- 8 Kasım 2016
- 2.143
- 1.818
- 133
Canim.bende cumartesi gunu doktora gideceğim 4+5 im ama belirtilerim kayboldu korkuyorum sırf o yüzden doktora gideceğimBende öyke valla kalp atışını duyim Allahın izniyle hep aklım korku var cok zor oluyır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim.bende cumartesi gunu doktora gideceğim 4+5 im ama belirtilerim kayboldu korkuyorum sırf o yüzden doktora gideceğimBende öyke valla kalp atışını duyim Allahın izniyle hep aklım korku var cok zor oluyır
İnşallah cnmHadi inşallah güzel gider herşey canım
Niye ki cnm ne belirti varmi bende hiç belirtim yok arada bulantım var korkma korkuyorsan kan ver eger Allah göster nesin kötü sey olsa kanama leke olur cnmCanim.bende cumartesi gunu doktora gideceğim 4+5 im ama belirtilerim kayboldu korkuyorum sırf o yüzden doktora gideceğim
Evet banada bir bastırdı cok kötü oldum ondan sonra agrım başladiUltrasonda cok bastiriyorlar mi korkuyorum cok
Görmek için sanırım yapıyorlar onuEvet banada bir bastırdı cok kötü oldum ondan sonra agrım başladi
Sagol cnm Allah razı olsun inşallah hayırlısı kucağımıza almayi nasip etsin inşallahArkadaşlar korkmayın hepsi normal daha da dört haftanın içindesiniz belirtiler altı haftadan sonra başlıyor bulantı hele ki şiddetli şekilde şanslıysanız şayet yaşamazsınız ağrılar da çok normal biz şuan dokuz haftalığız çok şükür başlarda benim de ağrım çoktu hatta bilmeden kucağıma hop koca bi çocukta almıştım hemen bıraktım üstüne bir de ufak araba kazası yaşadık ve çok ağrılarım oldu ağlamıştım ama çok şükür kesesini de kalp atışını da duyduk içinizi ferah tutun Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşaAllah hepimize
Canim pazartesi günü beta yaptirdim doktor iki kat artmış guzel dedi bana ilaçlarına devam et dedi sonra ki günlerde belirtilerim vardi gogus hassasiyeti midem yemek görünce kotu oluyordu az yiyordum simdi bisey kalmadi geçti bu durum beni korkutuyor dedim tup bebek yaptirdim kanda tekrar baktiracagim birde muayene olmak istiyorumNiye ki cnm ne belirti varmi bende hiç belirtim yok arada bulantım var korkma korkuyorsan kan ver eger Allah göster nesin kötü sey olsa kanama leke olur cnm
Aynrn cnm küçük heralde ondan cnnGörmek için sanırım yapıyorlar onu
Korkma cnm normal daha aynen 6 haftadan sonra başlar kusma felan hap o zmn başlar korkmam cnm Allah etmesin düşük olsa illa belirti olur kanama leke olurCanim pazartesi günü beta yaptirdim doktor iki kat artmış guzel dedi bana ilaçlarına devam et dedi sonra ki günlerde belirtilerim vardi gogus hassasiyeti midem yemek görünce kotu oluyordu az yiyordum simdi bisey kalmadi geçti bu durum beni korkutuyor dedim tup bebek yaptirdim kanda tekrar baktiracagim birde muayene olmak istiyorum
Sirf o yüzden gidiyorum valla yoksa gitmiycektimKorkma cnm normal daha aynen 6 haftadan sonra başlar kusma felan hap o zmn başlar korkmam cnm Allah etmesin düşük olsa illa belirti olur kanama leke olur
Dogr cnm biz ne kadar destekte için rahat etmez git rahat et cnmSirf o yüzden gidiyorum valla yoksa gitmiycektim
Evet canim icim rahat etmiyorDogr cnm biz ne kadar destekte için rahat etmez git rahat et cnm
237 çıktı canımHadi inşallah güzel gider herşey canım
237 çıktı canımİnşallah cnm
İyi cnm güzel yükselmiş237 çıktı canım
Çok şükürİyi cnm güzel yükselmiş
Ne kadar oldu senin bat geceli cnmÇok şükür
Ne kadar oldu senin bat geceli cnm
Yarındı bat günümNe kadar oldu senin bat geceli cnm