4+2günlük gebeyim kasık agrım oluyor arada karın ağrısı normal mi

Huma12

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2021
492
152
Kızlar 4+2 hamileyim ama arada kasık agrım var karın ağrım bir iki defada sanki sağ kasıgım batıyor gibi kramp gibi normal mi

Kızlar 4+2 hamileyim ama arada kasık agrım var karın ağrım bir iki defada sanki sağ kasıgım batıyor gibi kramp gibi normal mi
Bende 4+3 deyim benimde oluyor 10 saniye sürüyo kramp ama geçmeye başladı sanki bugün fazla olmadı karın ağrım da arada oluyor ama normal çünkü bebeğin yerleşme zamanları karın ağrın ve kasık ağrın normal kanaman olmadığı sürece korkma

Bende 4+3 deyim benimde oluyor 10 saniye sürüyo kramp ama geçmeye başladı sanki bugün fazla olmadı karın ağrım da arada oluyor ama normal çünkü bebeğin yerleşme zamanları karın ağrın ve kasık ağrın normal kanaman olmadığı sürece korkma
Yok kanamam hamdolsun peki sen kese gördün mü buğun gittim görmedi doktor kan değerin kaç suan aramızda 1 gün var

Ilk 3 ay her ay adet zamanin gelince veya 1-2 gun gecince gebede olsan bu agrilari hissedersin canim bel agrisi kasik agrisi batma falan ama 3 aydan sonra bebek kendini toparlayinca artik kalmiyor pek

Bende 4+6 haftalık yarın kese icin gidicem Allahın izniyle ☺️ kasık ağrısı normaldir canım kendini yorma ev işi vs bu ara eşinden yardım al :)

Bende 4+6 haftalık yarın kese icin gidicem Allahın izniyle ☺️ kasık ağrısı normaldir canım kendini yorma ev işi vs bu ara eşinden yardım al :)
Bende korkuyorum valla birsey mi olucak diye kasık agrım var arada temizlik yaptım bugun hastaneye gittim geldim senin kese gözüktü lü 😅

X