İti
İyi cnm güzel yükselmiş banttan sonra daha hızlı artar ztnYarındı bat günüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi cnm güzel yükselmiş banttan sonra daha hızlı artar ztnYarındı bat günüm
İnşallah canım benimİti
İyi cnm güzel yükselmiş banttan sonra daha hızlı artar ztn
Benimde bir sag kasık bir sol kasık agrıyor anlamadım niye seninki nasılİnşallah canım benim
Bulaşık makinasını yerleştirirken özellikle bir sağdan bir soldan batmalar oluyor bi işle uğraşınca aman sağlıklı olsun da belirtilere seviniyorumBenimde bir sag kasık bir sol kasık agrıyor anlamadım niye seninki nasıl
Yok cnm belirti güzelde korkuyorum bşrsey olacak dlyeBulaşık makinasını yerleştirirken özellikle bir sağdan bir soldan batmalar oluyor bi işle uğraşınca aman sağlıklı olsun da belirtilere seviniyorum
Ne dedi cnm doktor kese felan olustu mu kalp atışı felanKızlar bugun kücük te olsa birşey göründü haftaya tekrar gidicem inşallah büyümüş olur
Daha mini minicik bebek gözükmez ki kalp atışına 2 hafta var haftaya keseyi kontrol icin çağırdı büyümesi lazım :)Ne dedi cnm doktor kese felan olustu mu kalp atışı felan
Olmaz inşallah içimizi ferah tutalım.. Yerleştiği için oluyormuş kasık ağrısı burda da çok okudum hep bu şekilde belirtilerYok cnm belirti güzelde korkuyorum bşrsey olacak dlye
Aynen orda birsey var ölçüyolar felan o ne acabaDaha mini minicik bebek gözükmez ki kalp atışına 2 hafta var haftaya keseyi kontrol icin çağırdı büyümesi lazım :)
Aman iyi cnm öyle olsun da valla hayırlısı ile kese kalp atısı duyarsak sonrada kucağımıza alirsakOlmaz inşallah içimizi ferah tutalım.. Yerleştiği için oluyormuş kasık ağrısı burda da çok okudum hep bu şekilde belirtiler
Bilmiyom canım bendeAynen orda birsey var ölçüyolar felan o ne acaba
Bende 1 hafta sonra gel dedi ancak öbür hafta gidicem inşallahBilmiyom canım bende
İnşAllah hayırlı haberlerini alırız cnmBende 1 hafta sonra gel dedi ancak öbür hafta gidicem inşallah
İnşallah Rabbim o günleri de gösterir ben 4 haftalığım daha 2 haftayı bulur heralde duymam değil miAman iyi cnm öyle olsun da valla hayırlısı ile kese kalp atısı duyarsak sonrada kucağımıza alirsak
Amin inşallah cmmİnşAllah hayırlı haberlerini alırız cnm
5 haftada kese gözüküyor diyorlar cnm ama 6 haftayi da bulur kalp atısı da 6 7 hafta belli oluyor cnmİnşallah Rabbim o günleri de gösterir ben 4 haftalığım daha 2 haftayı bulur heralde duymam değil mi
Sabırsızlanıyorum haberleşelim kalp sesini duyunca olurmu5 haftada kese gözüküyor diyorlar cnm ama 6 haftayi da bulur kalp atısı da 6 7 hafta belli oluyor cnm
Tm canım yazalım haber verelim birbirimizeSabırsızlanıyorum haberleşelim kalp sesini duyunca olurmu