- 10 Aralık 2007
- 25.344
- 26
- 41
-
- Konu Sahibi incitanemtuana
Ellerinize saglik alip bi tane agzima atasim geldi:)kocisime yapiyim barii sever boyle seyleri
Firin isisi kac derece olcak
kiz delii dimek pizza yaptin hacokacimcoook
nefiss görünüyo vallacokacimcoook
ellerine emeciklerine saglik bidenemopuyorumnanaktan
ufff bayıldım yine ablacım sen boş duramaz mısın hiç
iyi ki hamiş değilim bu halimle özeniyorum o durumda ne olur kim bilir ellerine sağlık
yaaa incim,boyle gosteriyon gosteriyon,hic al sende ye demiyon ama,:mymeka:dur bacim daha sosisi yapayim,bunuda yapacamkaydirigubbakcemile3simdi cayin yanina neguzel giderdi bunlar ama neyseeeee:sinifsinif:
:teselliy benim sexü hamis elisime kiyamam ben:teselli:
:kedi:sende uzak dur tariflerden anam:kedi:
iki canlisin bide icim gidiyo sonra ikram edemedikcemafoldumben
:jeyyar:hangi sosisliyi daha yapmadinmi bakiim:jeyyar:
ŞenizŞenizŞeniz
nefis gözüküyorcokacimcoook ellerine kollarına sağlıkopuyorumnanaktan
yok ben bise yapmiyom yaaaaaa,elim gidiyo tariflere ne yapamkaydirigubbakcemile3
sosizli kalp var yaa,onu yapmadim daha ,cumartesiye planlarin var yapacam:jeyyar:bi arada sosisli lolipoplardan yapicam,,,milfoy aliyim,sonra senin uc peynirli mamalarindan yapcaaaam,ooof ooof hangi birini yapayim anacim,yavas yavas koysana sunlari,,,cumartesi bekle maceralarimla burdayim,yok yok omur topikte,,,yerimseniben
cnm ellerine sağlık senin tariflerini takip ederim genelde ama kafama takılan bişi var.:uhm:
sanırım hamur işlerini çok fazla pişirmiyorsun.şimdi burada gördüğüm pizza sanki daha pişmeli gibi geliyor bana.fotodan mı öyle görünüyor ki.daha önceki tariflerindede dikkatimi çekti.
ellerine sağlık bebeğim nefis görünüyor
ellerine saglık incicim