acaba boş mu yok su bu kötü düşünce var hep aklımda
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
4+2günlük gebeyim kasık agrım oluyor arada karın ağrısı normal mi
- Konu Sahibi Huma12
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?İnşallah cnmHayırlısı olsun inşallah canm
İnşallah cnm benim inşallah olursa 2 bebegim olacak bir kızım varBende 3 düşük yaptım iğne kullanıyorum şuan kan sulandırıcı inşallah aynı şeyleri yaşamayız
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinİnşallah cnm benim inşallah olursa 2 bebegim olacak bir kızım var
Bende geçen sene Eylül ayında kürtaj oldum boş gebeliktenBen gecen ay kimyasal gebelik gecirdim yaa daha korku var acaba boş gebelik mi yok su hep korku var
Amim
Amin cnm aminRabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Belirtin varmşydi cnm ondan rabbim birdaha yaşatmadin inşallahBende geçen sene Eylül ayında kürtaj oldum boş gebelikten
Valla sabahtan beri o kadar korkuyorum ki acaba yinemi düşücel diyeNormal canim 3. Ayina girince geciyo meraketme bnimde oyleydi
Boş gebeliktemi?Belirtin varmşydi cnm ondan rabbim birdaha yaşatmadin inşallah
Korkma agir isler yapma dikkat et kndine normal agrilarinValla sabahtan beri o kadar korkuyorum ki acaba yinemi düşücel diye
Yok ağır iş yapmıyorum valla cnm dikkat ediyorum cnmKorkma agir isler yapma dikkat et kndine normal agrilarin
Evet. CnmBoş gebeliktemi?
Çok normal canım adet olacakmış gibi hatta sol kasık ağrısı kız sağ kasık ağrısı erkek derler ne kadar doğrudur bilinmez tabiKızlar 4+2 hamileyim ama arada kasık agrım var karın ağrım bir iki defada sanki sağ kasıgım batıyor gibi kramp gibi normal mi
Yok cnm degişiyor insanlara göre cunku kuzneımde sol hep erkek miş öyke oluyor dediÇok normal canım adet olacakmış gibi hatta sol kasık ağrısı kız sağ kasık ağrısı erkek derler ne kadar doğrudur bilinmez tabi
Belirti gebelik belirtileriyle aynı ultrason da belli oluyorEvet. Cnm
Rabbim birdaha yaşatmasın kaç haftalık öğrendin cmöBelirti gebelik belirtileriyle aynı ultrason da belli oluyor
6 haftalıktı 8 haftaya kadar bekleyip kürtaj olmuştum Rabbim kimseye yaşatmasınRabbim birdaha yaşatmasın kaç haftalık öğrendin cmö
Amin cnm amim inşallah rabbim yaşatmasin kimseye6 haftalıktı 8 haftaya kadar bekleyip kürtaj olmuştum Rabbim kimseye yaşatmasın
Sizi çok iyi anlıyorum bende birkaç ay önce kimyasal gebelik geçirdim şuan hamileyim çok yeni daha coraspirin kullanıyorum hep bir korku oluyor acaba niye acıyor ağrıyor kasıklarım diye kendimi dinliyorum.. İnşallah sağlıklı sıhhatli bir gebelik geçiririz kucağımızı doldursun RabbimGecen ay kimyasal gebelik gecirdim yaa daha korku acaba boş mu yok su bu kötü düşünce var hep aklımda