• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları 3buçuk aylık kızım yataktan düştü!:(

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

papatyam_83

civciv
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2007
1.272
421
323
41
arkadaşlar 20-30 cm yükseklikten düştü gece küt deie sesle sıçradım!
ooffff halıya bile değil,,,,of
dr a gittik hemen arkasından kusma havale ya da kasılma olmadı dimi dedi Allaha şükür olmadı hatta 2 dk ağladı kendine geldi,,tomografiye gerek yok o zaman dedi dr
ama çok aklıma takılıyo kızlar ilerde bişi çıkarsa ya
kafatası daha yumuşak o daha küçük nasıl da dikkatsiz davrandım!!!!!!!!!!!!!

dikkat çok önemli cnm Allah beterinden saklasın dr.da götürmüşsün için rahat olsun ucuz atlatmışsınız.... bebişinde nice sağlıklı yıllara

Haklısın canım aynısı benimde başıma geldi 2,5 aylıkken benimde bebğim düştü allaha şükür şuanda bişey yok sabah 6,30 gibi ağlama sesiyle uyandım baktımki yerde yüzüstü yatıyor hemen aldım kucağıma emzirmeye başladım.kollarını falan hareket ettir bacaklarını ileri geri götür acırsa eğer ağlar canım.ben masaj yaptım hemen doktora götürdüm oda bişey olmadığını söyledi.çok geçmiş olsun canım

canım cok üzüldüm ama alllah korumuş demekkki bundan sora dahada dikkkatli olmalısın benimde kuzum okadar artık dönmeye calışıyolar bende yanında olmadımda hep ana kucana koyuyorum üzülme öptük sizi ecemnasla

canım cok üzüldüm ama alllah korumuş demekkki bundan sora dahada dikkkatli olmalısın benimde kuzum okadar artık dönmeye calışıyolar bende yanında olmadımda hep ana kucana koyuyorum üzülme öptük sizi ecemnasla
CANIM NERELERDESİN SEN NE ZAMANDIR GÖRÜNMÜYOSUN FORMDA YOKSA BENMİ GÖREMEDİM.ECENAS NASIL.ÖP BENİM YERİME TATLI FINDIĞIŞeniz

Haklısın canım aynısı benimde başıma geldi 2,5 aylıkken benimde bebğim düştü allaha şükür şuanda bişey yok sabah 6,30 gibi ağlama sesiyle uyandım baktımki yerde yüzüstü yatıyor hemen aldım kucağıma emzirmeye başladım.kollarını falan hareket ettir bacaklarını ileri geri götür acırsa eğer ağlar canım.ben masaj yaptım hemen doktora götürdüm oda bişey olmadığını söyledi.çok geçmiş olsun canım

yav benimi bi de sırtüstü tam kafasının arkasına düşmüş o çok aklıma taılışo zaten tam kafatası,,ama sanırım dr dan sonra içim birez rahatlamlı taka taka bebeğime de zarar,,,
:=(

çok geçmiş olsun benimde en korktuğum şey odur. çok dikkat etmemiz lazım. içinde halen şüphe varsa başka doktorada götür derim. bu arada ben bebeğim nerde yatıyorsa yere minder koyucam tedbir olarak.

canım çok geçmiş olsun allah korumuş benimkide gidiyo artık yalnız bırakmamak lazım.bıngıldak bu yüzden açıkmış aslında esneklik saglıyomuş eger düşerse

canım çok geçmiş olsun ama dr.a götürmüşsün için rahat olsun artık kendinide suçlama allah korumuş yavrunu daha dikkat edersin bundn sonra

Valla ben doğduğundan beri desteksiz bırakmıyorum. Hele şimdi çok hareketlendiler, kesinlikle bırakmamak lazım. Çok geçmiş olsun canım, Allah bir daha yaşatmasın.

canım benim endişelenme en sağlam yerleri şu anda kafa tasları geçenlerde egeyede yanlışlıkla babası arkadan tosladı çok sert bi darbe değildi ama biz inanılmaz üzüldük ve panik olduk dr.umuz bizi rahatlattı.ama dikkatli olmak lazım tabii

cnm cok cok gecmıs olsun umarım bısıyı yoktur sende korkma evet dıkkat etmek gerkıyor allah korusunnn bebısını oppp benım ıcın

canım çok geçmiş olsun.benimde az daha başıma gelecekti.bebeği resmen havada yakaladımmm.umarım bişeyi yoktur...

Back