C ceriko Yeni Üye Kayıtlı Üye 19 Ağustos 2024 65 30 3 27 27 Kasım 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi ceriko #1 Kızlar merhaba ocak ayında 5. Gün 3cc ve 2cc çift embriyo transferi olucam. Kaliteleri kötü olduğu için pek umudum yok açıkçası. Ama pozitif hikayerinizi duymak çok isterim.
Kızlar merhaba ocak ayında 5. Gün 3cc ve 2cc çift embriyo transferi olucam. Kaliteleri kötü olduğu için pek umudum yok açıkçası. Ama pozitif hikayerinizi duymak çok isterim.
C ceriko Yeni Üye Kayıtlı Üye 19 Ağustos 2024 65 30 3 27 27 Kasım 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi ceriko #2 Kızlar yok mu hiç cevap vericek
karamel Latte Nirvana Pro Üye 12 Mart 2019 15.168 34.596 598 27 Kasım 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi ceriko #3 Kaliteye çok bakmayın ben iki kez gebelik geçirdim başka sebeplerle kaybettim ama hep 3bc ile hamile kalmıştım. 5 aa lar tutmamıştı mesela
Kaliteye çok bakmayın ben iki kez gebelik geçirdim başka sebeplerle kaybettim ama hep 3bc ile hamile kalmıştım. 5 aa lar tutmamıştı mesela
C ceriko Yeni Üye Kayıtlı Üye 19 Ağustos 2024 65 30 3 27 27 Kasım 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi ceriko #4 karamel Latte .!.: Kaliteye çok bakmayın ben iki kez gebelik geçirdim başka sebeplerle kaybettim ama hep 3bc ile hamile kalmıştım. 5 aa lar tutmamıştı mesela Genişletmek için tıkla... Ya çok teşekkür ederim nasibi varsa olur inşallah
karamel Latte .!.: Kaliteye çok bakmayın ben iki kez gebelik geçirdim başka sebeplerle kaybettim ama hep 3bc ile hamile kalmıştım. 5 aa lar tutmamıştı mesela Genişletmek için tıkla... Ya çok teşekkür ederim nasibi varsa olur inşallah
Y yardimseverbiri Üye Kayıtlı Üye 26 Nisan 2024 146 57 13 33 10 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi ceriko #5 ceriko .!.: Ya çok teşekkür ederim nasibi varsa olur inşallah Genişletmek için tıkla... Selamlar, durumunuz ne oldu inşallah gebesinizdir. Benzer bir durumdayım da merak ettim
ceriko .!.: Ya çok teşekkür ederim nasibi varsa olur inşallah Genişletmek için tıkla... Selamlar, durumunuz ne oldu inşallah gebesinizdir. Benzer bir durumdayım da merak ettim
C ceriko Yeni Üye Kayıtlı Üye 19 Ağustos 2024 65 30 3 27 27 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi ceriko #6 yardimseverbiri .!.: Selamlar, durumunuz ne oldu inşallah gebesinizdir. Benzer bir durumdayım da merak ettim Genişletmek için tıkla... Merhaba maalesef negatif sonuclandı
yardimseverbiri .!.: Selamlar, durumunuz ne oldu inşallah gebesinizdir. Benzer bir durumdayım da merak ettim Genişletmek için tıkla... Merhaba maalesef negatif sonuclandı