• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4+2günlük gebeyim kasık agrım oluyor arada karın ağrısı normal mi

Kızlar 4+2 hamileyim ama arada kasık agrım var karın ağrım bir iki defada sanki sağ kasıgım batıyor gibi kramp gibi normal mi
Normal canim. Bana da oluyordu doktorum rahim hazırlanıyor büyüyecek sonuçta böyle kramplar olması normal demişti içinizin rahat olması açısından siz de bi doktorunuza söyleyin bence ne olur ne olmaz

Normal canim. Bana da oluyordu doktorum rahim hazırlanıyor büyüyecek sonuçta böyle kramplar olması normal demişti içinizin rahat olması açısından siz de bi doktorunuza söyleyin bence ne olur ne olmaz
Yazdım cnm doktora oda normal dedi bende kıst var yaa ondanda olur dedi cok artarsa kanama olursa gel dedi

Amin canım iştahsızlık var midem bulanıyor şuanda hastanede yattığım içi
Pıhtılaşma için hastane yatış verilmesi korktum şimdi iğne veya ilaç verirler diye duymuştum bende de var değeri düşük dedi doktor ilaç verilir demişti rabbim sizi korusun inşşallah herşey güzel olur

Pıhtılaşma için hastane yatış verilmesi korktum şimdi iğne veya ilaç verirler diye duymuştum bende de var değeri düşük dedi doktor ilaç verilir demişti rabbim sizi korusun inşşallah herşey güzel olur
Canim bnm vücutta geziyormus pıhtı ondan hastaneye sevk ettiler

Şaka gibi korkulu rüyam pırtılaşma kromozom testinde ögrendim hamilelik olursa ilaç verilir dedi şimdi gecikme yaşıyorum beklemedeyim 6 yaşında çocuğum var onda sorun yaşamadım sonrası kimyasal düşük yaşadım kromozon test başvurdum doktor korkmayın dedi aklımdan çıkmıyor rabbim bebeğinizi size bağışlasın zor ama heyecanlı güzel günler düşünün üzülmeyin stres yasak

Back
X