3lu tarama testi

gunes12bk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2024
15
10
25
merhaba arkadaşlar 15+4 haftalık'tan 4gun önce perinatolojiye randevum vardı gittim 2li tarama testi icin gec kaldigimi soyledi 3luye randevu al gel dedi onunda haftası 18.haftaya kadarmış ve ayni branşa randevu 15 gun sonrası alınıyor ve ozaman yine randevu bulana kadar haftam geçiyor. demem şu ki kadın doğuma randevu alsam ayni hastaneye 3lu tarama testi yapılır mı vea beni direkt yonlendirimi randevu almadan çünkü o hastane de yapılıyor test napmaliyim?🤦🏻‍♀️

bence hiç yaptırmayın neticede tanı testi değil tahmin yürütüyorlar. özelde çok güzel özenli bakanlar da var ama devlete falan gidiyorsanız çok fazla yanlış hesaplama yanlış yönlendirme vs oluyor gereksiz stres. Allah korusun ama bi sıkıntı olsa evladınızı aldırmayacaksınızdır diye tahmin ediyorum. gereksiz yere strese sokacaklar.

ama sorunuza cevaben de talep oluşturun istediğiniz bölüme. mutlaka iptal eden oluyor gününüz geçmeden de alırsınız. yeni bi sistem geldi bi gün kala onaylama zorunluluğu. eğer kişiye ulaşamazlarsa da kafalarına göre iptal ediyorlar randevuyu. o yüzden randevu açılma ihtimalı yüksek

X