Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende 4+3 deyim benimde oluyor 10 saniye sürüyo kramp ama geçmeye başladı sanki bugün fazla olmadı karın ağrım da arada oluyor ama normal çünkü bebeğin yerleşme zamanları karın ağrın ve kasık ağrın normal kanaman olmadığı sürece korkmaKızlar 4+2 hamileyim ama arada kasık agrım var karın ağrım bir iki defada sanki sağ kasıgım batıyor gibi kramp gibi normal mi
Yok kanamam hamdolsun peki sen kese gördün mü buğun gittim görmedi doktor kan değerin kaç suan aramızda 1 gün varBende 4+3 deyim benimde oluyor 10 saniye sürüyo kramp ama geçmeye başladı sanki bugün fazla olmadı karın ağrım da arada oluyor ama normal çünkü bebeğin yerleşme zamanları karın ağrın ve kasık ağrın normal kanaman olmadığı sürece korkma
Çok erken daha beta dün 261 di yarın tekrar vereceğim 1500 geçince beta kese gözüküyorYok kanamam hamdolsun peki sen kese gördün mü buğun gittim görmedi doktor kan değerin kaç suan aramızda 1 gün var
Benimde dün 524.95 cıktı dun baktırdımÇok erken daha beta dün 261 di yarın tekrar vereceğim 1500 geçince beta kese gözüküyor
Ilk 3 ay her ay adet zamanin gelince veya 1-2 gun gecince gebede olsan bu agrilari hissedersin canim bel agrisi kasik agrisi batma falan ama 3 aydan sonra bebek kendini toparlayinca artik kalmiyor pekKızlar 4+2 hamileyim ama arada kasık agrım var karın ağrım bir iki defada sanki sağ kasıgım batıyor gibi kramp gibi normal mi
Hafta başı gözükür keseBenimde dün 524.95 cıktı dun baktırdım
İnşallah cnm arada kasık agrım karın ağrım var korkuyorum vallaHafta başı gözükür kese
Korkma çok normal bunlarİnşallah cnm arada kasık agrım karın ağrım var korkuyorum valla
Bende korkuyorum valla birsey mi olucak diye kasık agrım var arada temizlik yaptım bugun hastaneye gittim geldim senin kese gözüktü lüBende 4+6 haftalık yarın kese icin gidicem Allahın izniyle kasık ağrısı normaldir canım kendini yorma ev işi vs bu ara eşinden yardım al :)
Yarın gözükür inşAllah bakalımBende korkuyorum valla birsey mi olucak diye kasık agrım var arada temizlik yaptım bugun hastaneye gittim geldim senin kese gözüktü lü
Tm cnm tesekkür ederimKorkma çok normal bunlar
Yarin gidecek misin inşallah canımYarın gözükür inşAllah bakalım
EvetYarin gidecek misin inşallah canım
Sen ne zaman gitmeyi düşünüyorsunYarin gidecek misin inşallah canım
Gecen ay kimyasal gebelik gecirdim yaa daha korku acaba boş mu yok su bu kötü düşünce var hep aklımdaKorkma çok normal bunlar
Dün gittim cnm 1hafta sonr gel dediSen ne zaman gitmeyi düşünüyorsun
Hayırlısı olsun inşallah canmDün gittim cnm 1hafta sonr gel dedi
Ben gecen ay kimyasal gebelik gecirdim yaa daha korku var acaba boş gebelik mi yok su hep korku varSen ne zaman gitmeyi düşünüyorsun