3lü test ile ilgili bilgi verebilir misiniz?

gxuxzelresim

mutluyum çünkü anneyim:)
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2007
1.572
4
doktorum aralık ayında 3lü test için çağırdı ama bilgisi olanlardan bu konu hakkında yardım almak istiyorum. neler yapılıyor?yani sadece ultrasonlamı bakacak yoksa kan tahlili filanda yapılıyormu? birde ben özel bir hastaneye gidiyorum ssk lı olarak, test ortalama ne kadar tutar? cevaplarınızı bekliyorum hanımlar...teşekkürler..a.s.a.s.

tatlım ultrasonla değilde senden alınacak kan testiyle yapılıyor..
daha fazla bilgi almak istersen netten araştırabilirsin..
özel hastaneler tahlilleri pahalıya yapıyorlar diye duymuştum...

65ytl gibi bir meblağla yaptılar ssk ile anlaşmalı bir hastaneye kontorollere gittiğim için aynı özel hastanede yaptırdım kan alıpta yapıyorlar genelde iyi çıkıyor benimde normal çıktı...

Canım,ben de ssk geçen özel bir yerde yaptırdım 60 ytl tuttu.diğer arkadaşlarında dediği gibi ultrasonun yanında bir de kan alıyorlar.güzel sonuçlar alman dileğiyle:)

ultrasonla bakıyo aynı gün kan veriyosun test için ben özel bi hastanede yaptırmıştım 60 ytl ama bu fiyatlar değişebiliyor

Niye Devlet Hastanesinde Yaptirmiyosun Testinii..
Ultrasonda Nakiliyo Bebeğin Her şeyine.ve Kan Tahlili Yapiliyo 3lü Tette Hepsi Bukadar....

ben de c.tesi günü dörtlü test yaptırdım. sadece kan alınıyor. bugün alacağım sonuçları. özel hastanede ssklı 75ytl tutuyor.

X